Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slunce, seno, 30 let! Vzpomíná 15 žijících herců a tvůrců!
Multimediální projekt TV Blesk slaví výročí 30 let trilogie Slunce, seno! První díl cyklu Slunce, seno, jahody měl totiž premiéru v roce 1984! V edici Blesk Extra proto vychází kniha exkluzivních rozhovorů a DVD s unikátním 50ti minutovým dokumentem, v němž herci a tvůrci filmů prozradí řadu šokujících novinek! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

juta 

všechny recenze uživatele

Sice jako dokument žádná sláva, ale pro fanoušky této božské trilogie přináší řadu zajimavých informací v 50ti minutovém bloku. Konopnince a Keliška jsou sestřenice! :D Za třicet let se někteří změnili k nepoznání, jiným přibyly jen vrásky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čest památce všem zúčastněným, kteří již mezi námi nejsou a objevili se v této nezapomenutelné trilogii. Troška sice nepatří mezi moje oblíbené režiséry, ale tohle se mu povedlo. Obklopil se dobrými herci, zapracoval dobře i vesničany z Hoštic, scénář filmu byl dobrý, je tu spousta nesmrtelných hlášek i situací a já si vždy rád pustím všechny tři díly znovu. A je dobře, že se na ně nezapomíná! ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

"Dokument" je možná v tomhle konkrétním případě trochu nadsazený výraz. Spíš drobné - a ne zcela neznámé, leč po všech stránkách přínosné bulvární i nebulvární perličky z natáčení dnes už kultovní série, jejíž styl humoru mi žel bohu nikdy k srdci nepřirostl. Nicméně uznávám, že jsem vůči ní možná až zbytečně předpojatá, takže by nebylo úplně od věci příležitostně si ji připomenout ... po letech - abych jí třeba náhodou nekřivdila. Neboť i taková "Sluncata" si zaslouží druhou šanci. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Známé historky tvoří tak 50 %.... za způsob komentáře bych Holána vyobcoval s instituce herecké: bezhlavě rozjásaná uřvaná sebeonanistická manýra... ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Bulvární Blesk dobře ví, co jeho čtenáři chtějí. Já tímhle médiem bytostně pohrdám, ale tahle série je chtě nechtě fenomén, takže materiál vztahující se k této sérii se hodí. Tenhle dokument nepřináší nic nového, je to spíše taková vzpomínka, co se snaží vytřískat peníze ze známé značky. 55%. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Pohled do natáčení hoštické trilogie. Ne všechno provázely jen úsměvy, Růžičková byla asi šílená buranka, atd atd. Rozhodně zajímavé. ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument o legendární trilogii Slunce, seno, který odhaluje mnoho zajímavostí ze zákulisí natáčení, osudy herců, ale také to, že ne všechno bylo tak idylické, jak by se na první pohled mohlko zdát. ()

Jard 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tam neboli aj ďalší žijúci herci. Ale aj tak to bol príjemný dokument so zaujímavými zisteniami. 80% ()

Reklama

Reklama