Reklama

Reklama

Minecraft

  • USA Minecraft: The Movie (pracovní název) (více)

Diskuze

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

Waclav7

áno ale MC svet má nepriamy príbeh. Nemá nič priame ako iné hry že ako čo sa stalo atď. Prakticky je to kopa vecí ktorá je ti tlačená podvedome - objavil si v prázdnom svete v ktorom nie sú žiadne mestá, len pár zničených budov a dedín so zvláštnymi neškodnými tvormi ktorých nazveš dedinčania a každú noc vyliezajú s pod zeme monštrá.

Zvyšok sme si dovymýšľali ako vlastné teórie a vraj po svete sú skryté knížky s textom ale neviem čo je na tom pravdy.

Ale podstata je to že tam je len takáto jemná kostra ale není tam žiaden pevný príbeh.

Prakticky keby si natočil film o skupine magorov ktorý bývajú v podvodnej základni a vo voľnom čase chodia vyhadzovať dediny do vzduchu tak nikomu by to neprišlo divné :D a asi by sa niekto aj ozval že presne takto hrá :D .

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

Výhoda Minecraftu je to že väčšinou film zle vyrozpráva príbeh v hre ale Minecraft má ale len úplne základný príbeh: objavíte sa v normálnom svete, bojujete proti príšerám, rozvíjate sa, zájdete do pekla pre niake veci ako napríklad veci na výrobu magických lektvarov a keď ste pripravený tak idete zabiť ender draka, keď sa vám chce môžete medzi tým zabiť aj najsilnejšieho bossa Withera. Ale medzi tým je všetko na hráčovi v otvorenom kompletne zničiteľnom svete, vlastne není určený ani počet ľudí ktorých má byť údajne vo filme 5. Takže vlastne si scenáristi môžu robiť čo chcú a jedine musia dodržať pár šibnutých fyzikálnych zákonov a pár ďalších vecí v hre a inak majú voľnosť čo si myslím že je super ale uvidíme ako to dopadne.

na příspěvěk reagoval Waclav7

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

Vauible

Lebo to ako režisér chcel urobiť sa nepáčilo tvorcom hry, konkrétne povedali: ,,režisérova predstava nesedela neodpovedala hre". Nakoniec režisér odišiel a museli ho vymeniť.

Uživatel Krnac smazal svůj příspěvek.

Uživatel Krnac smazal svůj příspěvek.

Vauible

Vauible (hodnocení, recenze)

Proč to sakra posunuli na rok 2022, já se těšil, že na to za měsíc půjdu s kamarádama do kina ( ͡° ͜ʖ ͡°)

na příspěvěk reagoval Krnac, Krnac, Krnac

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Tož já jako Majnžraft hraji, teda občas. Ale jako nedokáži si představit že tohle nebude sračka, jako jako.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Legacek

Legacek (hodnocení, recenze)

Těšim se na Minecraft film jen se trošku bojim že mě už nebude Minecraft bavit.

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Mám rád Minecraft i když je to definice promarněnyho potenciálu a zdvyženyho prostředníčku hráčské komunitě, ale tohle je prostě hnus... Doufal jsem že to dojení skončí břečkou Minecraft Storymode. škoda

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

Kostičky, kostlivec, potvora, bum, kostičky, strom, boj, bum, mrtvola, ou, bum = Minectraft

na příspěvěk reagoval Legacek

Weexrylo

Weexrylo (hodnocení, recenze)

     Je mi 23, Minecraft jsem chvíli hrál a musím říct, že je to velice skvělá hra a hlavně je velice luxusně modovatelná, takže vznikají neskutečně verze a potenciál hry se tím zvedá. Tyhle kvality nelze upřít. Samotná verze bez modu je jakoby bez konce, je tam sice jeden final boss, ale po něm hra nekončí, takže se pak jenom člověk baví prostě tím, co ho napadne. S redstonem se tam dělají neskutečné věci.

 

     Ale tenhle film bude mít určitě cílové publikum děti, takže se uvidí, čím se bude vlastně film zabývat, ale předem bych to neodsuzoval.

