Reklama

Reklama

Vizionářský režisér snímků Dům tisíce mrtvol, Vyvrženci pekla a Halloween přichází s hrůzostrašným příběhem pěti zaměstnanců karnevalu, kteří jsou v noci před Halloweenem uneseni a drženi jako rukojmí v rozlehlém areálu. Vydáni napospas svým únoscům jsou nuceni hrát zvrácenou hru na život a na smrt zvanou 31. Během příštích dvanácti hodin budou muset bojovat o své životy s nekonečným zástupem vražedných maniaků. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (120)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Já se bavil, 31 je horor, který možná má klaďáky, kteří člověku k srdci nepřirostou ALE zato má záporáka, kterému nejde nefandit. Tedy záporáků klaunů je více - liliputánskej Hitler, psycho bráchové s motorovkama, šílenej páreček...ale kašlat na ně. Když se objeví Richard Brake a jeho psychoverze klauna, všichni ostatní se mohou jít klouzat včetně jinak creepy dvojice bráchů s motorovkama. Kdepak, zde není absolutně co řešit, Richard a jeho ztvárnění killera jménem Doom-head nemá nejmenší chybičku, působí neuvěřitelně slizce, zvrhle, nemilosrdně a své oběti porcuje opravdu zručně, plus jako bonus jim dá i nějaká ta moudra do posmrtného života. Jinak by mě zajímalo, jestli jsem jedinej, koho napadlo, že Richard Brake by byl dokonalej Joker. Má vše proto, aby tu postavu zahrál se vším co má mít a nějakej Jared Leto mi ve srovnání s ním přijde absolutně k smíchu. Film působí špinavě, má dobrou atmosféru a celkově je to velmi deprimující (pokud fandíte klaďasům). Závěrečná scéna mě potěsila, krve je také dost a co dodat. Richard to prostě vystřelil do nebes a já ho opravdu chci vidět jako Jokera, mít zelený vlasy a fialovej oblek, byl by přesnej. ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Tunajšie komentáre sú k tejto Zombieho sebavykrádačke až podozrivo zhovievavé. Preto - aj napriek obľube "majstrovho" špinavého umenia - udeľujem nekompromisný odpad! Bolo to hlúpe, zbytočné a ešte aj nudné. A namiesto atmosféry na mňa znervózňujúco pôsobil iba smiešne lacný digikamerový vizuál. (26.12.2016) ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Na tenhle kus jsem se dlouho těšil a je třeba říct, že Rob nezklamal... I v 31 se Zombie drží svých trademarků, vše vypadá hnusně, špinavě, stylizace je prakticky dokonalá, kamera patřičně zběsilá, stejně jako střih a partička šílených vrahů (musím vyzdvihnout úžasného Doom-heada) je mnohem sympatičtější než jejich oběti... A to včetně Sheri Moon, která se pomalu, ale jistě stává silně otravnou... Příběh nemá smysl moc řešit, ten je stejně ujetý, jako v prvních Zombieho filmech a tak zbývá zmínit jen gore... A tady se dostavilo, nechci říct zklamání, ale mírná rozpačitost nad krotkostí mnoha vražd... Je mi jasné, že Zombie musel film prostříhat kvůli ratingu, ale i tak to fanouška lehce zamrzí... I přesto se ale jedná o kvalitní práci (zde je třeba zmínit skvělou poslední scénu) a pokud budou na DVD či ještě lépe na BD slibované vystřižené scény, nebudu mít asi problém jít s hodnocením ještě nahoru... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ň ň ň ň ňič moc akosi... Zombie točí to, čo už kedysi natočil lepšie a nie je to ani moc zábavné, ani moc odviazané, skôr sa to zbytočne drží na uzde a naťahuje čo netreba. Mal som pocit, že po minulej, hoci nedocenenej pecke "The Lords of Salem" sa posunul ďalej, ale toto je skok niekam na začiatok. Až prekvapivo NEZÁŽIVNÝ priemer - ale zlý nie, to zase nie. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„In hell everybody loves popcorn.“ Hispánský nazi-liliput, dva dementní klauni dřevorubci, baleťák z Drážďan se svou šlápotou, pod pudrem a parukou se skrývající organizátoři bizarního vraždění a jeden vyzáblý psychopat s tupou sekerou a vystřelovacími noži. Chybí už jen cokoliv hovořící Ovčáček a Forejt na saních a máme ideální halloweenskou společnost nejen pro coulrofobiky.. Rob hodil do starého kastrolu Vyvržence pekla, Očistu a Běžícího muže, přisypal přitažlivý vizuál, trochu zastydlé pubertálnosti a glutamát v podobě Doom-Heada Richarda Brakea, přidal ždibet koření Dream On a bez nějaké výrazné invence vše zuřivě zamíchal. MPAA pak bez milosti přelilo obsah hrnce přes erkový cedník, načež kuchař strávníkům slíbil, že se na DVD dočkají původní vydatné polévky (tzv. Zombie Cut). No nevím, jestli mu to pomůže, když už začíná srát i vlastní oddané fanoušky.. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Sid Haig musel odriecť svoju účasť na tomto filme, pretože bol v čase plánovaného začiatku natáčania hospitalizovaný v nemocnici. (beso74)
  • Ide o prvý Zombieho crowdfundingový (fanúšikmi financovaný) film. (FromHell)
  • Film bol natočený za dvadsať dní. (FromHell)

Reklama

Reklama