Reklama

Reklama

Vizionářský režisér snímků Dům tisíce mrtvol, Vyvrženci pekla a Halloween přichází s hrůzostrašným příběhem pěti zaměstnanců karnevalu, kteří jsou v noci před Halloweenem uneseni a drženi jako rukojmí v rozlehlém areálu. Vydáni napospas svým únoscům jsou nuceni hrát zvrácenou hru na život a na smrt zvanou 31. Během příštích dvanácti hodin budou muset bojovat o své životy s nekonečným zástupem vražedných maniaků. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (120)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Začíná to jak Hills have eyes, parta hipiku jede v karavanu kdesikamsi zastavej na pouštní pumpě (klasika) pak jedou dál, ale zároveň nejedou pac je unese parta nacistickych, prošlich, sadomastikych cirkusaku, který je chtějí vymýtit ze světa, vymordovanim v jejich uchylnych dalobyserict "hrach" hratkach. Docela dost krve bylo prolito, obsazeni celkem na hovno, zase ta Sheri moon..ten Rob už je jak Paul W.S, Meg už dávno došla doba trvanlivosti, nebo vynechala vitaminy, že by ji čert nepoznal jak prošla, vrazi byli super, ty mě jakože ba. Ty co se snažily přežít mi byli ukradený. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie skládá holdy Texaskému masakru a sedmdesátkám. Už zase. Rob Zombie zaměstnává všechny (ne)herce co jich jen v rodině má. Už zase. Rob Zombie dává naplno znát svou fobii z klaunů. Už zase. Rob Zombie natočil variaci na své předchozí filmy. Už zase. A je to stokrát viděná pulpově úchylná vybíjená na jedno použití, kde se na logiku, návaznost, byť jen jednu sympatickou postavu, které byste nepřáli krutou smrt, přehlednost střihu a podobné nadbytečnosti prostě nehraje. To však jeden v okruhu správně naladěných/podnapilých přátel i čeká čili zdaleka největší překážkou té správné trashové zábavě je, že hispánská nacistická čivava se odporoučí až příliš brzo na úkor nápaditosti jednotlivých gore smrtí a působivosti zabijáckých úchylů (s čestnou výjimkou Doom-Heada). ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Elaborátů už je tu dost, tak jen stručně. První polovina výborná, připomnělo mi to Zombieho ranou tvorbu. Skvělá stylizace, hra se světlem, důraz na detail, hnus a špína. V druhé polovici už se Zombie snaží až příliš tlačit na pilu a začíná kapku nudit. Každopádně zajímavá podívaná, a pokud by se to distributoři nakonec rozhodli uvést i u nás, klidně se na to na velkém plátně podívám znovu. Slabé čtyři, možná to pujde ještě dolů. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Na tenhle kus jsem se dlouho těšil a je třeba říct, že Rob nezklamal... I v 31 se Zombie drží svých trademarků, vše vypadá hnusně, špinavě, stylizace je prakticky dokonalá, kamera patřičně zběsilá, stejně jako střih a partička šílených vrahů (musím vyzdvihnout úžasného Doom-heada) je mnohem sympatičtější než jejich oběti... A to včetně Sheri Moon, která se pomalu, ale jistě stává silně otravnou... Příběh nemá smysl moc řešit, ten je stejně ujetý, jako v prvních Zombieho filmech a tak zbývá zmínit jen gore... A tady se dostavilo, nechci říct zklamání, ale mírná rozpačitost nad krotkostí mnoha vražd... Je mi jasné, že Zombie musel film prostříhat kvůli ratingu, ale i tak to fanouška lehce zamrzí... I přesto se ale jedná o kvalitní práci (zde je třeba zmínit skvělou poslední scénu) a pokud budou na DVD či ještě lépe na BD slibované vystřižené scény, nebudu mít asi problém jít s hodnocením ještě nahoru... ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Tunajšie komentáre sú k tejto Zombieho sebavykrádačke až podozrivo zhovievavé. Preto - aj napriek obľube "majstrovho" špinavého umenia - udeľujem nekompromisný odpad! Bolo to hlúpe, zbytočné a ešte aj nudné. A namiesto atmosféry na mňa znervózňujúco pôsobil iba smiešne lacný digikamerový vizuál. (26.12.2016) ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Tím kostymérov Roba Zombieho nebol schopný nájsť vyhovujúci kostým pre Malcolma McDowella (otec Murder). Tento problém vyriešil až obraz z filmu Barry Lyndon (1975), ktorý má režisér doma a vďaka ktorému ho napadlo, že by mohol vyzerať podobne, ako oblečenie hercov z filmu. So svojou ženou Sheri Moon Zombie tak objednali lacný kostým na internete a upravili ho do záverečnej podoby. Tá sa Malcolmovi McDowellovi nepáčila. (Marceloo)
  • Rob Zombie bol nútený film dvakrát prestrihať, pretože mu MPAA odmietla udeliť rating R. Pôvodný rating bol NC-17, takže by film väčšina kín v USA odmietla premietať. (Marceloo)
  • Film bol natočený za dvadsať dní. (FromHell)

Reklama

Reklama