Reklama

Reklama

Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Honba za holokrony

(TV film)
  • USA The New Yoda Chronicles: Race For the Holocrons

VOD (1)

Obsahy(1)

Luke Skywalker má za úkol najít posvátné krystaly nutné k dokončení výcviku. Od Obi-Wana se dozví, že jsou ukryté v moři dun na Tatooine... (TV Prima)

Recenze (8)

kingik 

všechny recenze uživatele

Lego Hvězdné války. Expanze firmy produkující barevné kostičky už zasáhla i legendu. Nová generace diváků je oslovena přes krychlový svět. LucasFilm počin posvětil, rozezní se i známý hudební motiv Johna Williamse. Dovedu si představit, že některé figurky určitě mají svůj půvab, když přehlédnete jejich "kleštičkové" ručičky. Nejhůře výtvarně dopadl Luke Skywalker a Hans Solo. Zbytek už je méně postižen nevzhledným lego designem. Není však zdaleka vyhráno. Větší prostor zabírají hlášky. Těžko někoho uspokojí, kterak z animované pusinky vycházejí repliky, které děj moc zajímavě neobohacují. Ten má dost akční ráz. Střety Luka s Darth Vaderem jsou vypjaté. Všechny sekvence, v nichž vystupuje Darth Vader, mají potřebný říz. Ostatní sekvence jsou buď vděčně humorné, kdy se před Lukem vystřídá leporelo všech známých postaviček, které zná divák z filmů, nebo nezajímavé. Každá z postaviček semele nějakou banální repliku, zmizí, poté zpravidla nastoupí něco akčního. Animované prostředí imituje to, jaké je známo z filmů. Ne úplně všechno podléhá kostičkám. Když je budova architektonicky řešena kopulovitě, dá rozum, že tam nenaserou krychli. Lego kostku připlácnou alespoň na frontál budovy. Asi zřejmě mentál byl najat na výtvarnou výrobu seriálu, jiné vysvětlení neexistuje. Celý seriál je v podstatě úplně zbytečný. Jen marketing hravě plní účel. Divácky je to rozpačité, i když ne úplně bez nápadu. Kdo má zájem, může ze zvědavosti zkontrolovat, jak to šlape. Mně jsou ty lego srajdy nepříjemné. 40% ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Zase povedený díl. Řekl bych, že si drží svou laťku. Lepších 70%. Dobré hlášky, má to šťávu, je to vtipné a zábavné. Sice dělat si srandu z temné strany mi nedělá dobře - ale přežiju to. :-) Jo, dobrá blbinka. Howgh! ()

Reklama

darthvader77 

všechny recenze uživatele

"Ale no tak to se najednou trefíte!" Ještě lepší jízda než v prvním díle. Darth Vader valí a tvůrci srší ještě více nápady než v prvním díle(především prohazování kluzáků. Nejvíce mě osobně dostal scéna, kdy Vader vleze do Falconu. Naše děti byly u vytržení a obě Yodovi kroniky jsou zatím to nejlepší, co běželo na disney channel. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama