Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaké tajemství skrývá podzemí pod vyšehradskou skálou? Lobbista Laušman unikne jen o vlásek dalšímu zátahu policie. Tajemství vyšehradského podzemí ho však láká natolik, že odloží svůj útěk. Jezero se zázračnou vodou, o němž se dozví od vodníků, je prý právě v chodbách pod Vyšehradem. Ale aby se k němu dostal, potřebuje mapu, kterou vlastní pouze šéf vodnické rady Vydra. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Baretti Johana ukradla mi Laušmana." Čtvrtý díl je velkým sólem pro Moniku, která vytočila svou blonďatost do hodně vysokých otáček. Bohužel je to tentokrát jediná zábava, protože policejní zásahy v tomto případě překročily hranice pitomosti a Laušmanova Vyšehradská zvědavost mě zase moc nezaujala. Ale Monika je jedinečná, když s vážnou tváří vykládá, kterak Laušman svědomitě zachraňoval státní peníze z tendrů do své kapsy a ještě mu za to nikdo nepoděkoval. I já jsem ho na chvíli zalitoval. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zase spokojenost. Už počtvrté ze čtyř pokusů. To je slušná úspěšnost. Moc se mi líbilo, kolik prostoru dostala Monika, i jak ho dokázala Barbora Poláková využít. Ale nebylo to jen o ní, bavil jsem se vlastně po celou dobu. Na to, že jde v podstatě o nenáročnou oddechovku, jsem zatím až nečekaně spokojený. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti přepálenému prvnímu dílu, to začíná fungovat asi tak, jak si to představovali autoři a já si na to jako divák zvykl. Barbora Poláková a Langmajer táhli tenhle díl. ()

Reklama

Reklama