Reklama

Reklama

Rogue One: Star Wars Story

  • USA Rogue One: A Star Wars Story (více)
Trailer 5

Rogue One: Star Wars Story je první z nové série samostatných filmů Lucasfilmu. Vypráví příběh skupiny netradičních hrdinů, kteří se dají dohromady, aby splnili odvážný a zdánlivě nemožný úkol: Ukrást plány Hvězdy smrti. (Falcon)

Recenze (1 512)

DarkSikorski 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Celkem jsem si tento počin z univerza Hvězdných válek užil. Sice mi sem tam připadalo, že děj neví sám co sebou. Sem hrrr dopředu tam jakési přešlapování na místě. Ale jak jsem řekl, film jsem užil i přes pár, pro mě, drobných škobrtnutí. Takže solidních 4/5. ()

Gagin 

všechny recenze uživatele

Těžkej průměr a nic čím, by měl tenhle film zaujal. Pro fanoušky Star Wars jsou to vždy +1-2 hvězdy bez ohledu na kvalitu filmu a ještě před jeho projekcí, což chápu, pro mě jako běžnýho porozovatele ale velmi průměrné až slabé. ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 75%, - /lehce zmatečný děj a až moc postav, celé takové jakési vlepené do hlavní série, prostě lehce zbytečný film/, + /postavy Felicity a Bena byly zábavný a vizuál + souboje špičkový/, hodnocení - takový jakýsi neslaný, nemastný úvod do vedlejší série SW filmů, kde Amíci zas natřískaj aspoň 15 filmů, loňská The Force Awakens byla taky taková průměrná, zatím teda tyhlety novodobé SW filmy nic extra, teda ()

DarkDRAGONS 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý, neslaný a nemastný film. Pár fajn momentov a efektov. Inak zaraďujem tento diel za najnudnejšie zo všetkých. Disney z toho spravilo len dojnú kravu a konzumná spoločnosť papka tento hnoj a ešte si prosia viac. Je mi z toho zle. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Po skvělém sedmém pokračování "Síla se probouzí", následuje tento zbytečný film, o tom jak se kradly plány Hvězdy smrti. Jediná pozitivní věc na "Rogue One" je Darth Vader, který se objeví v pár scénách. Jinak nejhorší Star Wars film. - 40%. ()

Joe1998 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný díl. Žádnou postava mi není sympatická a konec mi byl jasný už na začátku. A komu taky ne. A čekal jsem kdy se objeví světelný meč, když ten krystal nosí celou dobu na krku a nic. Jsem z toho velmi zklamaný. Disney mělo zůstat u 2 trilogií. ()

MaxPayne 

všechny recenze uživatele

Je to pěkná Star Wars jízda, jenže když začnou hlavní postavy umírat, tak divák vůbec nic necítí. Pro diváka tam prostě umírají cizinci, protože film postavy s divákem nijak během filmu neseznamuje ani neztotožňuje. Takže veškeré cíleně "smutnější" scény vyšly podivně naprázdno. Mě osobně ještě trochu vadilo, že film se doslova točí pouze kolem rebelů a pojmy "Jedi" a "Síla" jsou odsunuty na uplně vedlejší kolej. Taky jsem se nemohl zbavit dojmu, když rebelové na konci bojují, že koukám na americké jednotky bojující někde ve Vietnamu, což ve spojení se Star Wars je vskutku podivný pocit. Takže alespoň o jednu hvězdu (smrti) musím hodnocení snížit. Film, který si celé dvě hodiny udržuje své tempo, každopádně za shlédnutí stojí a potěšil mě ve filmu starý známý hlas Jamese Earla Jonese, který daboval Darth Vadera ve všech předchozích dílech. Upřímně však doufám, že vyjde nějaká Extended verze, která bude alespoň o 45 minut delší a doplní chybějící scény, které jsou pro film nejspíš vitálnější, než si ve studiích Disney dokázali připustit. ()

Konev odpad!

všechny recenze uživatele

Golfista dal ještě moc krásný komentář, já jdu s hodnocením ještě níž. Děj absolutně o ničem, akce za 2*, ale aby v tom filmu muselo být tolik mrtvých, k tomu neustále hlasitá hudba doprovázená bubny a činely, tak to vážně nemusím... ()

Ynhoj 

všechny recenze uživatele

Super film. Miniskládačka do celé série. na 5* to sice není, ale film nenudil. Těším se na další "mini série". ()

klukcz 

všechny recenze uživatele

celkem pohodový přídavek do světa star wars. pokud jste netknutí tímto fenoménem ( ale pak pochybuji že na to budete koukat) může díky potřebě znát dané univerzum působit lehce nedotaženě a zmateně. Pro ty ostatní jednohubka mapující jednu podružnou linku příběhu. její shlédnutí pobaví, neurazí a snad i navnadí na další příběhové vsuvky. ()

MarkHarry 

všechny recenze uživatele

Je to jako vrátit se zpátky do 90 tych let, příběh, kulisy, atmosféra ... nějaké výtky by se asi daly najít, ale já si prostě užil film od začátku až do konce. Za mě určitě plný počet. ()

Nitriel 

všechny recenze uživatele

Trochu mne mrzí ten nudný začátek, než se rozjede nějaká "akce". Neseděl mi ani hlas Darth Vadera, ale to je pouze můj názor. Od druhé poloviny filmu to nabralo spád, ale i tak jsem se nemohla ubránit dojmu, že je to nejslabší díl SW. ()

MM1979 

všechny recenze uživatele

Velký propadák, nejlepší je ten "nový" robot ostatní je docela o ničem... Docela fakt nuda - no posuďte sami. Od 7 to jde do kopru! ()

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Reklama

Reklama