Reklama

Reklama

Herkules: Vzkříšení

  • USA Hercules Reborn
Trailer 2

Když byla Ariasovi unesena nevěsta Theodora, obrátil se na Herkula s žádostí o pomoc. Ten se však ještě nevzpamatoval z hrůzného činu, který spáchal před deseti lety a utápí svůj žal ve víně. A je on skutečně ta pravá osoba, která by mohla vrátit Ariasovi ženu snů? (TV Barrandov)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (50)

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

No, tohle opravdu ne. Herkules je postava, kterou mám nesmírně rád, a každý další film, který s ním vidím, je jen prznění mého obrazu, který mám z řeckých bájí. Naštěstí se ten můj obraz upevňuje a tyhle paskvily ho nedovedou zničit. Hezký obraz, a to je opravdu všechno. Toporní herci, kteří se sem tam i podívají do kamery, nikdo moc nic neřeší, a triky jsou na úrovni malování. Běs! ()

Kimkong odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem si omylem pustil jiný film, než jsem původně plánoval. Musím říct, že je fakt totální kravina. Jedna * za to, že jsem to s vypětím všech sil dojel až do konce. Herci hrají hovno, děj tu žádnej není, souboje jsou tak maximálně k smíchu a ty kulisy jak z dětských vomalovánek. Opravdu nejhorší film, co jsem za posledních X let viděl. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl od The Asylum dost, abych mohl říct, že tohle nepatří mezi jejich nejhorší z nejhorších. Možná za to může fakt, že Atkinse pro jednou vystřídal Lyon. Ono je to znát. Jde tedy pochopitelně vesměs o hovadinu, která ze začátku působí jako laciná turecká telenovela a poté se překlenuje v i docela sledovatelnou změť, kde figuruje unikátní druh Herkula - tentokrát ožrala. Záporák nemá dobrý důvod k tomu, proč vše dělá, tedy krom toho, že se neshodl s králem, což z něj udělalo v mžiku vraždící stvůru. Ale dobře. V obsazení lze jinak nalézt docela snesitelné ksichty, včetně variace na Pavla Lišku, která občas hraje, občas moc ne a je vidět, jak herecky až přehání. Dějově hloupější, přímočaré, ale překvapivě krvavé, kdy nebyly ušetřeny ani některé hlavní postavy (a to nemluvě o vedlejších). To se mi zase líbí, že Asylum nikdy nejde po proudu, spíš totálně proti a neváhá pro to udělat vše. Na produkci Asylumu tedy až překvapivě snesitelný snímek. Nejlepší zdaleka ne. 20% ()

rukay odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jako hodně lidí tady, jsem se i já překoukl a místo Hercules 2014 s Dwaynem "The Rock" Johnsonem si pustil tenhle naprosto strašný a nekoukatelný výplod. Samotného mne však překvapilo, že mi omyl došel až po 45 sekundách, což je u filmu tohoto ražení skoro věčnost. Dokoukal jsem to circa k 30 minutě - kdy se na scéně objeví blijící Herkules - avšak dál jsem neměl nervy. Tohle je fakt moc. Triky, herci, dialogy, souboje prostě všechno je tak neskutečně debilní!!! ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se hodnotila kladně mizerná výprava, ubohá akce, debilní scénář, dialogy jak mezi šakaly po kastraci a unylost hudby, tak tento výtvor jde do plných. Když zavřu obě oči,zacpu uši tak mohu dát 10% za asi dvě vtipné hlášky. zkráceně řečeno znám větší hrůzy, ale tento film jim vcelku zdatně sekunduje. Jako nejhorší nevidím v tomto případě scénář, ale opravdu trestuhodně ubohou výpravu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama