Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejhledanější vodník Laušman se ztratil v podzemí pod Vyšehradem a vodníci mají mnoho důvodů se obávat, že už ho nikdy neuvidí. Napětí mezi Johanou a Robertem vyvolá spor o novou plavčici. Topení je mezi vodníky atavismus, ale platí to opravdu pro všechny. Komisařka Jará má kvůli sérii neúspěšných pokusů o polapení Laušmana poněkud dusno v práci. Aniž to tušíme, žijí mezi námi. Není to pohádka – je to realita a čistá pravda. Premiéra třináctidílného komediálního seriálu o vodnících, podvodnících a věcech mezi nebem a dnem. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Svatý Jane, Křtiteli náš pravý a opravdový, přijmi pod hladinu našeho bratra Ivana Laušmana a odpusť mu hříchy, ze kterých se vyzpovídal. Že okradl Dopravní podnik, České dráhy, silnice a dálnice, jakož i letiště, aerolinky, energetiky a ekology, že krátil daně, kradl a zabíjel ... výjimečně. Svatý Jane, vydělané miliardy by dal na charitu, ale nemůže si vzpomenout na zahraniční konta, na kterých jsou uloženy, protože jsou tajná. Svatý Křtiteli, přimluv se u Bratra Všemohoucího, ať bratru Laušmanovi odpustí." Tak tato řeč otce Vody je jediné, co mne v tomto dílu opravdu pobavilo. Jindy zábavný Laušman se totiž zmohl pouze na plácání o vagíně světa, Monika málo koulela svýma tupýma očima, topící plavčice Berková mne vůbec nezaujala a propojení špiček policie s organizovaným zločinem vodníků to nedokázalo nezachránit. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda mě po zábavných předchozích dílech hodně zklamala. Komatózního Laušmana nahradila dějová linie s nedoléčenou notorickou topičkou (pozor- kotle v tom nehrají žádnou roli) sucháčů a já jsem jen tupě zíral. Tak zbytečnou dějovou odbočku/ slepou uličku, aby člověk pohledal. Příběh tady fakt drhl a debaty o tajemství pod Vyšehradem se mi rychle omrzely. ()

Reklama

Reklama