Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laušman jako zázrakem přežil svůj výlet pod Vyšehrad a podle Edy vynesl důkaz o existenci „divné" vody. Eda sepisuje petici pro coming out vodnické komunity. Mladý Robert Vydra je znechucený svým životem a rozhodne se pro radikální, ale nebezpečnou změnu. Když se to dozví Johana, udělá velké rozhodnutí. Aniž to tušíme, žijí mezi námi. Není to pohádka – je to realita a čistá pravda. Premiéra třináctidílného komediálního seriálu o vodnících, podvodnících a věcech mezi nebem a dnem. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pod tíhou nových důkazů ukončit alibistický a nedůstojný život v utajení." A taky restituce všech přehrad od začátku tisíciletí, kontrola těžby z mořského dna a žába ve státním znaku. Revolucionář Eda se do toho pustil skvěle, ale v tom ho podporuje již jen vodnická romantika, brekeke. Polepšený Laušman totiž vyměnil zábavnost za nekonečnou erekci, Monika nabídla pouze teorii o balené vodě a chudák králík Rašín si vzal kecky a šel na tramvaj. Ale jinak je to celkem fajn politika, při které zatím není průzračně jasno, kdo kope za čistou vodu, kdo za vodovody a kdo na tom nejvíc vydělá. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem byl po prvních čtyřech epizodách téměř nadšený, tak jsem z posledních dvou zklamaný. Laušman se omezil jen na fyzickou aktivitu, humor musela obstarat Monika, a i když jí nemůžu upřít snahu, nebylo to tak úplně ono. Humor mi chyběl v celém šestém dílu a vodnická romance mi ho nedokázala nahradit. 3*- ()

Reklama

Reklama