Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec Voda má dilema. Vodnický šéf Sikorský po něm chce, aby přes komisařku Jarou získal tajné vodnické svitky. Jará chce výměnou za svitky od Vody miminko. Mít děti se suchou ženou je ale hřích. Monika s Vydrovou dostanou nápad, jak by mohly zbohatnout na divné vodě. Založí si kosmetickou firmu. Do začátku však potřebují kapitál a tak se rozhodnou, že za Vydru samy dokončí akci sinice. Ty se ale nedopatřením dostanou do Želivky a celá Praha je bez vody. Situace je vážná. O to vážnější, že „odhypnotizovaná" komisařka Jará se opět naplno vrhne do vyšetřování. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kdyby nás chtěli zavřít, tak my zavřeme co? ... Kohouty." Opravdu bohaté lidi v této zemi ještě nezavřeli a zavřít Vydru nebyl dobrý nápad. Bude sucho, bude se vydírat a paní Vydrová si bude dávat nohu za krk. Tentokrát to žádná velká zábava nebyla, spíše se intrikovalo, ale seznam vodníků se rozšířil o Kalouska, Schwarzenberga, Okamuru, Babiše, Obamu či Merkelovou, takže to celé začíná dávat smysl. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj dvanácté epizody byl sice ve srovnání s předchozím dílem o něco slabší, i tak jsem si v něm ale našel to svoje, takže jsem se i tentokrát mohl slušně bavit. S tím jsem nakonec vůbec neměl problém, protože spolehlivá Monika opět nezklamala a Agla to přece s Vydrou myslela dobře... 4*- ()

Reklama

Reklama