Reklama

Reklama

Angie Tribeca

(seriál)
  • USA Angie Tribeca (více)
Trailer
USA, (2016–2018), 13 h 51 min (Minutáž: 19–24 min)

Hrají:

Rashida Jones, Jere Burns, Gary Cole, David Haley, Quincy Jones, Lisa Kudrow, Peggy Lipton, Hayes MacArthur, Alfred Molina, Mariano Mendoza, Bill Murray (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(40)

Parodie klasických kriminalistických seriálů ANGIE TRIBECA se zaměřuje na tým výstředních, ale vynikajících losangeleských detektivů, kteří vyšetřují ty nejzávažnější případy - od vraždy břichomluvce až po vlnu sebevražd pekařů. Komediální seriál Angie Tribeca od tvůrců Stevea a Nancy Carellových přináší satirický pohled na klasické kriminalistické seriály. Rashida Jonesová hraje hlavní roli zasloužilé detektivky Angie Tribecy, která je už deset let členkou elitní jednotky losangeleské policie - Oddělení opravdu ohavných zločinů. Její kolegové z tohoto útvaru tvoří výstřední, ale vynikající partu lidí, kteří vyšetřují zločiny, odhalují o sobě až příliš mnoho osobních informací a odmítají polevit, dokud spravedlnosti nebude učiněno za dost... svým způsobem. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (22)

Roman.Caesar 

všechny recenze uživatele

Pro jednou zase něco úplně jiného. Spousta vtipů a gagů, jednoduchých a přímočarých, ale přesto velmi zábavných. Steve Carell si zde nebere vůbec žádné servítky, vtipkuje se úplně o všem. Toto, milí intelektuálové, není seriál pro vás. Je to prostě výborná oddechovka. Škoda jen, že počet dobrých vtipů klesá se zvyšujícím se číslem epizody, začátek je mnohem zábavnější než druhá polovina. Ale i tak, stojí za shlédnutí. 80 %. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

1. série Angie Tribeca je sitcom, který jsem měl v hledáčku už delší dobu. Hlavním lákadlem jsou pro mě lidi, který se na tom podílejí. Hlavním tvůrcem je Steve Carell neboli Michael Scott ze seriálu The Office a hlavní roli hraje Rashida Jones čili Ann Perkins ze seriálu Parks and Recreation. To je pro mě kombinace, které se jen těžko odolává. Navíc stanice TBS umí poslat do vysílání vcelku dobré komedie. První trailer mě nijak extrémně nenalákal, v podstatě jen prozradil, že půjde o pěknou šílenost. Na pilotu tedy bylo ukázat, jestli vše šílené již prozradil trailer nebo jestli se to dá ještě umocnit. A umocnit se to dalo. Na mě osobně to bylo místy až moc šílený (hlavně v pilotu). Ale je vidět, že tvůrci mají spousty nápadů, jen očividně neví, kdy nějaký vyškrtnout. Z policejní klasiky si to skvěle utahuje a každý kdo má rád Bláznivou střelu se podle mě musel pobavit. Vtipů se najde opravdu spousta, ale právě kvůli tomu množství všechny nefungují. I když pravdou je, že postupem času se četnost snižuje a celé se to trochu uklidňuje. Můj oblíbenec je pes a taky mě baví "doslovné" vtípky. Pobaví i hostování známějších herců (Lisa Kudrow, Bill Murray nebo Sarah Chalke) S první sérií jsem spokojen. Dobře jsem se pobavil a věřím, že Angie Tribeca může sloužit jako takové guilty pleasure. *** 2. série Druhá série se veze na podobné vlně jako ta první, i když je místy o něco méně šílená a to hlavně proto, že se pokusili o vytvoření příběhu, který se táhne na pozadí celé série. Na scénu vstupuje Mayhem Global a delší hostování si taky vyzkouší James Franco nebo Heather Graham a opět to skvěle pobaví. Docela jsem zvědav s čím se Angie vytasí za rok a určitě si na to počkám, protože to je nenáročná jednohubka, kterých nikdy není dost. *** 3. série I ve třetí sérii Angie Tribeca baví a to dost. Podobný seriál ve watchlistu nemám a ono se možná nic podobného ani nevysílá, takže si absurditu a doslovné vtípky užívám. Jako i série předtím i letos perfektní hostování, ať už jde o Chrise Pinea, Timothy Omundsona nebo Natalii Portman. Opět se příběh táhne celou sérii a bizarní finále mu nasazuje korunu. Jen tak dál... 4. série Jak to tak vypadá, tak poslední čtvrtá řada byla už tak trochu nad plán. Mizí některé postavy a přichází nové, ale už to tak nějak nefunguje jako předtím. I tak zůstává Angie Tribeca slušnou absurditkou, která dokáže pobavit. ()

Reklama

Milky. odpad!

všechny recenze uživatele

Touch of Cloth mělo taky přehnaný humor, ale měl britský humor, noblesu a málokdy spadal do trapnosti. Žhavé výstřely často na této hranici balancovaly, ale přesto byly vtipné. Zohan se na hranici (pokud nepočítám poslední třetinu) také držel. Ale tato tragédie je asi jako Žhavé výstřely se Zohanem vynásobené 100x. V každém záběru jsou násilně přidané alespoň dva trapné vtipy a přehání se až do extrémů. Celé to působí humorem ve stylu afroamerické produkce Scary Movie a následujících filmů. Další americká blbost pro americké publikum. Popřípadě desetileté děti. Ale předpokládám, že ani ty by u tohohle nevydržely. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Policejních seriálů jsou mraky, a já žádný z nich nesleduju (s výjimkou Brooklyn Nine-Nine), protože mě zkrátka nebaví. Seriál, který si z nich dělá legraci ve stylu Bláznivých střel, ten ovšem můžu. Angie je záležitost strašlivě hloupá, zároveň ale příšerně vtipná a příležitostně překvapivě chytrá, navrch s neuvěřitelně rozkošnou Rashidou Jones (Ann Perkins love). PS: po náhodném rewatchi epizody snižuji na tři, napodruhé to bohužel vůbec nefunguje. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Neskutečně ulítlé, tak trochu Bláznivá střela pro jednadvacáté století. Pokud vám ve Střele přišel humor za hranou, ruce pryč; jinak jsou to ale celkem zábavné jednohubky. Jen doporučuju nedávat všech deset dílů najednou, tahle primitivní zábava se rychle přejí. ()

Galerie (490)

Reklama

Reklama