Reklama

Reklama

Angie Tribeca

(seriál)
  • USA Angie Tribeca (více)
Trailer
USA, (2016–2018), 13 h 51 min (Minutáž: 19–24 min)

Hrají:

Rashida Jones, Jere Burns, Gary Cole, David Haley, Quincy Jones, Lisa Kudrow, Peggy Lipton, Hayes MacArthur, Alfred Molina, Mariano Mendoza, Bill Murray (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(40)

Parodie klasických kriminalistických seriálů ANGIE TRIBECA se zaměřuje na tým výstředních, ale vynikajících losangeleských detektivů, kteří vyšetřují ty nejzávažnější případy - od vraždy břichomluvce až po vlnu sebevražd pekařů. Komediální seriál Angie Tribeca od tvůrců Stevea a Nancy Carellových přináší satirický pohled na klasické kriminalistické seriály. Rashida Jonesová hraje hlavní roli zasloužilé detektivky Angie Tribecy, která je už deset let členkou elitní jednotky losangeleské policie - Oddělení opravdu ohavných zločinů. Její kolegové z tohoto útvaru tvoří výstřední, ale vynikající partu lidí, kteří vyšetřují zločiny, odhalují o sobě až příliš mnoho osobních informací a odmítají polevit, dokud spravedlnosti nebude učiněno za dost... svým způsobem. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (22)

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Bohuzel jenom lehky nadprumer. Co nejvice srazi pozitek ze sledovani je to, ze si clovek strasne rychle uvedomi o co se tvurci snazi a zacne porovnavat. Police Squad a pak Blazniva strela. A sledovat jak to tvurcum nevychazi je trosku utrpeni. Nejsem si presne jisty, cim to je konkretne. Vetsina vtipu se od dvou vyse zminenych zase tolik nelisi a samotna kadence gagu je jeste vyssi (mozna az moc?). Ale presto to nema ten stejnej dopad jako neco, od legendarni trojice Zucker/Abrahams/Zucker. Skoda promarnene prilezitosti, ale dokoukat se to da, zvlast jako binge watch, vsechny dily za sebou. Nevim, jestli by divaci cekali na novej dil kazdy tyden, kdyby to vyslo regulerni cestou. No nic ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Policejních seriálů jsou mraky, a já žádný z nich nesleduju (s výjimkou Brooklyn Nine-Nine), protože mě zkrátka nebaví. Seriál, který si z nich dělá legraci ve stylu Bláznivých střel, ten ovšem můžu. Angie je záležitost strašlivě hloupá, zároveň ale příšerně vtipná a příležitostně překvapivě chytrá, navrch s neuvěřitelně rozkošnou Rashidou Jones (Ann Perkins love). PS: po náhodném rewatchi epizody snižuji na tři, napodruhé to bohužel vůbec nefunguje. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mám rád tenhle ad absurdum hnanej humor ala ZAZ,nicméně Angie Tribeca mě po první díle neoslovila natolik,abych zvažoval další díly.Pár vtipů fajn,ale většina skoro až dětinských a bohužel nevtipných...40%...edit : po první sérii,kterou jsem nakonec dal celou původní hodnocení neplatí.seriál mi v průběhu dost sednul svým hodně doslovným humorem,který mám natolik rád,že přidám 2 hvězdy ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Neskutečně ulítlé, tak trochu Bláznivá střela pro jednadvacáté století. Pokud vám ve Střele přišel humor za hranou, ruce pryč; jinak jsou to ale celkem zábavné jednohubky. Jen doporučuju nedávat všech deset dílů najednou, tahle primitivní zábava se rychle přejí. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Známým vždycky říkám, že podobný humor udělaný správně je stejně těžké napsat jako oscarový scénář. Jsem moc rád, že se do tohohle tvůrci Angie Tribeca pustili. Bohuže je zde vidět, že se tomu musí dát trochu více snahy. Trio Abrahamse a bratrů Zuckerů září dál a je vidět, jak dokonalí byli ve své práci. ()

Galerie (490)

Reklama

Reklama