Reklama

Reklama

Rogue One: Star Wars Story

  • USA Rogue One: A Star Wars Story (více)
Trailer 11

Rogue One: Star Wars Story je první z nové série samostatných filmů Lucasfilmu. Vypráví příběh skupiny netradičních hrdinů, kteří se dají dohromady, aby splnili odvážný a zdánlivě nemožný úkol: Ukrást plány Hvězdy smrti. (Falcon)

Recenze (1 512)

CHIPOSS 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že se to někomu může nelíbit. Je to důstojný nástupce první série (4,5,6,). V době kdy jsem se po zhlédnutí dílů 3, 2, 1, přiklonil na stranu temné síly (Star Trek). Jsem po dílech 7 a nyní 8, opět zpátky a v plné síle. Ano Obi Wane, jsem opravdu zpět... ()

Letec88 

všechny recenze uživatele

A Vám se to jako líbilo? Tady se to "Ivánku, kamaráde" opravdu hodí. Hlavní dějová linka jasná, takže tady nebylo co vymýšlet. Další mikropříběhy? Bída. Přilnutí postav? Nula. Tady chybí jakékoli pozadí. Viděl jsem to včera pozdě večer a dneska ráno už si ani nepamatuju jejich jména. Scénář? Nula. Film vyloženě spoléhá na značku Star Wars a snaží jí zasadit do akčnějšího military pojetí. Když bych to chtěl vážně trošku přehnat, jedná se o Transformers ze SW universa. Pro mě jeden z nejočekávanějších filmů roku 2016 skončil zklamáním. 3*, 55% za posledních 25 minut, akci Darth Vadera (protože tam jsem se vyloženě ukájel blahem) a K-2SO, který jako jediná postava po celou dobu filmu snese nějakou kritiku. ()

xladik 

všechny recenze uživatele

Coze jakoze sorry ale ten dabing?debilnejsi sem neslysel, bohuzel jsem na nej natrefil omylem v kine nebyl popis a reknu vam ze Darth dabovany Pažoutem (markem Vašutem )to bylo neco priserneho a hlavni hrdinka?ten jeji neemocni detsky hlas...z K.rvilo ki to cely film. ()

Sangin12 

všechny recenze uživatele

Takový solidní blowjob pro fanoušky Star Wars, což já jsem, ale kdyby tam nebyly všechny Star Wars ikonické věci, tak by to byl velice průměrný film s velmi dobře zpracovanou akcí ke konci. ()

Mirek.Zigmun 

všechny recenze uživatele

Bylo to velmi milé překvapení. Jako fanoušek SW jsem se obával, co přijde. Tohle jsem opravdu nečekal. Nádherný příběh, který spojuje 3. a 4. díl. Ani na chvilku jsem se nenudil. No a ten závěr byl neskutečný. Super zážitek :-) ()

Starbug 

všechny recenze uživatele

Rogue One dle mého musí fanoušky opravdu potěšit. Ve všech ohledech předčí Star Wars VII: Síla se probouzí, a to, že se jedná o dějově ucelený a zakončený film, tomu jen napomáhá. Filmu nemám moc co vytknout. Jen mi přijde, že zřejmě kreslený seriál Star Wars Povstalci zapříčinil, že se všichni rozhodli na film vzít své potomky 10 a méně, což zapříčiní jedině to, že si film v kině neužije téměř nikdo. Takže prosííím, na tento film smrady s sebou opravdu ne :). ()

Duckz 

všechny recenze uživatele

Meh. Čekal jsem další zbytečný vysavač na peníze a nezmýlil jsem se. Bylo to lepší než VII, ale scénářově za mě velmi nedotažené a americké. Oproti ostatním dílům tady až bije do očí snaha potěšit celé spektrum publika věkově i podle "rasy". Absolutně patetická zmínka o síle z pozice slepého asiata, který je nesmrtelný zcela bezdůvodně. Rytíři Jedi aspoň měli tréning a meče, které do jisté míry zvyšovaly šanci na přežití, ale nedělaly je nezasáhnutelnými. Tenhle panďulák se ležérně prochází bojištěm sám, střílí po něm 10 vojáků ze speciálního oddílu a prostě jim to nějak nejde a nejde a nejde se trefit na 5m. Při leteckém útoku proletí na planetu 4 stíhačky, ale strhne se tam bitva pěti armád. Neustálé sladké momenty mezi hlavními aktéry byly taky na facku. Nakonec jsem byl rád, že to všechno skončilo a ty postavy se snad už nikdy neukážou. Jedinou dobrou postavu měl Mads Mikkelsen, který měl tak málo času, že tam nebylo co pokazit. Velmi slabé 3* ()

JancakV 

všechny recenze uživatele

Pro mne velké zklamání. Ani se mi nechce psát kolik tam bylo i na universum Star Wars pitomostí. A dát tomu víc hvězd jen proto, že to jsou "Hvězdné války" rozhodně nemohu. Spíš naopak. Předloni jsem si Star Wars užil. Loňské zklamaly. Tak snad letos budou zase hvězdné Vánoce dobré. ()

Morb 

všechny recenze uživatele

Tak úplně nevim, jeslti jsem byl na stejném filmu jako ostatní. Udělal jsem chybu, že jsem šel na promítání až ve 20:50, protože první polovinu jsem vyloženě prospal. To se mi v kině snad ještě nestalo. Krátkej dialog střídal dlouhej dialog plnej Senátu, motivačních řečí a vzpomínek na tatínka kolaboranta. Celej film je plnej neuvěřitelně trapných cliché a když jsem 10 minut před koncem odešel na záchod, ani jsem se nemusel ptát, jak to dopadlo. Nemůžu opomenout jednu věc a to je castingová korektnost dovedená ad absurdum. V hlavní roli žena, afroameričan, korejec, japonec, arab, běloch a běloch s ruskym přízvukem. Děláte si ze mě srandu ? Po vizuální stránce byl film parádní, ale i tady si neodpustim jednu vítku. Věřil opravdu někdo tomu, že general Tarkin je živej herec ? To už bych byl radši, kdyby tam byl někdo uplně jinej, než takováhle do očí bijící digitální dodělávka. Co se týče hudby - bylo to Star Wars nebylo to Star Wars ? Chvilku to vypadalo, že na originální znělky nemají licenci, aby pak v závěru zazněl Imperial March. Hvězdičky dávám předevšim za vesmírnou bitvu, u které jsem se akt bavil. ()

Kaya 

všechny recenze uživatele

Zadne detinske Star Wars,zadny telenovely,zadni Jediove, zadne chytre kecy mistra Yody, zadny happy end!! Tohle je Star Wars pro velky kluky a holky. ()

Vector18 

všechny recenze uživatele

Další skvělý star wars film, který rozšiřuje příběh čtvrté episody.Film má výborný příběh, který se ale zas tak nevěnuje postavám (kromě Jyn).Film je plný klasické star wars akce a nejlepší pro mě byl Darth Vader s originálním hlasem.Tem bitva na pláži mi připomněla úvodní scénu z Vojína Ryana. Celkově se mi ten film hodně líbil.90% ()

LikamCz 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvely film :) Tvurci si perfektne hraji s perspektivou a neboji se zabit hlavni charakery a princezna Leia na konci filmu je zajimave ukonceni. Z tohoto dilu jsem mozna jeste vice prijemne prekvapen nez z dilu 7. Za me --5/5-- ()

Oxytocin 

všechny recenze uživatele

Jsem opět šokován hodnocením na ČSFD. V mých očích se ze všech dosud natočených dílů (k dnešnímu dni I-VIII) jedná o naprosto nejnudnější a nejtrapnější díl. Herecké obsazení tvoří banda ubožáků (vrcholem slepý bojovník), kdy i Strážci galaxie jsou větší frajeři. Vůbec nechápu potřebu či společenskou objednávku, aby musel vzniknout díl, který se bude zabývat budováním Hvězdy smrti. Výstupy Dartha Vadera nezachrání frašku, které jsem musel být svědkem. ()

sunny.day 

všechny recenze uživatele

Já nevím .. všichni o tom mluvili s takovým nadšením, že jsem asi očekávala trochu víc .. děj mi neutíkal, postavy mi přišly celkem nudné, i když herci je zahráli výborně .. felicity jones se mi do této role vůbec nehodila a tak já nevím, zkrátka mě to docela zklamalo, i když jo líbilo se mi to .. takový epizodní příběh ze star wars, jak má být, ale nic na co bych pak řekla: "Páni, pecka !!" Spíš jen:"Jo, ušlo to." ()

TrokUruk 

všechny recenze uživatele

Super pecka i pro ty, kteří neznají jiné filmy. Přítelkyně se vydržela koukat skoro bez kecání na celý film...jsem nadšen a vřele doporučuji ()

Fraktální 

všechny recenze uživatele

Nejdřív je to hodina nudy, pak hodina nesmyslnýho střílení,ale tech posledních 13 minut je fakt super. No dobře super ani ne, ale přece jen to trochu zachrańujou. Všechny postavy jsou mimochodem vrcholně nesympatické... nestojí to za to... ()

SamMarlowe 

všechny recenze uživatele

Po druhém zhlédnutí můžu už říct, že tohle se celkem povedlo, neodpustím si a budu citovat kolegu, který pronesl toto: "Rogue One je dobrý a zajímavý příběh, ale špatně zfilmovaný, zatímco Epizoda VII je pravý opak - nezajímavý a nedobrý příběh, zfilmovaný dobře..." Když jsem se ho zeptal na jeho názor na srovnání Rogue One a Epizody VII. A nemůžu s ním nesouhlasit navíc doplním, že mi i hrdinové přišli mnohem více sympatičtější než z Epizody VII. Co se mi líbilo, věčné drobné pomrkávaní na diváka s odkazy, malými i velkými na starou trilogii, nebo i současné Star Wars skopičiny. Výborná akce a prostředí, skvělé efekty, dramatičnost i zakončení. Co se nepovedlo je podle mně je střih scén některé by potřebovaly déle něktré méně. Pár děr ve scénaři, ale to tak nevadí. Zajímavé, že poprvé hudbu nedělal Williams. Co se, ale fakt nepovelo je český kinodabing ten byl podle mně úděsný. ()

Tauloo 

všechny recenze uživatele

Mám rád svět Star Wars, a každý takový film mi jen připomene jeho velikost. Nemůžu se však ubránit pocitu, že stejně jako u Lucasových filmů, se dalo z potenciálu vyždímat mnohem víc. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele

Bylo to jiný. A o to zajímavější. Třeba přeprogramovaný robot K2SO byl výbornej - takovej trochu líp uvažující C3PO. Stormtroopery odpravil hezky. Líbilo se mi, že ač absentují Lightsabery, pořád to funguje. Felicity Jones nezklamala – opět měla roli, která jí sedla. Slepej samuraj byl hodně slušnej. ‚Na obzoru je problém – obzor zmizel.‘ Povstaleckej U-Wing vypadal skvěle. Bodhi byl zajímavou postavou. Hezký bylo, když Cassian vysvětloval Jyn, že i ostatní povstalci o vše přišli. Vader ani nebyl tak hrozivej, jak jsem čekal. Co to doprdele je „0608“ ?? Samurajský povstalec Chirrut mě bavil každou scénu. Super bylo, že vesmírný souboje nezastávaly za stejnými souboji hlavní příběhové linie. Chirruta byla škoda. Cassian přišel v pravou chvíli. A povstalci dosáhli svého cíle. Rogue One mě potěšil. Na spin-off výborná práce. Edwards se vytáh. Výborně! ()

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Reklama

Reklama