Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laušmanova přítomnost způsobí rozruch v bytě jezin. Jak je možné, že vůči jeho kouzlu nejsou odolné? Nezabírají ani prášky proti chlapům. Podivností kolem Laušmana povážlivě přibývá. A Mráčková dostane od biskupa ultimátum, aby si s ním poradila. Zhrzený Robert Vydra, který si myslí, že ho Johana opustila kvůli poměru s jeho otcem, revoltuje. Spojí se s Berkovou a začne topit a tropit výtržnosti na Vltavě. Když Eda zjistí, že se Johana vydala hledat svoji matku, rozhodne se také jednat podle hlasu svého srdce. S pomocí internetu chce objevit cestu do podzemí Vyšehradu, aby našel to, co celý život hledá. Důkaz o existenci vodníků... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jenomže on nejde zatknout. Má všude známý. Já bych ho zatkla, pak bych s ním jezdila po kriminálech a nikde by mi ho nechtěli přijmout." Tak to je pech. Laušman zkrátka umí a to tak, že dokonce odolné jeziny nestíhají polykat prášky proti chlapům. A přesto může být usušen. Ano, tak dramatický je tento díl. A mě dost pobavil Eda na Facebooku, vodník z rozbrušovačkou byl taky skvělý, Monika uplatňující pozici potenciální daňové poplatnice neměla nejmenší chybu a dokonce ani Krysa to tentokrát moc nekazil. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořádně jsem se vyhecoval a napálil epizodě plný počet hvězdiček, protože jsem se výborně bavil. Už úvodní scéna s ranním probuzením se mi fest líbila, Laušmanův výraz u snídaně byl ještě lepší, u definice Facebooku jsem málem přišel o bránici, na vlastní oči jsem viděl, jak se zabíjí a křísí vodník, no a ta podvodní rozbrušovačka... Tohle byl fakt dobrý zážitek, Jeziny jedou, a i když z Luďka Soboty nikdy nebude dokonalý herec, vážnější role mu sluší podstatně víc než ti jeho věční blbci (kromě Františka Koudelky). ()

Reklama

Reklama