Reklama

Reklama

Lyžařská hlídka

  • Československo Lyžařská akademie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V této rozpustilé komedii se parta oddaných členů horské služby vydává zachránit lyžařské středisko Snowy Peaks od zhoubných plánů chamtivého podnikatele Marise. I když jsou členové lyžařské hlídky pěkně rozpustilí, hlavní zásluhu jim nelze upřít - bezpečnost na sjezdovkách se jim daří udržovat skvěle. Nyní je ale čeká mnohem náročnější úkol, když musí bojovat proti nepřátelskému a movitému developerovi. (Peta_N)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Muad 

všechny recenze uživatele

"Pánové ztratila jsem kontaktní čočku pomůže mi ji někdo najít?" "Jmenuji se Barbara Čekoniová a jsem z Bratilslavy.. toto je Barbara Jackoniová a je z Bratislajvy.. z Bratislavy.. to je rozdíl?" "Ochutnat smrt.. Žít život.." " aa tohle raději sami doma nezkoušejte" Těžká blbost, těžká nostalgie.. a všiměte si, že nikdo nemá karvingy :-) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nakonec to kupodivu zase až tak hrozně nedopadlo. Šel jsem do toho s tím, že si možná zničím další svoji dětskou nostalgii, ale nakonec po takovým nijakým rozjezdu jsem se pobavil docela obstojně. Šílenec co jezdí na všem možným pak určitě vede a hrozně mi připomínal Zeda z Policejní akademie. Dočkáme se tu i slušných akrobatických lyžařských kousků i když trojité salto s pěti vruty tu ještě nečekejte. Na to má copyright Aleš Valenta. Každopádně taková nenáročná crazy zábava typická pro dobu svého vzniku. Pokud jste to v dětství neviděli, nebo vám lyžování absolutně nic neříká, tak raději ruce pryč.55% ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Patřim mezi ty, co film viděli v dětství někdy na začátku 90. let. Dneska tento film běžel na MGM, tak jsem se schválně zkusil podívat. Bylo mi předem jasný, že z toho teď asi moc nadšenej nebudu, ale byl jsem fakt zvědavej. Co k tomu říct? Pokud v nějakym filmu podá nejlepší hereckej výkon ze všech pes, tak to asi mluví samo za sebe. Herci mi připadali jako banda naprostejch amatérů a všichni buď nehorázně přehrávali a nebo byli úplně neviditelný. Opravdu nechápu, kde takový "talenty" vyhrabali. Co se týče filmu, tak ten sází na poněkud lacinej typ humoru, kterej je založenej převážně na tom, že někdo jede na lyžích a nemůže zastavit nebo někdo někam spadne, praští se do koulí a podobně. Já to beru a rozhodně nepatřim mezi ty diváky, co potřebujou mít u komedie pocit, že sledujou "inteligentní" humor. Jenže tady je těch vtipnejch scén dost málo a většinu času na obrazovce akorát vidíte, jak někdo lyžuje. A koukat na lyžaře, to neni nic pro mě. Takže jednu hvězdu dávám za anglickýho buldoka, kterej snad jedinej dokázal zahrát to, co se po něm chtělo (Navíc já mam tyhle pejsky fakt rád, i když radši mam teda americký buldoky a do americkýho filmu by spíš pasoval americkej buldok, ale tak aspoň něco :-) a druhou hvězdu dávám za scénku s hledánim kontaktní čočky na sjezdovce. Nic víc jsem v tom filmu nenašel. A uživatelům, co tady píšou, že je to srdcovka z dětství, doporučuju, aby se na to radši nedívali nebo pravděpodobně přijdou o iluze jako já. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jako malému se mi doma hřála kazeta s Lyžařskou akademií ve skříni, tak jsem chtěl zavzpomínat. Pamatoval jsem si už jen matně chlápka s maskama a přetahovanou na lyžích. Hodně místa tu je vyplněno sjezdem kopců a zpěvem, který moc nevítám ve filmech, takže úplně ono to není. Jednou za deset let se na to ale dá dívat. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Začiatok lyžiarskej sezóny znamená aj plné ruky práce pre lyžiarsku hliadku. Nábor nových členov ako aj existenčné problémy v Snowy Peaks. Herecké obsadenie: Vôbec nemám čo by som vypichol. Na svoju dobu veľmi dobrý kasting. Nikto ma neiritoval a nepôsobil nijako rušivo. Prevedenie: Veľmi podobný štýl ako policajná akadémia akurát na snehu. Dobre zvolený je aj zvukový podmaz. Akurát nechápem existenciu toho exota s tými bábkami ale asi to tam niekto musí takto oživovať aby divák nezaspal. Dosť ma boleli scény pri zjazdoch kde evidentne nešlo o hercov a produkcia sa to ani nesnažila nijak moc zakrývať. Pocity: Vo finále sa mi to ale páčilo. Akcia, humor, hudba, romantická sekvencia. Taký nízkorozpočtový filmíček na jedno pozretie. Pridaná hodnota: Akcia na lyžiach bohužiaľ z minulého storočia. 76% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Uhah v lokalitách Park City, Little Cottonwood Canyon, Snowbird a Alta od 8. března do 25. dubna 1989. (GASTON73)

Reklama

Reklama