Reklama

Reklama

Cizinka - Série 6

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Život na Fraserově hřebeni naruší tajemní přistěhovalci i napjatá politická situace. Claire s Jamiem se proto ze všech sil snaží ochránit ty, na kterých jim záleží. (Netflix)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (6)

Kropajda1 

všechny recenze uživatele

Pokud se tvůrci snaží ukončit seriál tak, aby byli věrní fanoušci televizní podoby nadšení z konce, pak jsou na dobré cestě. Tato série byla opravdu o ničem. Knižní podoba příběhu sice také ztrácí šmrnc, ale když člověk přeskočí pár nezajímavých stránek, pořád je co číst. Tady je to jiné. Jak jsem se dříve s napětím těšila na každý nový díl a ještě jsem se k němu vracela, tak tentokrát jsem to sledovala jen ze zvyku a nebylo tam nic, ani jediný moment, který bych si chtěla znovu připomenout.  Jediná postava, která je ještě zajímavá, je mladý Ian. Claire je už moc usedlá a nudná. Tak vzhledem k tomu, že byla Balfe těhotná, se dá pochopit, že netočila žádné náročné scény, ale celou sérii byla utrápená a nějak z ní vyprchala jiskra. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo vážně pitomé, obzvlášť ten náhlý uřícený konec, proběhnuvší po osmi hodinách neskutečné nudy  ... No ale svádět to na politickou rýmu, jak tady kdosi činí : to už lidstvo vážně totálně zdegenerovalo ??? ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Covidovou 6. sérii podle knihy Ledový dech je nutné brát jako takový kompromis, aby se tzv. něco natočilo, show mohla pokračovala dál a zároveň, abychom se hlavně mohli těšit zase za rok. Protože je určitě lepší realizovat jednu zkrácenou nezajímavou sérii, než to celé zabalit a odpískat tak celou ságu příliš brzy. Několik dílů je opravdu slabých, ale závěr už zase dává tušit, že se příští rok vrátí zase do starých kolejích. Minimálně na způsob Mořeplavce. ()

Still_I 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páni... to bylo opravdu špatný. Za celou 6. sérii se stalo... co vlastně? Ani si to nepamatuju a to jsem to dokoukala teď. Ve sledování jsem pokračovala, protože jsem si v předchozích sériích postavy zamilovala a tak jsem celou tuhle sérii doufala v zázrak. "Přece není možný, aby se už něco nestalo!" Ale zázrak se nekonal. ()

Galerie (423)

Reklama

Reklama