Reklama

Reklama

Po celosvětovém úspěchu filmů Godzilla a Kong: Ostrov lebek uvidíme v kinech další kapitolu z filmového monstrsvěta: Godzilla II Král monster. Ve výpravném akčním dobrodružství se Godzilla střetne s jedněmi z nejznámějších monster v historii popkultury. Nový film sleduje osudy kryptozoologické agentury Monarch, jejíž členové změří síly s armádou obrovských monster, včetně impozantní Godzilly. Ta se střetne s gigantickou radioaktivní můrou Mothrou, kaiju Rodanem a také svým největším nepřítelem, trojhlavým Kingem Ghidorahem. Když tyto předpotopní druhy, které byly doposud pokládány za pouhé mýty, opět ožijí, začnou bojovat o nadvládu a samotná existence lidské rasy tak visí na vlásku. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

renegad

Emmerich prostě natočil bombastickej blockbuster, který baví celý film. Samozřejmě pomohl i výběr herců. Vykašlal se na Godzillu made in Japan a vytvořil krásnýho rychlýho ještěra. Nikdy jsem neviděl starý japonský Godzilla filmy, ale aby lidé přežívali atomové výbuchy jen pár kilometrů od epicentra, výbuchy raket jen pár metrů od nich apod., tak to je potom pohádka a ne akční thriller. A pokud je nutnost, před touto Godzillou vidět několik desítek starých japonských filmů nebo znát komiks, tak je něco špatně. Tomuto filmu také nepomohlo 3D promítání, protože v tom dešti a oblacích prachu není vidět nic pořádně ani ve 2D.

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Ivoman

Emmerich??? To ako myslíš vážne čo si tu splodil? Veď na toho nemčúra nadáva každý kto sa ako tak v Godzilaverse vyzná. A to nespomínam ďalšie nabaľujúce sa pikošky. 

Tieto názory síce rešpektujem ale furt mi to hlava neberie ako môže niekto hľadať logiku vo filmoch ktoré sú totálne nereálne. Logika je jedna z posledných vecí ktorá sa tu pri tvorbe berie do úvahy.

na příspěvěk reagoval Ivoman

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Přesně jak jsem čekal. Levné béčko. 95% efektů v noci, za deště a mlhy, aby to bylo co nejlevnější. Logických píčovin habaděj i habakuk. Zlatej Emmerich se svojí pořádnou Godzillou !!!

na příspěvěk reagoval renegad

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Kincl

První díl byl boží. Závoj tajemna, který si držel a dokázal uchovat, než v plné kráse představil Godzillu, byl prostě WOW. Tady se mi sice stejně jako v minulém díle velice líbil vizuál a monstra samotná je pastva pro oči, ale scénář a lidské charaktery společně s nedostatkem akce na tak dlouhou stopáž a přebytečné plkání o ničem mezi lidmi velice sráží celkový dojem a celý film... velká škoda. Snad se Godzilla vs. Kong povede více než tohle.

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Ve dvojce vypluje asiat v ponorce z velkyho analu a odpali mega prd, kterej vsechno zachrani ... takze ano i ne, neco udelali, ale za me bych byl radsi, kdyby nic neudelali a nechali tam radsi treba jen pobihat velkyho Michelina.

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

No v dvojke hlavne menej kecajú (môj subjektívny názor) a tej prerastenej jašterke sem tam aj nejako helfnú. Na popis filmu by som použil formulku ktorú raz povedal Deadpool -aj keď trošku upravenú - toto je film o zničenej rodine :D 

Ja to vnímam rovnako ako napríklad Real Steel. Ja som na to pozeral ako na film o mlátiacich sa monštrách. Ale možno niekto iný na to pozerá ako na film o záchrane jednej dysfunkčnej rodiny :D :D :D Rozhoduje uhol pohľadu :D :D :D 

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

renegad

Zeptám se: V jedničce lidi z 90% udělali úplné hovno. Krom jedné scény vůbec nic neovlivnili, ten film si žil i bez nich, což by nebylo ještě tak hrozné, horší bylo, že se to nicnedělání pořád snažil film až směšně dramatizovat - dramatické kecy, dramatické pohledy, dramatická hudba, dramatické odhalování fakt a přesto všechno - udělali úplné hovno. To mi na jedničce strašně vadilo. Je to i ve dvojce, nebo už tam jsou konečně  lidi k něčemu?

na příspěvěk reagoval renegad, Hekman

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Tentokrát musím s Verbalom súhlasiť. Po jedničke kde najviac priestoru dostala na plátne Godzillina ľavá noha (celkový čas kedy bola na plátne) som dostal fajnú rubačku monštier takmer od začiatku po koniec. V takomto filme ma ani veľmi nezaujíma nejaká psychológia postáv a logika ich chovania. Aj tak sú tam len pre to aby vyplnili miesto medzi súbojmi a akú logiku asi tak možno čakať od akčného/dobrodružného/thriller/sci-fi filmu??? Pekne sa na to pozeralo a dodalo to to čo to sľúbilo. A to sa mi nestáva často aby som s tým nedonosencom v niečom súhlasil.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Tenhle film je totalni odpad a zaroven dukaz, ze kdyz tomu dal Verbal 4*, tak vazne patri ke Karfikovi. Stejne jako kazdej, kdo v tom nevidi totalni kokotinu, kde asiat vyjede v ponorce z analu, aby odpalil nejvetsi prd, jakej kdy kdo videl. Prd, kterej je tak silnej, ze zvedne Konga ze zeme a draka smradem uspi na dalsich 1000 let. Huaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

