Reklama

Reklama

Lyžařská hlídka

  • Československo Lyžařská akademie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V této rozpustilé komedii se parta oddaných členů horské služby vydává zachránit lyžařské středisko Snowy Peaks od zhoubných plánů chamtivého podnikatele Marise. I když jsou členové lyžařské hlídky pěkně rozpustilí, hlavní zásluhu jim nelze upřít - bezpečnost na sjezdovkách se jim daří udržovat skvěle. Nyní je ale čeká mnohem náročnější úkol, když musí bojovat proti nepřátelskému a movitému developerovi. (Peta_N)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

moviepill 

všechny recenze uživatele

Všeobecne priemerná komédia,ale nakoľko som nadšený lyžiar (najmä v zime) :-) a z nostalgie (lebo som na tomto filme vyrastal) pridávam štvrtú *. Takže tých 75 percent aj za skvelú hudbu. "Relaxuj, uklidni se. Strefování se do díry je jako milování" - - - "Nikdy jsem se nemiloval..." - - - "Tak hodně štěstí!" :-D ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem viděl někdy v polovině 90. let na Nově. Tehdy to Nova dávala docela pravidelně, ale pak se to úplně vytratilo z televizního programu. Dnes jsem to viděl poprvé od té doby, po nějakých 23-24 letech. A musím říct, že zůstaly jen nostalgické vzpomínky na ten absolutně dokonalej film, který se za ty roky změnil k nepoznání. Sice stále si pamatuji toho chlapa se třema tvářemi, ty salta na lyžích, zběsilé honičky na sjedzdovkách. Jenže to vše úchvatné vyprchalo. Dneska s odstupem let je to už jen průměrná podívaná. Ta crazy komedie už tak moc nedává smysl, navíc podobných lyžařských komedií je už spousta. Už to není ten punc originality jako před lety. [2669. hodnocení, 144. komentář, 47%] ()

Reklama

Mol 

všechny recenze uživatele

SHOOTIN' THE HOLE IS JUST LIKE MAKIN' LOVE. BUT I'VE NEVER MADE LOVE. GOOD LUCK! Old schoolová komedie, kterou jsem jako dítě miloval. Už začáteční battle se zipama nastartuje tuhle šílenost do nebeských mraků. Jednoznačně nejvíc jsem si však užíval scény se schizofrenickým snowboarďákem. "Nechtěl byste si poslechnout trochu naší muziky?" - "Né, to je dobrý" - !!!!!!! - "VYPNITO!" - "No, to je muzika.". Jak říkám, to se prostě musí vidět. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Do lyžařského střediska Snow Peaks, se sjíždějí členové horské služby, kteří mají za úkol udržovat na horách pořádek. Záludný podnikatel Maris (Martin Mull) však chce celé středisko předělat a pořádně na něm vydělat. To se ovšem musí zbavit šéfa záchranářů Popse (Ray Walston) a jeho družiny. Začne tedy používat nekalé praktiky...Jednoduchý a docela zábavný příběh, roztomilý pes a legrácky ve stylu Policejní akademie. Pokud hledáte fajn zábavu a nechcete u toho přemýšlet, Ski Patrol se nabízí. 60% ()

Muad 

všechny recenze uživatele

"Pánové ztratila jsem kontaktní čočku pomůže mi ji někdo najít?" "Jmenuji se Barbara Čekoniová a jsem z Bratilslavy.. toto je Barbara Jackoniová a je z Bratislajvy.. z Bratislavy.. to je rozdíl?" "Ochutnat smrt.. Žít život.." " aa tohle raději sami doma nezkoušejte" Těžká blbost, těžká nostalgie.. a všiměte si, že nikdo nemá karvingy :-) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Uhah v lokalitách Park City, Little Cottonwood Canyon, Snowbird a Alta od 8. března do 25. dubna 1989. (GASTON73)

Reklama

Reklama