Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rick Tyler (Dominic Purcell) je poslán do Libye, aby zavraždil místního diktátora. O tři roky později je odsouzen k trestu smrti, ale „zachrání" ho Meredith Baxter (Belinda McClory), která mu nabídne účast v reality show Turkey Shoot, kde jsou vězni loveni lovci z celého světa. Rick výzvu přijme a postupně odhaluje pravdu o svém uvěznění. (ČSFD)

(více)

Recenze (9)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No já si nemůžu pomoct, ale mě to zkrátka bavilo. Nebudu tvrdit, že něco takovýho tu ještě nebylo nebudu ani popírat, že je to laciný ve všech ohledech, ani neříkám, že příběh není předvídatelnej a pointa snadno odhadnutelná, ale mě prostě tenhle typ akčňáku z podobným námětem baví. Je to správně krvavý, nadsazený a nikdo se tu z ničím nesere. Purcell si pak drsňáka odehraje z přehledem. No a kdo ví třeba je to opravdu pohled do budoucnosti kdy zdegenerujeme natolik, že sledovanosti tv pořadů bude vládnout reality show kde se reálně chcípá a diváci si u toho nadšeně honí. Doufám, že se toho dožiju, mohlo by to bejt prima.70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten film má špatný scénář, má divné scény, které nejsou moc pěkně nasnímané, má spoustu digitálních triků, které se mi většinou moc nezamlouvaly, ale stejně si nemůžu pomoct, mě tohle strašné béčko prostě bavilo. Dominic Purcell se mi líbí čím dál víc a já vlastně nevím proč, ale při tomhle filmu jsem se prostě bavil. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Poté, co jsem byl nucen přetrpět koncentovanou nudu v podobě Zombie Massacru 2, potřeboval jsem si spravit chuť nějakým slušným béčkovým nářezem. A Turkey Shoot k tomu posloužil dokonale. Jde o nebezpečně zábavné akční béčko, které je remakem starého australského filmu Krvavý tábor, kde hrál hlavní roli Steve Railsback. I tenhle remake natočili Australani, i když se to snaží všemožně maskovat a předstírají, že se film odehrává v Americe. Nová verze Turkey Shoot sice nepřináší nic nového, ale to neznamená, že to není švanda. Ve své podstatě je to Běžící muž, jen tu místo Damona Killiana uřaduje v roli moderátorů otravná, rasově i genderově vyvážená dvojka. Chápu, že jejich křečovitý projev je záměrný a má posloužit zamýšlené satiře, ale např. ve starém Robocopovi byla podobná dvojka moderátorů zvládnutá mnohem líp. Film kromě Běžícího muže těží částečně i z Hunger Games a daří se mu poměrně chytře maskovat nízký rozpočet docela kreativním začleněním reálných záběrů z bezpečnostních kamer. Akce sice občas trpí epileptickým střihem ala Megaton, ale celkově je jí dost. A Dominik Purcell má dostetečné charisma i fyzické předpoklady, aby podobný film utáhnul. Pokud člověk nečeká nic nového nebo světoborného, může se u Turkey Shoot slušně pobavit. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Blbý na kameře,blbý ve scénáři,plný idiotskejch scén,a akce spíš k smíchu.Trapovina s krávou a debilem v rolích moderátorů.20%. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Potenciálně zábavné TV reality show na zabíjení "zločinců" ('It's Live… With Death') se dosud neokoukaly, jenže všechno ostatní se pokazilo. Celý film mi přišel opravdu strašně natočený a sestříhaný, především tedy strnulá, amatérská akce, na níž se šetřilo, kde se dalo (viz automobilová honička se záběry snad staženými z youtube), podtržená totální dřevěností Dominica Purcella. Neobměkčila mě ani sošná bloncka (Viva Bianca ze seriálového Spartaka) a na tu trágu slušná hudba. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Má to styl, má to grády, hlavní hrdina kamenná tvář mi „sedl“. Téma tu již sice bylo, a to ne jednou, ale nevadilo mi to. ()

Googooplexer odpad!

všechny recenze uživatele

Prevelice trápne spracuvanie, šetrí sa na každom kroku, otravní predstavitelia postáv ale nešetria svojim "umením". Dominik je nový Erik Roberts. ()

Reklama

Reklama