Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prezidentova dcera je zajata a uvězněna. Na její záchranu byl vytvořen speciální tým elitního ženského komanda... (TV Barrandov)

Recenze (48)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na rande s těmhle ostrejma holkama jsem se těšil. Film sice vypadá jak kdyby byl natočen z výdělku asociace vyhýbkářů a někdy mám pocit, že si tvůrci mysleli, že divák má IQ pouličního hydrantu, ale vidět mou lásku z 80.let Cynthiu Rothrock, akčnit Zoe Bell a na Kristanna si ověřit, že něktý ženy dělá stárnutí ještě více sexy to za to zkátka stojí. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu můžeme vyzdvihovat fakt, že firma Asylum tentokráte předběhla Hollywood, kde nikdo nemá koule, tedy lépe řečeno, kde všichni mají příliš velké koule na to, aby natočili dlouho avizovaný ženský protipól vůči Stalloneho chlapácké (ale pozor, striktně hetero) promenádě akčních hvězd "Postradatelní". Bohužel náhrada, kterou divákům předkládá Asylum, je spíše za trest. Ansámbl je při tom skvostný - ze staré gardy velké kalibry Brigitte Nielsen, Cynthia Rothrock i Vivica A. Fox a za mladší ročníky Zoë Bell a Kristanna Loken. Bohužel vše ostatní je hrůza, přičemž veškeré nedostatky padají ryze na hlavu Asylumu. Máme tu pro firmu typický debilní scénář s až urážejícím způsobem jalovými peripetiemi, jenž je realizovaný s nulovým rozpočtem v hrstce bezpříznakových interiérů a v pouštních exteriérech. Akční sekvence se omezují na děsivou anti-choreografii ve stylu "na place něco splácáme" a přestřelky, kde na sebe aktéři divoce ukazují airsoftové repliky, jimž jsou postprodukčně dodělávané záblesky k hlavním. Velká škoda, tyhle akční hvězdy si zasloužily něco důstojnějšího. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dneska se na vás usmálo štěstí, protože vás chce strýček Sam. - Tak to musí bejt hodně zoufalej." Na podivnou misi do jakéhosi Debilstánu jsem se celkem těšil, ale nedopadlo to dobře. Mé kdysi oblíbené béčkové bojovnice se totiž navlékly do céčkového kostýmu a najednou to vypadalo, že žádná z nich neumí pořádně kopnout, bouchnout ani vystřelit. Takže boj vypadal poněkud trapně, zranění se hojila rychleji než u Terminátora a já jsem si celou dobu zoufal nad tím, že tomu prostě chybí nějaká ta Stallonovic Sylvestra, Schwarzeneggerovic Arnoldka a snad i Willisovic Bruska. S těmi by to bylo určitě zábavnější. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tím elitných špecialistiek je vytiahnutý z väzenia za účelom infiltrácie iného väzenia, kde je zajatá dôležitá diplomatka. A tak sa super drsňáčky púšťajú do akcie, aby všetkým nakopali prdel a popri tom diváka až nečakane unudili... Ešte ani nestihli vyjsť dámske "Expendabelles", priživujúce sa na rozbehnutej (aj keď aktuálne už trochu upadajúcej) Expendables značke a Asylum už ponúka svoju verziu "Mercenaries", zloženú z vyblednutých béčkových herečiek. Tak ako pri väčšine ich filmov sa však aj tu zabudlo, že by malo ísť predovšetkým o zábavu a nie o vážne sa berúcu, rozvláčnu kravinu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Elise, dcéra prezidenta Spojených štátov amerických, bola unesená v jednej postkomunistickej republike, ktorá bola kedysi súčasťou Sovietskeho Zväzu. Teraz v zemi vládne chaos a anarchia. Ulrika, chladnokrvná vodkyňa nebezpečnej ozbrojenej skupiny chce, aby jej USA pomohli stať sa prezidentkou s neobmedzenou mocou a stabilizovať situáciu v krajine. Preto uniesla a uväznila dcéru amerického prezidenta. Na jej záchranu je vyslané špeciálne ženské komando. Snímok "Mercenaries" je super béčková variácia, z dielne brakovej americkej filmovej spoločnosti The Asylum, na akčné tituly zo série "The Expendables" (Postrádateľní). V tomto prípade je to však výhradne čisto ženská záležitosť. Femine action massacre? Nie! Iba trapná, lacná, asylum sračka. * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ty woe tak tohle bylo brutální. To jsem fakt nečekal. dělalo to vůbec Asylum? Nějak mi to do jejich dosavadní tvorby nezapadá. Každopádně dříve než se dočkáme (a to kdoví jestli) nějakýho ženskýho spin offu k Expendables se tu asyláci vytáhli z touhle těžkotonážní řachou. upřímně řečeno neměl jsem o existenci tohoto filmu ani potuchy a i když jsem se hned jak jsem věděl o co jde na to začínal hodně těšit, tak pořád přetrvávali u mě obavy, že to ti žabaři z této velkoshitové továrny opět poserou ostatně tak jako i předchozí nadějný projekty předtím. Každopádně nic takovýho se nestalo a já jsem prostě nadšenej. Jasně má to hromadu chyb tak jako každej trash. digitální efekty jsou jako tradičně hodně špatný, ale naštěstí jich je tu jenom minimum, tak mi ani moc nevadili. No a co si budeme povídat to obsazení je prostě luxusní možná, že se jedná už jenom o vybledlé céčkové hvězdy jak je tu napsáno v jednom komentáři, ale zase nutno uznat, že v rámci akčních hereček se podařilo dát dohromady snad to nejlepší co bylo k dispozici. Moje jediná zásadní výtka směřuje k postavě Cynthie Rothrock která bohužel dá jenom dvě rány pěstí a jinak se v akci vůbec nepředvede což je opravdu škoda, protože pořád vypadá neskutečně luxusně a moc bych jí chtěl ještě vidět někomu nakopat prdel. Jinak Zoe Bell je neuvěřitelná masakrátorka a šéfka týmu. No a Briketa Nielsen je pak naprosto stylová mrcha a dokonalá záporňačka. Já nevím no možná mám záchodovej vkus je to dost pravděpodobný, ale mě to prostě nadchlo jak už jsem napsal pár očividných chyb se tu najde, ale zase je vyvažují momenty který mě naprosto rozsekali. Nechci nijak blíže specifikovat nebo spoilerovat, protože tohle se prostě musí vidět. Jinak když se začalo mluvit o tom ženským spin offu k Postradatelným, tak mě to rozhodně zaujalo teď už je mi to celkem u prdele jestli to vznikne nebo ne, protože Asylum si pospíšilo a ve stylu když všichni natočili tohle, tak proč my by jsme nemohli taky? přišlo s tímhle hardcorem který v mých očích bude jen těžko něco překonávat. Hlavně to pojetí mi vyhovuje tohle prostě není žádnej čajíček žádný PG-13 žádná komediální píčovina, ale drsnej akčňák kde se s tím dámy neserou mohutně fuckujou lámou vazy a střílí chlapy do ksichtu! přesně tohle jsem chtěl vidět, ale nevěřil jsem, že bych to mohl dostat. Teď už věřím, takže šup s tím do topky. Třeba mě mějte za blázna, ale já vám na to zvysoka mrdám. Nikdy bych nevěřil tomu, že nějakýmu asyláckýmu filmu dám víc než 3*, ale tentokrát se nemožné stalo skutečností já tomu napálím rovnou plnej počet a k tomu přihodím naprosto neobjektivních a zaujatých 100% ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Kazachstán si po Boratovi toto znovu nezasloužil. Poloarabská chudá země s mexickou architekturou. Nápad na ženskou verzi Expendables nebo Tucet špinavců nebyl špatný i obsazení nebylo vůbec špatné. Ale provedením stejně i přes další dobré nápady to moc dobře nedopadlo. Snad někomu ten nápad vyjde líp. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Na totální céčko to zase tak děsný jako jiný spřátelený kousky fakt není. Výhodu vidím už v tom směru, že namísto bejvalejch akčních es se tu promenádujou akční pipinky, takže místo pivních pupků sem tam vyděsí jen nějaká ta vráska. Potěšila mě přítomnost vykopávek, který ale v 90' kopaly hodně slušně (mluvím o Nielsen, Rothrock radši nekomentuju, ta tu fakt vypadá děsivě, ač ona ani zamlada nebyla žádná kočena), a navíc jsem si musela donést bryndáček z dob nevinných, protože Kristanna Loken i Zoë Bell jsou na obrazovce tak často (hip hip hurá, to fakt potěšilo) a tak sexy (to jsem celkem očekávala), že se moje tělesný tekutiny draly ven obdobnou rychlostí, jako se to předpokládá v případě prvního úletu šestnáctiletýho nadržence. Co si budeme povídat, dokoukáno, vzápětí smazáno... ale těch 90 minut se fakt dalo přežít bez jakýkoli újmy. Když teda nepočítám dehydrataci. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Záběry a dialogy často amatérský jak z lacinýho porna; obzvlášť působivá je gumová kudla pod krkem. Příběhově jde o hodně osekaný Tucet špinavců v ženském provedení. Na jedno zkouknutí se to dá, ale jen pro ty, kdo jsou zvědaví na holky v akci, protože obsazení hlavní čtyřky neni špatný. # [no sub] # příběh ** | hudba *** | humor – | akce **** | napětí – | pustil bych si znovu * ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Plytkej odvar Expendejbls s ženskou variací alá kaskadérka Bell (která jediná něco předvede a je na svůj věk dost dope), Vivia Botox, Cynthia Tupé Rothrock, Roxette jako záporačka a další vyhaslí “hvězdy” zedkových oušusů. Tady se nic skoro nedělo, parkrát bylo nějaký prásk prásk (hlavně na konci samozřejmě) a pak jen pár kopanců pd Zoe, za kterou taky nechavám jedinou hvězdu. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč... Proč v Asylum dali dohromady a zaplatili tuhle atraktivní 'herečskou' sestavu, aby potom celý film totálně zabili slabým scénářem, žalostnou výpravou, mizernou kamerou (nebo snad mobilem?), zoufalými mužskými herci a ubohou (=špatně natočenou) akcí... Tohle se snad ani pochopit nedá. Slyi, udělej símtě remake. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Už při první přestřelce jsem si říkal, že tohle bude hodně špatný, A taky že jo. Všechny složky tvořící akční žánr tady haprovaly a nic nepomohla ani relativně skvostná sestava, protože scénář i režie tu nutili holky chovat se jak krávy a to ve všech ohledech. Jediná Kristanna Loken občas vykouzlila normální výraz. Fakt nechápu, proč tohle spadlo do klína zrovna Asylum. Reálně to asi na odpad není, ale za to, jak je tu naloženo s tématem i obsazením, si to nic jiného nezaslouží. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Najväcsim plusom tohto filmu je kasting. Ustredna stvorica hrdiniek + Cynthia Rothrock ako ich nadriadena boli zvolene bezchybne. Chemia medzi nimi funguje na jednotku. Dokonca aj Brigitte Nielsen ako beckovo prehravajuca zaporacka je zabavna. Bohuzial kasting je jedinou prednostou tohto filmu. Je to klasicka Asylum na kolene vyrobena produkcia bez akehokolvek rozpoctu. Takze prakticky uplne absentuju standardne akcne sceny ako prestrelky, nahanacky a vybuchy. To ze tu sem tam niekto vystreli, digitalne vybuchne jedno auto a spadne este digitalnejsie lietadlo sa medzi akcne sceny ani pocitat neda. Bez penazi bola sanca sa aspon predviest v bitkach. Ale jedinu akotak uchadzajucu bitku tu ma jedine Zoe Bell. A to je vsetko. Az mi je to luto, pretoze s touto zostavou by sa dala natocit za takych 20 mega a v rezii niekoho schopneho ako je Isaac Florentine alebo William Kaufman, skvela beckova verzia Expendabelles. Lenze v produkcii Asylum sa zmohli len na pekny plagat so sexi devami, ktory vas nalaka na prazdny film bez poriadnych akcnych scen. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tam, kde veľké štúdia kecajú, tam The Asylum koná. Ako to už tu nejeden recenzent napísal, Hollywood iba avizuje, ale nerobí nič preto, aby sme sa dočkali očakávanej ženskej verzie THE EXPENDABLES. Expendabelles s ( bohužiaľ v dnešnej dobe ) podradnými akčnými herečkami a s podradným režijným vedením. Sr@čka sa však ( na moje prekvapenie ) nekoná. Akcia nieje na zahodenie, cítiť z toho síce asylumizmus, ale verte, že toto štúdio natočilo podstatne horšie fláky. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Po hodnocení mých oblíbenců a jednomu pěknému komentu jsem si nadšeně filmek sosnul. Akce je celkem povedená, ale celý mě to přišlo takový nemastný neslaný. Z obsazení zde pro mě byla jen K. Loken a zbytek katastrofa, to i snad B. Nielsen byla víc sexy než Z. Bell, a to vypadala jako nějakej Ivan. C. Rothrock už je babička a ta role byla pro ní tak akorát. Její akční scéna byla navíc šíleně sestříhaná, jako většina bojových pasáží. Některým herečkám měli navíc ukázat, jak se má bouchačka držet, aby to nevypadalo, jako když prase drží kost. Efekty jsou o ničem, ale s tím se musí u Asylumu počítat. Tak po druhém kouknutí tomu začínám přicházet na chuť. Je to ujetost jak svin a trashovým způsobem to je pecka, takže to nakonec vidím na pěkných 85% a doufám, že se dočkáme dalšího dílu :) ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ten film je tak blbej, že vlastně jen čekáte na to jakou další blbbost přinese. Celý se to stupňuje do neskutečně hloupýho finále a zakončený přistáním letadla trvající 2 vteřiny a naznačující, že holka přistála bez podvozku. Jenže Brigitte Lundgren Nielsen je charakterově pořádná svině. A i když tu o herectví nemůže být téměř řeč, tak konečně aspoň pořádněj záporák. No a holkám se vždycky fandí líp. Kór když vypadají dobře. A to, že se snaží drsně hláškovat a máme jim věřit, že právě udělaly to co vidíme na obrazovce, jim prostě odpouštím. Nakonec dám 55 procent, protože jsem se sice někdy nechtěně, ale bavil. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dámské "Expendables" nejsou rozhodně taková sranda, což bude tím, že se nikdo schopný nechopil režie ani scénáře a dámy hrají někdy skutečně debilní role. Přesto jsem docela rád, že něco podobného vzniklo a že časem uvidíme ještě trochu lepší kusy. Určitě mi zde chyběla taková Gina Carano, která by se v podobném snímku vyjímala skvěle. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Hezkej důkaz starýho rčení, že muži s věkem zrají a ženy chátrají. Jako sorry, ale když už v béčkovým filmu nejsou ani pěkný holky, je to na pováženou. Jediná sexy ženská z celýho týmu je Kristanna Loken a je smutný vidět ji v podobným braku. Ta holka má určitě na víc. Taky je vtipný, že jsem si celej film říkal, že na 65 vypadá Brigitte Nielsenová vcelku ok a pak jsem s údivem zjistil, že jí v době natáčení bylo lehce přes 50. To samý platí o Vivice Fox. Ta byla sexy někdy v půlce 90. let, ale teď vypadá s těma dredama a opuchlým obličejem jako černošskej predátor. O Cynthii Rothrock a jejím strašlivým barevným účesu radši nemluvit. Suverénně nejhůř ale dopadnul Tim Abell, kterýho tvůrci degradovali na ploužícího se idiota, kterej jen nesrozumitelně mumlá a připomíná tak Kennyho ze South Parku. Jako akčňák Mercenaries vypadá, že si spletl století. Všechno tu má ten feeling levnýho devadesátkovýho béčka, který poušť v okolí Los Angeles naivně maskuje jako Kazachstán. K tomu falešná mexická vesnice z úvodu Základy s Marcem Dacascosem a zcela evidentně americká benzínová pumpa ze Zombie Apocalypse. Plus totálně falešnej modýlek teroristický základy. A taky mě bavilo, jak je to letiště na teroristický základně úplně stejný, jako to americký, na kterým v závěru přistál ten digitální Hercules. O autech jezdících v pozadí ani nemluvě. Christopher Ray se evidentně potatil. Jeho bitky jsou jakž takž ucházející, ale přestřelky nudný a statický. Celkově rutinní béčko na jedno podívání. Dát tomu pět hvězdičem, sám sebe rychle dopravím ke cvokaři. ()

Reklama

Reklama