Reklama

Reklama

Madison a její macecha mají velmi napjatý vztah, a proto Madison překvapí, když ji chce Patricia vzít na Vánoce do tropického ráje. Je možné, že se jejich vztahy urovnají, nebo bude mít jejich příběh úplně jiný konec...? Madison je opět na nové internátní škole, kam ji poslala její macecha. Madison a Patricia nemají moc dobrý vztah, proto Madison překvapí, když ji Patricia nabídne mír a na Vánoce dovolenou na ostrově, kam je brával otec Madison. Madison souhlasí a věří tomu, že se Patricia změnila. Proto je Madison zklamaná, když je hned první den sama. Madison tedy vyráží do města, kde ji ale přepadnou, a musí ji zachránit muž jménem Blake, který je prý místním průvodcem. Blake odvezl Madison zpátky do hotelu a domluvil se s ní na další den na surfování. Patricii se Blake nelíbí, což dělá Madison radost. Madison jde následujícího dne s Blakem na paddleboard. Madison si musí vzít prášky na úzkost a zapije je speciálním nápojem od Blakea, který prý pomáhá proti mořské nemoci. Madison ale na vodě ztratí vědomí a probere se až na neznámé pláži. Madison se vrátila sama na hotel a tam zjistila, že Patricia a Blake spolupracují. Patricia chce, aby Madison zemřela. Dvojice zjistila, že Madison žije a že jim utekla na policii. Na policii jí moc nevěří, navíc se tam objeví Patricia s herečkou, která tvrdí, že ona je Madison.

Skutečná Madison je zatčena, ale podaří se jí z vězení uniknout. V internetové kavárně si Madison vyhledá adresu pekárny, kam chodívala s otcem. Díky tomu se dostane až k mladíkovi jménem Andres, se kterým si jako malá hrála. Řekla mu, co se jí stalo, a spolu pak vymysleli plán. Madison má tento víkend oslavit 18. narozeniny, takže ji chce Patricia zabít nejspíš kvůli nějakému dědictví. Andres tedy z hotelu vyláká Patricii a falešnou Madison, aby pravá Madison mohla prohledat Patriciiny věci. Madison slaví úspěch a nachází dokumenty ohledně zpřístupnění bezpečnostní schránky. Před Patricií se podařilo Madison a Andresovi utéct, ale Blakeovi už neunikli. Blake unesl Madison a Andrese zatkla policie. Blake od Madison získal důležité dokumenty a předal je Patricii, která navíc chce, aby Blake Madison zabil. Blake ale váhá, čehož využije Madison k útěku. Blake ovšem Patricii lhal a řekl ji, že Madison zabil. Patricia je následujícího dne na Blakea tak naštvaná, že ho udusí. Patricia a falešná Madison pak míří do banky, kde se dostanou k bezpečnostní schránce. Na poslední chvíli je ale překvapí Madison a pak i policie. Herečka to vzdává a přiznává se k podvodu. Patricia je zatčena. Madison získala 10 milionů, nějaké akcie a také pirátskou mapu k pokladu. Andres se vydal hledat poklad s ní. Pokladem byl další přívěsek od otce a další dopis, který Madison dojme k slzám. V přívěsku je fotka Madison, její matky a otce. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Mr. Movie odpad!

všechny recenze uživatele

Film, scénář, herci, všechno tragédie. Docela by mě zajímalo proč si to ta Patricia tak komplikovala. Na čem asi tak Steven Palmer Peterson jede. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama