Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Od pobývání Claire v 18. století uplynulo dvacet let a Claire je i se svou dcerou Briannou ve Skotsku. Brianna ví, že se ve Skotsku stal před dvaceti lety nějaký incident, a za pomoci Rogera odhalí, že Frank Randall, který Briannu vychoval, není jejím biologickým otcem... (TV Prima)

Recenze (4)

Fanisss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepamatuju si kdy naposledy, nebo zdali vůbec, na mně někdy film/seriál zapůsobil tak silným dojmem skutečnosti. Láska, odvaha, přátelství a jiné hodnoty, které se v tomto díle vygradovaly do absolutního maxima, působily tak věrohodně a neoblomně, že bych zejména oběma hlavním hrdinům věřil, že se milují až za hrob. Opravdu špičková práce celého kolektivu lidí, kteří na tomto skvělém seriálu pracují. Díky za neopakovatelný zážitek. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 10/10 Hudba 8/10 Kamera 9/10/// PLUS: neuvěřitelné prolínání dějových linek, gradování napětí, závěr MÍNUS: divák musel ujít dlouho cestu než se dočkal závěru/// Shrnutí: moje sci-fi srdíčko se tetelí blahem, takový příběh a průběh mám nejraději a ten závěr za ten předchozí děj stál./// Celkem 90%/// ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama