Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neviditelní je název třináctidílného komediálního seriálu o menšině, žijící v utajení mezi námi. O vodních lidech. Vypadají jako my, mluví jako my, ale mají něco navíc – gen, který jim umožňuje dýchat vodu. V poslední době jich ubývá. Páření se „suchými" totiž snižuje kvalitu jedinečného genu a vodníci postupně přicházejí o svou zázračnou schopnost. Někdy se mezi nimi objeví tzv. „vlk", tedy vodník, který o sobě nevěděl, že je vodník. A když se vodnickým vlkem stane známý pražský lobbista Laušman a navíc před objektivy televizních kamer, nastává problém. A hned dvojitý – suchý notorický podvodník Laušman má v patách policii a nově objevený vodník Laušman vodní lidi, kteří se bojí prozrazení. Díky váhavosti a neschopnosti obou skupin Laušmanových nepřátel získá lobbista spojence, který mu zachrání život. A netuší, co všechno jeho záchranou rozpoutá. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pan Laušman nerespektuje ani zákony této země, takže proč by měl respektovat ty přírodní?" Tak to je skvělá policejní úvaha a já se musím přiznat, že mne nástup Neviditelných pobavil. A hlavně vyškolil. Já jsem si pořád myslel, že náš svět ovládají ilumináti, zednáři a Kalousek, ale ono je to jinak. Jsou to vodníci. To dá rozum. Kdo ovládá vodárny a kanalizace, ten vládne světu. Škoda, že mám aquagen jen 7%. Jdu si dát žáby v želé. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že taková překvapení nezažívám častěji. Začnu se dívat na seriál, od něhož příliš neočekávám, a hned u úvodní epizody se hodně dobře bavím- jen houšť. Kombinace doktora Mráčka a kanceláře Blaník se tvůrcům povedla a já budu tiše doufat, že to vydrží. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Nevybavuji si jiný seriál o vodnících, nadto pro dospělé. Inspirace doktorem Mráčkem je zřejmá, přesto ten nápad oceňuji. Líbí se mi i odvaha obsadit vedlejší role osobnostmi známými z jiných sfér. Příjemně mě překvapila i ta odvážná pseudodokumentární forma. Nemohl jsem si ale nevšimnout, že se tady některý fóry opakovaly furt dokola (kapradur např.). ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Ať žijou vodníci :P Seriál plný hvězd, hlášek a provedení... To muselo stát teda peněz :P Ale zatím 5hvězd ()

PabloClavito 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl poprvé, tak jsem si toho nevšml, ale včera už ano! Ten portrét Babiše na polici u Vydrů! Už je mi to jasné proč nám ten Babiš škodí! On je vodník! ()

Reklama

Reklama