Reklama

Reklama

Rogue One: Star Wars Story

  • USA Rogue One: A Star Wars Story (více)
Trailer 4

Rogue One: Star Wars Story je první z nové série samostatných filmů Lucasfilmu. Vypráví příběh skupiny netradičních hrdinů, kteří se dají dohromady, aby splnili odvážný a zdánlivě nemožný úkol: Ukrást plány Hvězdy smrti. (Falcon)

Videa (37)

Trailer 4

Recenze (1 512)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Nejzbytečnější, nejhorší a nejnudnější SW film v historii lidstva ? Bohužel ano ... zase na druhou stranu palec nahoru za trailerovou kampaň, která ani přinejmenším nelhala v tom, že máme čekat komorní přístup plný klišoidních dialogů, strašně prázdných scén a nulovou akci. Dobře, nulovou úplně ne, ale za první hodinu a půl, čekejte 2 mini akční scény, na které si stejně nebudete pamatovat ....a to se týče bohužel i závěrečné "epické" akce, kde po většinu času vidíte 5 postaviček v jednom záběru, které se kydlí s 5 cgi postavičkama v dalším ... anebo flotilu těžce CGI lodiček, jak po sobě velice nezáživně pálí. Nepomáhá tomu ani unylý OST plný nezáživných melodií. Tohle fakt ne, scénář, který staví na jedné blbosti, kterou by ve filmu stačilo okecat v maximálně 5 minutách, je vyplněn stereotypem a žádnými zvraty ... tedy pokud za zvraty nepočítáte to, co se děje v každém druhém filmu (jakéhokoliv žánru). A málem bych zapomněl na nejhnusnější CGI tlamu od dob Tron: Legacy ... fakt gratuluji k nejzbytečnějšímu (ano opakuju se, ale tohle fakt byla nuda k posrání) hnoji v dějinách kinematografie. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $200miliónov║Tržby USA $533,539,991║Tržby Celosvetovo $1,057,419,273▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $69,486,538║ Tržby za predaj DVD v USA $18,598,416║ tak nakoniec nie, nevyšlo to, márne som dúfal že na záver roka dostanem vytúžený bonbónik, Gareth Edwards nevie poriadne viesť hercov a takmer ma uspal, až posledná tretina sa rozbehne ale ako celok nie moc pútavé, skôr prázdne, triky samozrejme na úrovni, akcia fajn ale to je tak všetko, uvidím čo povie ďalšia projekcia /videl v kine 3D verziu: 70%/ __/videl v kine 3D verziu v IMAX Bory Mall: 75%/ ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

No jo no, fanoušek Hvězdných válek nejsem a ke zhlédnutí Rogue One jsem se přinutil po doporučení fanouška, který mi řekl o dost fatálním konci filmu. Tohle je opravdu netradiční, leč ten zbytek jede v tak ohraných šablonách, že jsem se víc než dvě hodiny nehorázně nudil. A ano, děj je prostinký, o postavách se toho moc nedozvíme, přesně jak píší ostatní. Hlavní příběh Star Wars dám, ale vedlejší linky jsou mi jedno. No co, moje chyba, jednou a dost. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak desne zbytecnej film. Prvni pulka filmu je zbytecne ukecana, navali se na vas tri prdele postav, z nichz 99% jsou naprosto nezajimavy a okamzite zapomenutihodny a urcite to neni jen vinou dost vlaznejch hereckejch vykonu. K tomu misty lehce stupidni, misty nesmyslnej a misty spis jen smesnej scenar. Zachranuje to jen ikonicka hudba, vybrouseny triky a uzasna kamera. Druha pulka uz je nastesti lepsi a vicemene dovali to, co clovek cekal, tedy nekomprosmisni akci, kde se vesele umira. Ne ze by to bylo neco vylozene kulervouciho nebo nejak extra napinavyho, proste tu chybi minimalne ty laserovy mece, ale po vlazny prvni pulce rozhodne kvalitativni posun. Konec filmu je vicemene jasnej, bal jsem se, aby tvurci neudelali nejakou kravovinu pro zachovani hlavnich postav, ale nastesti ne. No a pak prijde uplnej zaver filmu, abych moc nespoileroval, je to vlastne jen jedna akce na chodbe, ale je to takovej narez, ze bejt v tomhle duchu celej film, asi zbiram koule ze zeme jeste ted. Nicmene 2 masakralni minuty bohuzel v souctu nevytahnou film na vic nez lepsi 3*, pro me asi jedinej SW film, kterej nepotrebuju videt znovu. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Důvěra musí být vzájemná.“ Jen snaha vytřískat z fenoménu SW další peníze? Nakonec jsem tomu přeci jen šanci dal a nelituju. Ano, zprvu jsem měl problém naladit se na atmosféru, proniknout do filmu. Ale s přibývající stopáží mě bavil čím dál víc. Postupně jsem nacházel zalíbení v postavách a objevoval „pravého“ ducha SW. Užíval si technickou stránku filmu, akci i hudbu (téměř bez Williamse!). Dost odvážné bylo ale i „oživování“ některých postav (maskéři dělali, co mohli). Ať už šlo o „zásahy“ menší (Bail, C-3PO, stylový „badass“ Vader) či radikálnější (Monthma, Leia a hlavně zcela démonický Tarkin). Došlo na humor (skrz průpovídky K-2) i dojetí (z obětí). Vytknout by se dala řada věcí, ovšem vyloženě špatní byli jen „falešní inspektoři“. Už u Epizody VII jsem nad 5* váhal, u Rogue to mám stejně, ovšem ten slabý plný počet mu přece jen přiklepnu. Jsem prostě SW fanoušek každým coulem, léčit se nehodlám. „K?“ - „Naše optimální cesta do archivu vede kolem pouhých 89 vojáků. Zabijí nás nejpozději ve 33 % cesty.“ ()

Galerie (233)

Zajímavosti (72)

  • Název planety Wobani je anagram jména Obi-Wan. (D.Moore)
  • Alan Tudyk, který s pomocí technologie motion capture ztvárnil droida K-2SO, stejným způsobem hrál také robota Sonnyho ve snímku Já, robot (2004). (D.Moore)

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Reklama

Reklama