Reklama

Reklama

The Possession of Michael King

Trailer

Obsahy(1)

Michael King (Shane Johnson) neverí ani v Boha, ani v diabla. Po nečakanej smrti svojej manželky sa však rozhodne nakrútiť film o hľadaní nadprirodzených síl prostredníctvom experimentu, v ktorom sa sám stane pokusným králikom. Povolí preto démonológom, vyvolávačom mŕtvych a ďalším praktikom okultných síl vyskúšať na ňom ich najtemnejšie a najsilnejšie kúzla a rituály. Je presvedčený, že všetci zlyhajú a on tak raz a navždy dokáže, že náboženstvo, spiritualizmus a nadprirodzeno nie sú ničím iným než mýtom. Stane sa však čosi, čo neočakával, a kontrolu nad jeho telom prevezme temná a desivá sila. Sila, ktorá ho už nikdy neplánuje pustiť zo svojho zajatia. (Incantator)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (62)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

První počin Davida Junga dopadl lépe, než jsem čekal. Po těch neskutečně trapných a slabých vymítání a posednutí přišel s tímto velice originálním zpracováním, které nenadchne ani triky, ani příběhem, ale zaujme lekačkami a děsivou atmosférou. Pokud si tento reža dál podrží svůj standart a ještě ho povíší, může to být klído další Wan. Uvidíme zda tohle nebyl jeho zároveň poslední film! Bohužel k vyššímu hodnocení ještě málo chybělo. 50% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ďalší handycam, od ktorého som vôbec nič nečakal, ale napokon som režiséra podcenil - možno preto, lebo sa jedná o jeho prvotinu, a možno aj preto, lebo tento hororový žáner rozhodne nevítam s otvorenou náručou. Ani nehovorím, že sa mi to páčilo, ale na druhej strane to nepokazili. Príbeh o Michaelovi, ktorý sa po smrti svojej ženy snaží urputne dokázať, že nadprirodzené sily neexistujú, a tak nakrúca dokument, v ktorom na sebe necháva vykonávať všelijaké experimenty a rituály, až kým ho tie démonické sily naozaj neposadnú a začne sa meniť. Je to len taká typická žánrovka, nabehne zopár nefunkčných ľakačiek, nočná zelenkavá a podobne, ale akonáhle hlavný hrdina zbledne, sčervenajú mu oči, po tele sa mu začnú premávať mravce a začína so sebapoškodzovaním, tak je to už omnoho zaujímavejšie. Musím uznať, že vyzeral presvedčivo "posadnuto". Prvá polovica je skôr taká nepodstatná vata, pri ktorej som sa párkrát pozrel na hodinky, ale zase záver mi to vynahradil, tam som už bol pozorný dostatočne. Celkovo za mňa priemer, ale stále 100x lepšie ako debilný sedemmiliónový "megahit" Devil's Due. ()

Reklama

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Skvělé!!! Žádný nudný rozjezd, jak je typické pro horory, hned se něco děje! Napínavý a jeden z nejděsivějších hororů tohoto roku. Skvělé, možná i lepší, než skvělý film o démonech jménem The SHRINE. Démon skvělý, nemám co vytknout. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Possession of Michael King“ není skvělý film, není to ani úchvatný horor, ale to, jak je provedený, z něj v rámci found footasge žánru dělá nadprůměr. Jsou zde scény, které vás mohou vyděsit, ale spíše zde jsou scény, které vás zhnusí, ale i tímhle způsobem může horor fungovat. Jak jsem k found footage skeptický, tak tohle je jeden z těch zářných příkladů, že sem tam to jde ještě jinak a trochu novátorsky. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Přijde mi už opravdu velká nouze vymejšlet příběh o tom, jak se někdo nechá dobrovolně posednout démonem. A pak se tomu ještě diví co se to děje. Nebo možná ani nediví, protože je absolutně mimo. Co by za to dali lidi, který to posedne samo od sebe. Mě to nepřišlo ani pořádně promyšlený, proč měl vůbec zapotřebí něco někomu dokazovat. Sice ztratil ženu, ale furt měl prostě dceru na krku. Tak proč riskovat? A tohle mi prostě vrtalo hlavou. Co se týče samotnýho hororu, tak si to víceméně vystačilo bez extra triků jenom s lekačkama. Ale moc mě to neoslovilo. Přehnaná byla až ta úplně poslední scéna pod autem. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama