Reklama

Reklama

Finding Carter

(seriál)
USA, (2014–2015), 24 h 22 min (Minutáž: 37–42 min)

Hudba:

Jacob Yoffee

Hrají:

Kathryn Prescott, Cynthia Watros, Anna Jacoby-Heron, Alex Saxon, Zac Pullam, Alexis Denisof, Milena Govich, Ed Ackerman, Rachel Marie Burgess (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(36)

Finding Carter je rodinné drama o dívce Carter, jejíž idylický život skončí po policejním zátahu na školní párty. Zjistí totiž, že žena, kterou považovala za svou biologickou matku, ji unesla jako batole. Carter je přinucena žít s novými rodiči, sestrou dvojčetem a přejít na novou školu. Avšak zařekne se, že svou jedinou matku, kterou kdy poznala, najde dřív, než bude pozdě. (MTV)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Kathryn Prescott je ve skutečnosti britská herečka, nikoliv americká, ovšem v této TV show užívá svůj dobře vytrénovaný americký přízvuk. (veru_needy)
  • Kathryn Prescott má ve skutečnosti 14 piercingů. Šest v levém uchu, pět v právém uchu, jeden v jazyku, jeden v pupíku a jeden pod rty. Moc často ji všemi piercingy neuvidíme, Kathryn si je často vyndavá. (veru_needy)
  • Kathryn Prescott má v této TV show dvojče, ale není tomu jen na obrazovce. Kathryn má dvojče i ve skutečnosti. Společně s jejím dvojčetem Megan Prescott si zahrála i v britském seriálu Skins (od r. 2007). (veru_needy)

Reklama

Reklama