Reklama

Reklama

VOD (1)

Policii se konečně podaří zatknout zločineckého bosse. Členové jeho gangu ale na oplátku unesou bratra vrchního inspektora, aby dostali svého šéfa výměnou na svobodu. (Netflix)

Recenze (11)

Aky 

všechny recenze uživatele

Kdysi zřejmě ano, ale dnes už je to velmi pomalé, průhledné, občas naivní, chvílemi tam, kde by to mělo drnčet napětím, úsměvné, celé jaksi neohrabané. Čas si vzal, co mu patřilo. ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - klasika. Toto jsou přesně ty francouzské kriminálně dramatické filmy, které v sedmdesátých letech hrály naprostý prim ve světové kinematografii. Kromě perfektních hereckých výkonů film vyniká dobrými dialogy a dramatickou hudbou. Co si víc přát? ()

Laurent 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá staromódní kriminálka. Celému snímku dominuje kombinace hudby a obrazu, ta mě hrozně bavila od začátku až do konce. Některé scény však vyznívají trochu nereálně a některé jsou zase patetické. Patos ale do takovýchto snímků docela dobře zapadá. (současný průměr 68 % absolutně neodpovídá kvalitě snímku. Viděl bych to na 80 - 85 %) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Francuzske kriminalky starej skoly, ked francuzsky film este mal cveng vo svete. Galabru hral hlavne v komediach, malokedy ho bolo vidno v kvalitnych filmoch ako toto : 80 % ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Slušné, ale dost nadhodnocené. Zas taková paráda to nebyla. Hlavně mi přišlo přepadení Nábřeží zlatníků neskutečně naivní a hloupé. Je to pevnost dnes a byla i dřív, pořádně hlídané ve dne v noci. ()

klúčik 

všechny recenze uživatele

Tento film som si zapamätal, lebo v ňom hrá môj obľúbenec M. Galabru. Klasická kriminálka len priemernej úrovne. Hodnotím 60%. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Míra uvěřitelnosti proměny muzikantů v gangstery, alespoň co se mne týče, velmi nízká, ale celkově mi to přišlo zajímavý, pestrý a vynalézavý. A jestli jsem se rozmýšlel mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, tak na čtyři to definitivně vyšrouboval ten závěrečnej song Michela Magne. Ten mě fakt dostal. Něco tak psychedelickýho bych asi k roku 1966 nikdy správně nepřiřadil. Jinak je to krimithriller spíchnutej homosexuálním specialistou na červenou knihovnu, asi proto všechna ta velká gesta a emoce. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Solidní kriminálka, kterou Borderie a Hossein stihli natočit uprostřed své série o Angelice. Knižní předlohu napsal stejný autor jako u Sicilského klanu. Na svou dobu poměrně moderní a neotřelé. Zajímavá zápletka, nezvyklá role Michela Galabrua (pro změnu uprostřed své původní série o četnících). Vyčištěná kopie dostupná na Netflixu působí, jako by byl film natočený klidně o 20 let později. Vadili mi jen přehrávající Préjean a Creton. ()

Reklama

Reklama