Reklama

Reklama

Kmeny


Hooligans (E02)

(epizoda)
TV spot

Obsahy(1)

Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje druhý odvysílaný díl Hooligans. Kmen organizovaných radikálních fanoušků, který k fotbalu patří odjakživa. Jedni se bijí za svůj klub na hřišti, druzí pak v hledišti nebo na předem domluveném místě mimo stadion, kde si s chutí užívají svůj tzv. "třetí poločas". Spojuje je stejná vášeň: hrdost na klubové barvy, hájení tradice a kamarádství. Vazby na ostatní členy kmene bývají tak silné, že společně sdílejí jak radost z vítězství, tak i průšvihy. Projekt Kmeny vznikl v koprodukci studia Yinachi a České televize, partnery projektu jsou městské projekty BU2R a Jägermeister. Díl Hooligans odvysílá Česká televize, ke zhlédnutí bude také na kmeny.tv. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Fifer

Fifer (hodnocení, recenze)

Je tu asi dvacet komentářů, kteří tvrdí, že režisér je úplně mimo, že to nebylo o hooligans. Ale ani jeden z těch komentářů nenapsal, kterou stránku hooligans tedy režisér opomněl? Ono je to tajemství, že to nikdo neřekne nahlas? Asi chápu, že někomu chybí zástupci inteligentních hooligans. Protože i chytrej člověk může mít chuť jít někomu rozbít držku. Já ale nevím, režisér tam mohl dát rozhovor s nějakým intelektuálním rváčem, který odcituje Hegela, Nietseho a Machiavelliho, a pak se jde pobít mezi primitivy, ale za sebe musím říct, že mi to tam nechybělo. Hooligans, jak je chápu já, se nestydí za svoji promitivitu, za svůj sklon k násilí. Nebo jak tu všichni vyčítají Volkovi ty mobilové záběry. Jak si to jako představujete, že pošlete oficiální žádost na hlavičkovém papíru ČT a oba tábory hooligans vás tam nechají se štábem a rváči si připnou na hruď porty?

eleintron

eleintron (hodnocení, recenze)

Tak to jsme se zase jednou dostali díky dokumentu fakt k jádru věci :D :D zlatej díl o punku....už teď se bojim toho o skinheads :D

Victorio

Victorio (hodnocení, recenze)

Jsem rád, že své jubilejní třísté hodnocení jsem mohl dát tomuhle sranci. Akorát díl by se měl jmenovat "Vejpitky", nikoliv "Hooligans".

Reklama

Reklama