Reklama

Reklama

Baempaieoeui kkot

(seriál)
  • Jižní Korea 뱀파이어의 꽃 (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Šestidílná romance vypráví příběh a upírech hledajících květinu, která jim byla před sto lety odcizena. Kdo nalezne tuto květinu, má právo nárokovat si titul upířího vládce. Louis je jedním takovým upírem. Narazí na dívku Seo Yeong, která má schopnost květinu nalézt. Louis a jeho následovníci se k dívce nastěhují, ale nejsou jediní, kdo po květině pátrá. Příběh vychází z web novely, která je označována za korejské Stmívání. (Moiraine)

(více)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Přeloženo. (Reklama na všechny klišé, co jen mohou v upíří romantice existovat. Nic zajímavého, ani ti kluci nejsou pěkní, holka protivná. Jediná zajímavá věc je, že upírci bydlí v obrazu. Ale jinak je to všechno úplně o ničem.) ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Je to fakt blbost , ale nevadí jelikož jsem čekala , že to bude blbost . Uteklo mi to rychle , i když děj byl v podstatě o ničem . Líbilo se mi OST a postava toho upíra s červenými vlasy . Jinak ostuda pro všechny upíry ! 30%. ()

Reklama

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem si to vlastně z jednoho jediného důvodu: je to krátké jak počtem, tak délkou epizod. Už podle názvu jsem nic moc neočekávala, ale šokovalo mě, jak moc nekonzistentní a nelogický "děj" lze nacpat do hodiny a čtvrt. Dost to shazuje herecké obsazení, jinak by to mohly být dvě. Upřímně za kluky z A-jax doufám, že zpívají lépe, než hrajou. ()

Zajímavosti (1)

  • Námětem televizní série se stala populární internetová novela "뱀파이어의 꽃" ("Vampire Flower"). Jeho námětem je romantický vztah dvojice upírů. Novela byla jen krátce po svém vydání označena za jakousi jihokorejskou alternativu amerického veleúspěšného čtyřdílného románu "The Twilight Saga" autorky Stephenie Meyer. Autorem jihokorejské ságy je novelistka Ji-eun Shin. (Conspi)

Reklama

Reklama