Reklama

Reklama

Minecraft

  • USA Minecraft: The Movie (pracovní název) (více)

Zajímavosti (3)

  • Film byl odložen od plánovaného vydání dvakrát. Původně měl vyjít 24. května 2019, to se však po nahrazení scenárisů neuskutečnilo. Druhé vydání bylo plánováno na 4. března 2022, to bylo ale v říjnu 2020 opět zrušeno kvůli pandemii covid-19 a jeho místo nahradil Batman (2022). (DelimanCZ)
  • Jedná se o první film, který je o hře „Minecraft“. (Kajman26)
  • Film mal pôvodne režírovať Shawn Levy, projekt však po nezhodách s vývojármi Minecraftu opustil. Tí si mysleli, že jeho vízia nebude vyhovovať hre. (WalterIK7)

Související novinky

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

18.04.2022

Ano, čtete správně. Populární hra Minecraft se dočká svého vlastního filmového zpracování. Stát za ním bude studio Warner Bros., a snímek už má podle všeho v hledáčku i hlavní hvězdu. Měl by se jí… (více)

Minecraft našel režiséra

Minecraft našel režiséra

12.01.2019

Ne, dnes nemáme apríl. Pokud jste to nevěděli, tak studio Warner Bros. skutečně před lety zakoupilo práva na filmovou adaptaci herního fenoménu Minecraft. Projekt se však dlouhou dobu ne a ne odlepit… (více)

Minecraft má režiséra

Minecraft má režiséra

22.07.2015

Svět šílí z animovaných kostiček. Tedy alespoň ten herní, populární Minecraft totiž minulý měsíc překročil 100 milionů registrovaných uživatelů. Dokonce má i vlastní velké akce (nedávno se v Londýně… (více)

Reklama

Reklama