No horší 4*
První díl byl pro mě lepší v tom, že to nebylo tak přehnaný, tady už mi docela vadil na tom konci ten výbuch Godzilli :D co bude příště ? Vyskočí do vzduchu a vytvoří magnetické zemětřesení kterým porazí Konga, který bude mít laserové oči? 
Jinak ten modrý "plamen" beru, ale i dřív v jiných filmech uměla Godzilla "vybouchnout"?

na příspěvěk reagoval Prometheus69, TheWhiteWolf

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

 Tak toto bol rozhodne ten film ktorý som očakával. Rubačka obrovských monštier v plnej paráde. Síce ten tunajší hejt ide mimo mňa ale keď porovnám hodnotenie jedničky a dvojky tak stále je na tom dvojka lepšie :D :D :D A očakávam že rubačka s mecha ghidorahom dorazí na plátna kín aj napriek problémom ktoré tu niektorý tak radi vypichujú.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Prometheus69

To jsem bohuzel asi nevidel, bo jsem se zvednul ve okamziku, kdy se asiat se vsema rozloucil jako by opoustel zrovna zakladku /kytku nedostal / a pak se vynoril ve sve rakete z obrovskyho anusu a odpalil bombu ktera si poradne usrala az vsechno nahodila ... to si pamatuju, ze tehdy jsem si rekl a dost, ze to jako nemam zapotrebi a proc se mucim a utekl jsem. Takze o symbioze nic nevim. Ta vznikla z toho nehoraznyho prdu ?

na příspěvěk reagoval Prometheus69

 (hodnocení, recenze)

ALIENka_

a máš aspoň kluka ? Víš holky tomu moc nerozumí třeba by tě navedl na správnou cestu .Něco jako osvícení.

na příspěvěk reagoval ALIENka_

 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

a jak víš,že se bavíme o SW ? Ona v jejím příspěvku neřekla o SW ani slovo,takže mě čteš taky. Magore.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

ALIENka_

Jestli se hovoří o SW (protože killduka nevidím, a o kolik hezčí diskuze bez něho jsou), tak osobně doufám, že to Abrams dokáže důstojně zakončit a alespoň jeden film z téhle Disney hrůzné trilogie bude fajn. Horší než osmička to každopádně nemůže být, to prostě nejde :D

na příspěvěk reagoval ALIENka_

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

Prometheus69

až tak jo? :D jo tak to taky přeju ať to přežiješ ve zdraví, já osobně čekám na nějakej pořádnej film, za který by stály ty prachy do kina, zatím ale jaksi nenacházím :D

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Podtitulkova scena... Takže se fakt chystají zopamovat chyby Jurského světa? IndominusDragonus. :D To obří vejce co našli... V titulkach bude novej záporak? Upřímně, jestli Kong taky nezíská nějakou superchopnost.. tak chcípne po prvním obětí se z Godžousem.. 8)

 (hodnocení, recenze)

kdo takovémuto filmu může dát 5 *? Tak se na ty individua podíváme.hmm.Takže Woodsman a Stoka.Nikdo jiný.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Hekman

Ale, navzdory hodnocení a kecům typu... Divně se chovající herci... To bylo povedený. 8) Tedy až na falešného krale U ktereho jsem si obcas nebyl uplně jistej co vlastne chce a jestli zaporak a nebo klaďas. Nebo Útok na Fenixe na bázi ohně... :D Naopak mě potěšila ta finální simbioza... bylo to jak v Paradite Eve.. když se léčíš a on tě posype Petr pan.. XD

na příspěvěk reagoval Hekman

 (hodnocení, recenze)

A to ještě nezenáš moje shopnocsti kung fuj,

 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

O sobě??? Tak to pobavilo :-D :-D Ty umíš jen nalhávat a překrucovat, si prostě taky jeden z těch MEGA sráčů :)

 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Když mě tu pořád vidíš, tak tu taky pořád musíš být. Jenomže já narozdíl od toho vylízanca také pracuji, mám nějaké povinnosti, mám zahrádku a tak. Dnes jsem měl jít na pivo, ale padlo to, takže jsem tu a doplňuji si tu nějaké informace ohledně filmů. Takže ty mi taky z vysoka můžeš políbit.

 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jirko i tento pátek budeš zavřítý doma? Je krásně slunečno a ty zase ve svém pokojíčku ve smrádku a podsouváš nám své komentáře. Proč někdy nejdeš ven, nadýchat se čerstvého vzduchu a trochu poznat realitu, proč lapíš jen doma? Už je léto a ty s tím nic neděláš. O rána do večera jen na internetu (ČSFD a You tube) doma. Máš nějaký handicap, že se nechceš ukazovat venku? Holky se ti smějí? Máš strach z lidí? Co za tím vězí, že jseš pořád jen doma na internetu? Musíš mít hodně smutný život, nic z něj nemáš.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

To ja si jeho komentáre vždy extrémne rád prečítam. Dokonca mi ani nevadí, že ma svojho času opakovane odmietol poslúchnuť, ako na ne odkazovať inak, praktickejšie. Vždy to bol svojhlavý potkan...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

27.11.2020

Následovník filmů Godzilla, Godzilla II Král monster a Kong: Skull Island od studií Legendary Pictures a Warner Bros. by mohl dorazit na streamovací službu. Možná. Film Godzilla vs. Kong v režii… (více)

Godzilla vs. Kong se odsouvá

Godzilla vs. Kong se odsouvá

26.11.2019

Duel legendárních monster Godzilly a King Konga, který měl vstoupit do kin 13. března příštího roku, se po dohodě studií Warner Bros. a Legendary nakonec odsouvá až na 20. listopad 2020. Film, jenž… (více)

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

03.06.2019

Nová Godzilla II Král monster neoslnila ani kritiky, ani diváky. Přeplácaný blockbuster vydělal o prvním víkendu v Americe jen 49 milionů dolarů, což je obzvlášť smutné v porovnání s první Godzillou … (více)

Reklama

Reklama