Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zhypnotizovaná komisařka Jará se zamilovala do otce Vody a stává se šťastnou hospodyňkou. Nerozruší ji ani zpráva od kolegy Rubeše, že z řeky vylovili tělo mrtvého důchodce, u kterého bydlel Laušman. Vydrovi vypoví poslušnost jeziny, které otěhotněly s Laušmanem. Mráčková zjišťuje, že i biskup Láska ví o Laušmanově zázračném genu. Předestře mu svůj plán, ale nesetká se s pochopením. Podle biskupa je lepší spasitel pod drnem než pod pantoflem. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Co kdybych Vás teďka zabila, Rudolfe. Pomohlo by Vám to?" Tak to je úplateček, ne jak ten Gott, století 20. Krysa se tentokrát dostal do formy, ale ještě o kousek lepší jsou těhotné jeziny a podnikatelka Monika. Jenže jindy zábavný Laušman je v ústraní, vousatá paní Vydrová mě nebavila a zamilovaná komisařka Jará je trapnou parodií dokonalé manželky. Ovšem její zvídavost na téma, kdy se do polívky přidává ten legendární pytlík, mě upřímně rozesmála. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak tak koukám na hodnocení většiny ostatních uživatelů, tuším, že je se mnou asi něco špatně, protože se na rozdíl od nich u seriálu stále dobře bavím, ale stejně jako jindy je mi to úplně jedno. Z ranních návštěv v doupěti Jezin se už stala hezká tradice, ale i další děj mě dokázal často rozesmát a Monča zase psala. ()

Reklama

Reklama