Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prezidentova dcera je zajata a uvězněna. Na její záchranu byl vytvořen speciální tým elitního ženského komanda... (TV Barrandov)

Recenze (48)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Plytkej odvar Expendejbls s ženskou variací alá kaskadérka Bell (která jediná něco předvede a je na svůj věk dost dope), Vivia Botox, Cynthia Tupé Rothrock, Roxette jako záporačka a další vyhaslí “hvězdy” zedkových oušusů. Tady se nic skoro nedělo, parkrát bylo nějaký prásk prásk (hlavně na konci samozřejmě) a pak jen pár kopanců pd Zoe, za kterou taky nechavám jedinou hvězdu. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Už při první přestřelce jsem si říkal, že tohle bude hodně špatný, A taky že jo. Všechny složky tvořící akční žánr tady haprovaly a nic nepomohla ani relativně skvostná sestava, protože scénář i režie tu nutili holky chovat se jak krávy a to ve všech ohledech. Jediná Kristanna Loken občas vykouzlila normální výraz. Fakt nechápu, proč tohle spadlo do klína zrovna Asylum. Reálně to asi na odpad není, ale za to, jak je tu naloženo s tématem i obsazením, si to nic jiného nezaslouží. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Najväcsim plusom tohto filmu je kasting. Ustredna stvorica hrdiniek + Cynthia Rothrock ako ich nadriadena boli zvolene bezchybne. Chemia medzi nimi funguje na jednotku. Dokonca aj Brigitte Nielsen ako beckovo prehravajuca zaporacka je zabavna. Bohuzial kasting je jedinou prednostou tohto filmu. Je to klasicka Asylum na kolene vyrobena produkcia bez akehokolvek rozpoctu. Takze prakticky uplne absentuju standardne akcne sceny ako prestrelky, nahanacky a vybuchy. To ze tu sem tam niekto vystreli, digitalne vybuchne jedno auto a spadne este digitalnejsie lietadlo sa medzi akcne sceny ani pocitat neda. Bez penazi bola sanca sa aspon predviest v bitkach. Ale jedinu akotak uchadzajucu bitku tu ma jedine Zoe Bell. A to je vsetko. Az mi je to luto, pretoze s touto zostavou by sa dala natocit za takych 20 mega a v rezii niekoho schopneho ako je Isaac Florentine alebo William Kaufman, skvela beckova verzia Expendabelles. Lenze v produkcii Asylum sa zmohli len na pekny plagat so sexi devami, ktory vas nalaka na prazdny film bez poriadnych akcnych scen. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Na totální céčko to zase tak děsný jako jiný spřátelený kousky fakt není. Výhodu vidím už v tom směru, že namísto bejvalejch akčních es se tu promenádujou akční pipinky, takže místo pivních pupků sem tam vyděsí jen nějaká ta vráska. Potěšila mě přítomnost vykopávek, který ale v 90' kopaly hodně slušně (mluvím o Nielsen, Rothrock radši nekomentuju, ta tu fakt vypadá děsivě, ač ona ani zamlada nebyla žádná kočena), a navíc jsem si musela donést bryndáček z dob nevinných, protože Kristanna Loken i Zoë Bell jsou na obrazovce tak často (hip hip hurá, to fakt potěšilo) a tak sexy (to jsem celkem očekávala), že se moje tělesný tekutiny draly ven obdobnou rychlostí, jako se to předpokládá v případě prvního úletu šestnáctiletýho nadržence. Co si budeme povídat, dokoukáno, vzápětí smazáno... ale těch 90 minut se fakt dalo přežít bez jakýkoli újmy. Když teda nepočítám dehydrataci. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Kazachstán si po Boratovi toto znovu nezasloužil. Poloarabská chudá země s mexickou architekturou. Nápad na ženskou verzi Expendables nebo Tucet špinavců nebyl špatný i obsazení nebylo vůbec špatné. Ale provedením stejně i přes další dobré nápady to moc dobře nedopadlo. Snad někomu ten nápad vyjde líp. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Když Raven (Vivica Fox) dostane dvě pistole, agent jí říká, že jsou to pistole Glock 19 ráže 9mm parabellum na 14 nábojů. Glock 19 v ráži 9mm Luger je ale na 15 nábojů. Poté Raven zkouší spouště pistolí a říká, že nejsou ochozené. Nemohla však spouště zkoušet, protože neměla natažený závěr a u pistolí Glock musí být před každým výstřelem natažen závěr, aby napnul spoušť. (JohnSmith)
  • Pracovný názov filmu bol Prison Raid. V Nórsku a vo Švédsku zase vyšiel pod názvom Expendabelles 3.0. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama