Reklama

Reklama

Beautiful People

Trailer

Obsahy(1)

Parta psychopatů tráví večery vkrádáním do cizích rodin, kde ukazují své narušené osobnosti sexuálními a psychopatickými výlevy. Výběry rodin jsou čistě náhodné a vše jim prochází až do jednoho krásného večera. Ještě nemají ani sebemenší zdání o tom, že ne každá hezky vypadající a spokojená rodinka musí přinášet ovoce. Tajemství, které rodinka skrývá, je totiž mnohem více nebezpečné, než oni samotní. Časem zjistí, že začíná hra o přežití... (cskomando)

(více)

Recenze (10)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je zajímavý tím, jak se divácký dojem z něj každou minutou zhoršuje. Úvodní předtitulková sekvence je moc pěkně natočeným a působivým představením skupiny záporáků, kteří jsou odporní, charismatičtí a nemají slitování. Titulky pak trošku nešikovně naznačí zvrat, která přijde až zhruba po dalších 45 minutách, ale neva. První půlka je pořád docela slušným home invasion exploiťákem. Jenže s tím zvratem to padne na hubu. Nejenom že se najednou veškeré chování postav stane naprosto směšným, že je v mžiku z půlky noci slunečné poledne, ale film začne působit až překvapivě amatérsky. A to ne kvůli maskám (ty jsou naopak povedené), ale prostě kvalitou řemesla. Opravdu to ve mne vyvolávalo dojem, jako kdyby druhou půlku filmu natočil někdo jiný. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal nadějně a pak se to zvrtlo v nějakou tragickou komedii z 80 let. A ta šukačka u řeky, to už byl vrchol :-) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak pozor, neočakávaná pecka z Talianska, ktorá ma navzdory vlažnému hodnoteniu kolegu do dlhšej dobe príjemne prekvapila. Už po tom brutálnom masakri som vedel, že sa mi to bude páčiť. Úvodné titulky prekvapili vlastne taktiež, takže bolo jasné, o čo skôr či neskôr pôjde. Prvá polovica - čistý exploiťák s odpornými záporákmi, ktorým som želal ten najbrutálnejší koniec. Asi by ma to až tak nebavilo, keby ostalo len pri tom jednom žánri. Len ono to potom skočilo niekam inam, a došlo k parádnemu gore a skvelým maskám. A už nastáva pekná postupná likvidácia kladných či záporných postáv, pričom aj v nečakaných situáciách prekvapivo dôjde k nejakému znásilneniu, keď to už divák ani nečaká. No, boli to pekní hajzlíci. Ináč sa jedná o solídny masaker, a toto ja nemôžem neoceniť - rýchle, akčné, svižné, krvavé a našťastie krátke. Nie je to megahit ani žiadna bomba, na ktorú sa bude ešte dlho spomínať, ale mojim predstavám kvalitnej gorejazdy to absolútne vyhovovalo! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mám z filmu velmi rozpačité pocity. Prvních 50 minut šílená nuda, skoro nic se nedělo, žádná akce, krev nic, záporáci sice obstojní, obzvlášť ten plešatý, ale místo mučení se zde spíše vyhrožovalo,což není můj cup of tea. Posledních 20 minut jakoby film změnil režiséra a začnou se objevovat Zombie a začne lehký masakr ( Jedna rozmašírovaná palice, trocha střev, ale nic velkého) potěší i slušné masky, což je až s podivem vzhledem k amatérskému looku. Na doporučování to sice není, ale z nouze se to dá přežít, konec je relativně fajn. 50% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak přáááteléé!! Tady zatím hrstka diváků, když píšu tento koment, úplně film asi nepochopila ... :)) Film působí od začátku dost drsně, přišel mi technicky výborně natočenej. Relativně krátký, ale intenzivní "home invasion" je slušně nátlakový a připomíná, neřku-li, oslavuje klasiky 70. let (např. House on the Edge of Park 1980) tak spoustu moderních a jak bylo napsáno podobných flicků. Já osobně tyhle psychický, fyzický a sexuálně zvrácený nátlakovky zbožňuju, takže jsem byl v sedmým nebi. ;)) Zvlášť když se zde představil herec co hraje hlavního záporáka v DAREDEVILOVI!!! Málokdo si možnáí víc všimnul a v pamněti mu asi nezůstalo, že se zde v pokoji syna objeví na dost sekund plakát Toxieho z Toxy Avenger 1 - 4 od TROMY. A v tom osobně vidím ten zásadní prvek a tu největší legraci. ;)) Ten film je oslava "exploitations films" obecně. Protože v podstatě silně multižánrová zpatlanost ukáže tajnou laboratoř a scénu vyjmutou z Aliens (Vetřelec 2). Najednou se objeví zombies. Pak se objeví monstrum, které SKUTEČNĚ Toxieho připomíná a jak je i u TROMY zvykem, vždycky se na chvíli objeví, někoho rozšmelcuje a zase odběhne ze záběru! :-D A samotný konec a nesmyslný závěr znásilnění a zabití u řeky ... ?? Vzpomínejte!! Vždyť to je identická scéna z Cannibal Holocaust (1980) kdy domorodec trestá neposlušnou choť. Takže když mi tohle asi v polovině docvaklo, bavil sem se již s úsměvem a ne se svírajícím se i tak malým hrudním košíčkem :)). Užíval si všechnu tu krev, střeva, vnitřnosti, násilí, nadávky, rozbitou hlavu, krásné dlouhé znásilnění bez střihu a ve skvělém kamerovém záběru. No paráááda tohle a ne-li skoro u mě za plný počet! :)) ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Napriek výraznej Briniho snahe uviesť sa do žánru, spáchal školácku chybu a nafrkal do svojej prvotiny napozeračky. Pro mně už skepticky pôsobiaci " domácí invaze " žánr nazapôsobí ňákym medical zombí odstínem, Čekat 45 min na něco, čo bolo videné, sa mi v tomto případě nevyplatilo. Snáď si ňákej kouč všimne snaživého talentu a prehodnotí indie investice. 2+ ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vedátor a jeho rodinka si pokojne nažívajú v odľahlom sídle, až kým ich jedného pekného večera neprepadne trojica zločineckých zmrďákov. Tí držia svoju agresívnu párty pevne v rukách, no aj pán domu má pripravené eso v rukáve, resp. v pivnici. Po chvíľkovom oddychu sa tento krát z Talianskych luhov a hájov dovalil ďalší do várky moderných, exploitačných home invasions. Odporní násilníci, zúfalá rodinka, týranie psychické & fyzické a nejaké to odhalenie / prekvapko navrch. Problém je však v tom, že až na to malé tajomstvo, tu to všetko už bolo za (nielen) posledné roky x-krát prepierané v toľkých obmenách a filmoch, že ani nemám energiu ich tu vymenúvať. A tento ma nijako špeciálne nebavil, takže ho napriek odvážnosti, kvalitnému gore a slušnému zvratu deja, hodnotím vlažne. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Film pojednává o jedné rodince, která si experimentuje se zvířaty a lidmi. Aby toho nebylo málo, tak tu máme partičku psychopatů nebo narušených osobností, kteří chtějí jen psychicky odrovnat rodinku. Co nevidět ale zjistí, že nakonec rodinku neodrovnají oni, ale právě experimentální zombie (pěkné masky, ale primitivní chování). Film dokáže mile upoutat, přestane být ale tak důveryhodný po rozzuzlení co se skrývá v domě. Dále už je scénář psaný jako na drogách. Všichni se začínají chovat jak 10 leté děcka, zachraňují zde jen masky a trošinku toho gore možná. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Taliansky pokus o horor neskoncil prave najlepsie,pri tak kratkej stopazi neskutocne dlhy rozjazd,strasne vela kecov a ho*no z toho,a ked som videl to znasilnenie,tak som sa smial,ta pi*da sa ani nebranila,asi jej to robilo dobre,hrozne natocene,cize samozrejme sklamanie,jedna hviezdicka za masky,druha za snahu rezisera,nic viac,nic menej...:-) ()

Reklama

Reklama