Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Monika s Vydrovou vyjednávají s policií o propuštění Vydry. A vyjednávání je to nelehké. Pro všechny zúčastněné. Komisařka Jará, která se s úspěchem vrátila zpátky k policii, se znovu pokusí zatknout Laušmana. Tentokrát jí unikne jen díky Mráčkové, která ho přesvědčila, aby se vydal do podzemí zachránit tajné vodnické svitky dřív, než se jich zmocní vatikánští mnichové. Na záchrannou misi do podzemí ale nemíří jenom Laušman, vodníkům jde o všechno. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Když pustíte pana Vydru, tak my pustíme ty kohouty." Technika přeskakující desky v podání JUDr. Moniky je naprosto dokonalá, stejně jako ceník služeb BISky při shánění kompromitujících materiálů. Také odmítnutí obvinění vodnice donášející do Vatikánu stálo za to, stejně jako výroba mladého Laušmana číslo 359 a Krysovo odůvodnění použití svitků na víčka od zavařovaček - pruží to, těsní to, převáže se to ocasama. Nějaký drobný nedostatek by se pod vodou jistě našel, ale jako zakončení seriálu je tento díl vynikající. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za finále seriálu jsem opravdu hvězdičky ubírat nemohl a ani nechtěl. Závěr se tvůrcům povedl, Laušman skvělým způsobem dokončil svůj přerod v mesiáše a inseminátora, Monika ještě vytunila svou už tak fantastickou formu, a k tomu došlo i na absurdní upalování Vody:-D Hmmm, takže i Jan Palach... ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Vtipné, svižné, hořce pravdivé. Ruka - ruku myje. Aneb každý máme máslo na hlavě a toho se dá vždy využít a zneužít. KÁMEN ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zakončení seriálu v tom lepším. Laušman jako oplodňovač, Vydrovi na svobodě, Monika podnikatelka, policajtka ve vztahu, dvě jeziny těhotný a jedna ve vztahu, ale třeba kam zmizela a zda našla svou matku vodnice Boková neřešeno. Pokud neumřela hledá ji dodnes. ()

Reklama

Reklama