Andrew_Deer

Andrew_Deer (hodnocení, recenze)

Mohl by to být třeba nějakej let's play, takový ty dementní, kde ti lidi říkaj třeba: "Ooo, když rozbiju strom, dostanu dřevo."

groz122

groz122 (hodnocení, recenze)

Už jen kvůli tomu, že to bude na námět něčeho takového jako je Minecraft, tak se odvažuji tvrdit, že to bude po Tureckých hvězdných válkách největší chyba světové kinematografie.

na příspěvěk reagoval haffen

Lubos_Hurych

Lubos_Hurych (hodnocení, recenze)

Ještě chci doplnit předchozí příspěvek, že se v žádném případě nezastávám té skupiny, nevychovaných dětí, nýbrž hry jako takové, především pak tohoto filmu. Ano, samozřejmě že je velká šance že to bude velká s*ačka, ale i kdyby nebyla, stejně si myslím, že tak bude hodnocena.

Lubos_Hurych

Lubos_Hurych (hodnocení, recenze)

Je mi hrozně líto, že nejen zdejší lidé (slýchám to všude) nadávají na Minecraft, jen proto, že ho hraje převážně mladší generace. Já bych chtěl říci jen tolik. Ano, Minecraft je hra určená především dětem a ano povětšinou ji hrají děti. A ano někdy to jsou malí rozmazlení haranti, kteří všude po internetu nadávají a neumějí se chovat, ale nepleťte si to s dětmi, kteří nejsou dospělí, kteří se pokoušejí točit videa na YouTube po vzoru jiných a které to baví. Ano, jejich hlas je dětisnký, stejně tak jako jejich chování, ale copak si nepamatujete na sebe? Jak Vás bavilo něco dělat i když jste to neuměli? Avšak stále připomínám, že tu jsou i tací, kteří jsou rozmazlení a nevychovaní a právě těmi se všichni zaobírají, proto to vypadá, že Minecraft hrají jen rozmazlení frackové. Ale zdaleka tomu tak není. Znám mnoho lidí, kterým je třeba 30 a hrají ho. Navíc, co myslíte; je lepší když 8-letý kluk hraje Minecraft, kde si staví z kostiček hrad, nebo když hraje střílečku?

Proto je mi ještě více líto, že zde zřejmě nebude hodnocen film, nýbrž hra, respektive určitá část herní komunity, protože si také nesmíte plést hru a její komunitu.

na příspěvěk reagoval davidrohusch

Marco625

Marco625 (hodnocení, recenze)

Děti si užijí ! Na to bych fakt do kina jít nechtěl ! By tam kolem mě byla kupa smrkáčů !

dan333

dan333 (hodnocení, recenze)

warv

a jaký jiný by to mělo být než animovaný... A už to vydim milióny malých dětí se třesou na strašnej film (neumim si představit že by minecraft udělal dobrej film) 

na příspěvěk reagoval Blackhand47, davidrohusch

frajcz

frajcz (hodnocení, recenze)

Majnžraft. Rozhodnu se podle traileru jestli na to půjdu. Ale stejně to bude až za 2 roky a třeba vůbec. Jinak jestli to bude stejný jako hra tak to ten film budu ignorovat.

Uživatel Kajman26 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Kajman26 smazal svůj příspěvek.

davidrohusch

davidrohusch (hodnocení, recenze)

Doufám, že se to nestane. Jen to ne. Nejraději bych tomu dal odpad už teď. Tedy, pokud to bude kvalitní, jako ta hra.

Uživatel davidrohusch smazal svůj příspěvek.

PotterMan999

PotterMan999 (hodnocení, recenze)

A zajímalo by mě, co si myslíte o (jen mě to tak napadlo) možném crossoveru s Lego Příběhem, u něj se přeci plánuje celé universe a Minecraft by tam zapadnout mohl :-)

Terminer

Terminer (hodnocení, recenze)

Už se těžším a doufám že tento film bude stejně dobrý jako PC hra.

Související novinky

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

18.04.2022

Ano, čtete správně. Populární hra Minecraft se dočká svého vlastního filmového zpracování. Stát za ním bude studio Warner Bros., a snímek už má podle všeho v hledáčku i hlavní hvězdu. Měl by se jí… (více)

Minecraft našel režiséra

Minecraft našel režiséra

12.01.2019

Ne, dnes nemáme apríl. Pokud jste to nevěděli, tak studio Warner Bros. skutečně před lety zakoupilo práva na filmovou adaptaci herního fenoménu Minecraft. Projekt se však dlouhou dobu ne a ne odlepit… (více)

Minecraft má režiséra

Minecraft má režiséra

22.07.2015

Svět šílí z animovaných kostiček. Tedy alespoň ten herní, populární Minecraft totiž minulý měsíc překročil 100 milionů registrovaných uživatelů. Dokonce má i vlastní velké akce (nedávno se v Londýně… (více)

Reklama

Reklama