Reklama

Reklama

Zdravím, dámy!

(TV film)
  • USA Hello Ladies: The Movie
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Zdravím, dámy! je pokračováním stejnojmenného seriálu z produkce HBO, v němž se setkáváme se starými známými - podivínským web designérem Stuartem a jeho spolubydlící Jessicou, která stále ještě chodí se svým agentem a pořádně neví co chce. Bývalá Stuartova britská přítelkyně Trudy s manželem Mikem se chystají do Los Angeles. Právě s tím Mikem, který Stuartovi Trudy před lety přebral, a kvůli čemuž se Stuart v zoufalství přestěhoval do Ameriky. Stuart proto udělá cokoliv, aby na manželský pár zapůsobil a předvedl se v tom nejlepším světle. Dokonce si najme překrásnou ruskou modelku, která má hrát roli přítelkyně. Ta však na poslední chvíli odmítne a místo ní musí zaskočit Jessica. Kdo ví, co všechno se během jediné noci může stát. (HBO Europe)

(více)

Recenze (32)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdybych se cítil rád za někoho trapně, tak by tohle byl ten nejlepší film na světě. Jenže já mám radši pohodu a tak jsem v tom nakonec nechal Stuarta samotného. Dobře mu tak, měl mi přihrát Tatianu na víkend. Pak bych to určitě dokoukal a možná bych mu slíbil i jednu hvězdu navíc. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ako seriál by ma táto téma v tomto prevedení asi veľmi rýchlo omrzela. Ale ako 77 minútový filmík to bolo znesiteľné, chvíľami príjemné a malo to aj pár zábavných bonusov. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hello Ladies je tedy i ve svém závěrečném tažení stále velmi sympatickou podívanou, na níž je vidět tvůrčí láska k postavám a také k samotným fanouškům. Sázení na naprosto předvídatelnou romantickou linii ovšem filmu malinko podráží nohy. Kdyby scenáristé zkrátka více spoléhali na humor z předešlé série, mohl být celý závěr ještě daleko zábavnější. Roztáhnutí na osmdesáti minutovou stopáž se v malinko ospalém závěru také nakonec nejeví nejlepší nápad. Hodinka by byla pro tuto partičku tak akorát. I přesto mi ale bude Stuart a spol. docela chybět a jsem velice rád, že HBO dopřálo výtečnému Merchantovi aspoň poslední milé zamávání fanouškům. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zábavná jednohubka, která ničím neurazí, ale také výrazně neoslní. Párkrát se divák zasměje, na konci trochu klišé, ale jinak nic zajímavého. Jeden z dalších kladů je Stephen Merchant, který zahrál dobře. Hodinu a čtvrt jsem tomu věnoval bez větších problémů .. 6/10 = 62% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Dokončení seriálu a v podstatě to samé jen mě vadila to klišé vyspí se spolu pak se rozejdou, aby se na konci zase dali dohromady a zjistili že k sobě patří. Neskutečně ohraný. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Ak si chcete pustiť tento film mali, by ste si pozrieť najprv seriál, lebo film plynulé naväzuje na seriál. Čo, sa týka filmu je o niečo slabší, ale stále je to veľmi vtipné. Som fanúšik seriálu, takže asi nie som objektívny. 7/10 ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Perfektní dotažení seriálu do úplné trapnosti (myšleno v dobrém a záměrném smyslu) a následně vypointované do tradičně hollywoodského konce. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ono je to taká predvídateľná klasika, ktorá sa od iných líši iba v tom, že má Stephena. A ten tomu dodáva ten správny šmrnc. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Po vzoru klasických britských sitcomů i Hello Ladies přichází se svým závěrečným "vánočním speciálem". Pokud se vám líbil původní seriál, není nad čím váhat, a navazuje se přesně tam, kde jsme Stuarta a jeho kamarády zanechali. Děj dostane rozuzlení, vy pár nových gagů, ale rozhodně nečekejte od přídomku "Movie" nic navíc, stále se jedná o televizní film. Nezlobil bych se, kdyby se HBO rozhodlo se svými zlatíčky loučit filmem pravidelněji. 75 % ()

Killda 

všechny recenze uživatele

Nejdříve je samozřejmě nutné vidět seriál, protože tohle jako samostatný film nefunguje. Je to předvídatelná podívaná s klišoidně nastavenou strukturou, vtipu už se moc nedočkáte, ale pořád to na mě fungovalo. Prostě jsem celou sérii čekal, kdy se ze zmrdské postavy Stephena Merchanta konečně stane rozumná lidská bytost, a přesně tomuhle je věnován celý tento "film". Prostě i ti největší lůzři na světě jako já nebo Steven Merchant jednou mohou najít to pravé štěstí... Jako poslední dílek skládanky... super! ()

matolas 

všechny recenze uživatele

Prvá tretina je jeden z vrcholov správnej "trápnosti", no potom sa to nejako spustí a bez riadnej štruktúry rozpadne. Rozhodne je to však príjemných 80 minút a dôstojné zakončenie fajn série. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale hlavní postava v podání S. Merchanta mi hrozně vadila. Mimoto se tady moc o vtipnou záležitost nejedná, přijde mi to spíš tragické. To je jako když si pustíte film o nějacích mimoněch, co se neumí chovat, ale chtěli by zázraky. ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tento film pestrobarevně vykreslil, co měl...každý není vůdce smečky a/nebo nesdílí tu prázdnou, byť na první pohled, velkou masově glorifikovanou zábavu. ()

Reklama

Reklama