Reklama

Reklama

Nezkrotná Angelika

  • Československo Nezkrotná Angelika (více)
TV spot

Obsahy(1)

Angelika opouští dvůr a Francii, aby našla svého manžela, hraběte de Peyrac. U Středozemního moře vstupuje na palubu královské galéry, jíž velí u dvora oblíbený vévoda de Vivonne, bratr královy favoritky, Mme de Montespan. Poté, co je galéra napadena piráty, Angelika se vrhá přes palubu. Netuší, že velitel pirátské lodi – obávaný Rescator – je Jeoffrey de Peyrac, kterého hledá… Před utonutím ji zachrání až pirátská loď markýze d’Escrainville, opilce a zatracence, který nenávidí ženy. Svou touhu Angeliku zabít ovládne jen proto, aby ji výhodně prodal na trhu otroků v Candii (Kréta). Kdo ji jednou spatřil, nemůže na ni zapomenout. A to se stává Angelice znovu osudné. (Česká televize)

(více)

Recenze (116)

Lima 

všechny recenze uživatele

Přestože po druhém díle muselo být každému divákovi jasné, že Angelika je ve skutečnosti neukojená nymfomanka, schovávající se za lásku k manželovi :o), o to víc jí možná nekteří fandili :o). Já vím, je to hrozná limonáda, ale i ta za určitých okolností chutná jako šampaňské. Ty krásné lodě, to krásné moře, ta tklivá hudba....ehm....jsem prostě nenapravitelný romantik. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Stále naivnější a hloupější filmová série spěje pomalu ale jistě do finále. Na Angeliku silně podprůměrná stopáž také leccos vypovídá o krátícím se dechu scénáře a lecčeho dalšího. Pokud jste se u minulých tří filmů ještě jakžtakž drželi, nyní už nemáte šanci ubránit se smíchu, protože čekáte že každou chvíli zazní kultovní věta "Jsem královna všech moří!!!" ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Je samozřejmě jasné, že Angelika evidentně je neukojená nymfomanka, ovšem zarážející je, že existují i neukojení diváci(čky), které stále další a další snímky z téhle ságy uspokojují. K dobru (a hvězdičku) jim leze přičíst to, že tyhle filmy byly lepší, než současné telenovely - i když asi to není jejich zásluha. Je to trošku rozporuplné, nemyslíte? Na druhé straně trocha toho půvabu, dobrodružství a krásně starého feelingu se dá v dílech, jako jsou tato, snést... :-) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jako specialista na jizvu Žofrého musím říci, že se cítím poněkud zmaten. Chvílema mě připadá, že už se docela hojí a v následujícím záběru je zase větší a je to humus se na ní koukat. Samozřejmě v tomto díle je mnohem více věcí na které jsem se nemohl vynadívat, předně a "překvapivě" samotná Angelika, konečně jsem si mohl prohlédnout i její celé nohy a musím říci následující ortel - vynikající, stejně jako hrudník i nohy posbíraly plný počet bodů. Hned na začátku mě už zase začínala srát s tím rozkazovaním všem chlapům, ona snad žije v domění že se chlapy narodily aby jí poslouchaly nebo co. Naštěstí jí brzo utnul skřipec ten námořnickej dobytek a já si mohl v klidu vychutnávat "mořské dobrodružství ", které se povedlo na výbornou, protože nic nepotěší mou klukovskou dušíčku více než krásný lodě s napnutýma plachtama s azurovým mořem a geniální hudbou Magneho navrch. Romantická část duše dostala svou pořádnou dávku ke konci filmu a tak jsem spokojeně do sebe chrstnul sklenku červeného vína a jal se napsat tento komentář. Nezkrotný pshimi má velkou slabost pro nezkrotnou Angeliku. Jo a ještě něco. Kurva já bych chtěl bejt taky jako Žofré, aby po mě toužila každá ženská na planetě. Tak si to shrňme co on má a já ne : Žofré je hnusnej protože má jizvu, já jsem hnusnej od přírody, takže tam jsme na tom stejně. Haksna !! To je ono, musím si zmrzačit nohu a pak už budu celej Žofré de Pejrak a bude po mě šílet každá ženská. To sem zvědavej až budu pajdat po chodníku a na rameni si ponesu rádio, ze kterého bude znít hudba Michela Magneho, co to udělá se ženskýma ? ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Královna mediteránu s humanitou v srdci a humiditou o kousek níž. Ta však nepatří kapitánům, co by do ní nejraději vnořili svůj sextant, ani lačné lůze v podpalubí. Náleží jen jejímu vyvolenému jménem Restaurátor (nebo tak nějak), co v téhle romantice za dvacku je jako jediný schopen zaplatit tuhle komoditu a opravit její zraněné tělo a duši. Shledání, trocha žárlení a už je zase pryč. Příště. Snad sultán dá. Nebo ona dá sultánovi, já už nevím.. U oka mi vytanula slza a chci věřit, že to nebylo od zívnutí.. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Angelika, hudba, hudba, Angelika. Nádeje, túžby, želania, sny. Má divák toľko božej trpezlivosti, aby to zniesol po štvrtýkrát? ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tak v tomhle díle se snad dobrovolně nikomu nedala ... což kvituji a i celkově příjemný, koukatelný, na-pí-na-vý romantický film. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Angelika a piráti. Spolu se změnou žánru mé nadšení trochu upadá, ale pořád je to velice vděčná divácká záležitost. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Čtvrté pokračování vyměnilo prostředí Paříže za Středozemní moře. Území plné pirátů, pražícího slunce a krásné přírody. Dobrodružství zažijeme docela dost, však než se film rozjede, zkončí. A konec je dost nelogický a odbytý. Ale je tu ještě další díl. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tato a piata cast boli z mojho detstva najzaujimavejsie, pretoze tato cast sa odohravala na lodi s otrokmi, pricom bol zivot Angeliky vecne ohrozeny a neskor sa dostala na aukcny predaj otrokov, ktory bol humorny tym, do akych zavratnych sum sa vysplhal zaujem o nu... 16.01.2009 ____ Michèle Mercier - (Angelika) +++ Robert Hossein - (Jeoffrey de Peyrac) +++ Roger Pigaut - (Markýz d´Escrainville) +++ Hudba: Michel Magne +++ ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Mám strach, že měknu. Protože i čtvrtý díl o Angelice, jejíž krása si nezadá s některými dnešními kráskami, mě opět bavil. I když ten konec byl fakt divnej, to musím uznat i já, který knihy o Angelice nečetl. Mimochodem, někde jsem slyšel, že v aukční scéně měla jít Angelika až do "polohy" full frontal. To by bylo žrádlo!!! :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Štvrté filmové pokračovanie historicko romantického príbehu okúzľujúcej Angeliky nesie názov "Neskrotná Angelika". Dej sa z Paríža, z dvora kráľa Ľudovíta XIV., presunul na Stredozemné more. Razom sa z toho stala dobrodružná pirátska romanca. Tento diel oživil pomaly stagnujúcu sériu. Keď sa Angelika dozvie, že jej manžel Joffrey žije, je ochotná prebrázdiť celé more a podstúpiť mnohé nebezpečenstvá, aby ho našla. Angelikyno srdce bije len pre jej životnú lásku, miluje jedine svojho Joffrey De Peyraca. *** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Srát na hodnocení. Mě se tenhle díl líbí nejvíc. Možná právě proto, že Nezkrotná Angelika co si furt vesele manipuluje z chlapama, a dělá z nich vocase co by jí vylízali kundu i z krámama, tady dostane od drsnýho kapitána Achaba řádně přes píču. Ba jo je to tak, romantika mizí, tenhle díl je celkem drsnej, nikdo se tu z markýzou andělů nesere a ani konec není happyendem, ale spíš přípravou na závěrečnej díl, kterej to celý rozseknul. Každopádně tady u mě madam, ženy nevládnou a já vás o tom přesvědčím! 80% ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Angelika, genetika, kinetika, topiče i nelogika a zase Angelika. Angélique de Peyrac utekla od zlotřilého (bože, od koho vůbec?) nepřítele, ale já se bál. Proč? Protože jsem věděl, že za pár minut bude zase někým znásilňována. A to mě štvalo, poněvadž jsem jí vyšší level statečnosti opravdu přál, ale jelikož si u ní chlapi podávali dveře a zřejmě také použíté kondomy (!!!!!!!), nebylo zbytí a musel jsem to přežít. Příště ale raději Kinedril s sebou, to moře udělá svý.... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Čtvrté pokračování a s Angelikou se tentokráte podíváme na moře, kam se uchýlila po svém odjezdu z Paříže, kde jí usilovala o život králova milenka. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Podle mě musí mít hrabě Peyrac mezi nohama věčně hladovou pumu. Jinak si nedovedu vysvětlit, že taková karikatura se zipem na ksichtu a chromou hnátou je jediným chlapem na moři, kterému Angelika věnuje kalhotky. Jedině, že by byla slepá; to by se pak k sobě konečně hodili. No nic, musím tě nechat plavat, krasavice, protože ani ty prachy na tebe nemám... ()

Reklama

Reklama