Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naloďte se na Millennium Falcon a vydejte se do předaleké galaxie ve filmu Solo: Star Wars Story, zbrusu novém dobrodružství nejoblíbenějšího syčáka v galaxii. V řadě troufalých eskapád hluboko v temném a nebezpečném zločineckém podsvětí potkává Han Solo nejen mohutného Chewbaccu, svého budoucího kopilota, ale narazí i na nechvalně známého hazardního hráče Landa Calrissiana. Na této cestě se zrodí jeden z nejnepravděpodobnějších hrdinů ságy Star Wars. (Falcon)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

Šimpy

No tak to je věc názoru no :D já na disneyho nekoukám skoro vůbec, myslím že teď už dlouho nebudu koukat vůbec :DD

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

ALIENka_

Já bych řekl, že star wars je taky napůl filmem pro děcka...(pro děcka ve věku 8-99) :-D, rytíři, cestující vesmírem, zachraňující princeznu, galaxii, bojující proti černě oblečeným padouchům. Jo pravda, to je filmpro dospělé. Jasně, že je fajn, když je příběh složitější, charaktery propracovanější, filosofie přesahující rámec dětského filmu, ale našel bych i jiné filmy od disneyho, které nejsou primárně pro dětské publikum.

na příspěvěk reagoval ALIENka_

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

Šimpy

No filmy od disneyho jsou většinou tak napůl pro děcka :D a aby se že star wars stal film pro děcka o to teda fakt nestojím :D

na příspěvěk reagoval Šimpy

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Já spíš pořád nechápu ten všeobecný hejt vůči Disneymu...jako kdyby cokoliv, co Disney vytvoří mělo být špatné...ale vůbec tomu tak není...na většinu hraných filmů se dá bez obav koukat...a dokazuje to jejich návštěvnost a jejich animáky (ač na ně nekoukám) mají většinou velmi vysoké hodnocení (Velká šestka, Wall-E, Zootopia). A když jsem byl malej špunt, tak to, že film začínal logem Walt Disney, pro mě většinou znamenal záruku pohodové rodinné podívané. Hlavně rodinné filmy 80. a některé 90. let.

na příspěvěk reagoval ALIENka_, ALIENka_, Prometheus69, Merengues9

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

ALIENka_

Star Wars sú Disney, v prípade tohto filmu už tretíkrát. Sračka či pecka, pre koho ako, inak to už ale veeeľmi dlho nebude. Niet k tomu čo viac.

na příspěvěk reagoval ALIENka_

Související novinky

Lando nebude seriál, ale další Star Wars film

Lando nebude seriál, ale další Star Wars film

14.09.2023

Je to jen pár měsíců, co Donald Glover a jeho bratr Stephen Glover převzali otěže nad scénářem k očekávanému seriálovému spin-offu o Lando Calrissianovi. Chystaný Star Wars projekt si tak od… (více)

Donald Glover přebírá otěže nad Landem

Donald Glover přebírá otěže nad Landem

28.07.2023

Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy před pár lety oznámila řadu nových seriálů a filmů ze světa Star Wars, z nichž víceméně na většinu stále zatím čekáme. Byl mezi nimi každopádně i samostatný projekt… (více)

Šéf Disney chce být se Star Wars opatrný

Šéf Disney chce být se Star Wars opatrný

12.03.2023

Jen před několika dny se objevily zprávy, podle nichž jsou filmy Star Wars, jedné z největších franšíz všech dob, víceméně v bodu mrazu. Jediný projekt, co by mohl v dohledné době dorazit, je prý… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama