Reklama

Reklama

Pěsti ze železa 2

  • USA The Man with the Iron Fists 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Thaddeus (RZA) se vrací ve strhujícím akčním dobrodružství inspirovaném klasikou kung fu, ve kterém neprůbojný vesničan spojí své síly s tajemným neznámým, aby spolu z čínského hornického městečka devatenáctého století vymýtili zlé síly – pozemské i nadpozemské. Když horník Li Kung (Dustin Nguyen) a jeho žena Ah Ni (Eugenia Yuan) poblíž vesnice naleznou těžce zraněného cizince jménem Thaddeus, nabídnou mu přístřeší. Zatímco se muž uzdravuje, proniká do tajů hluboko zakořeněného sporu, ve kterém stojí místní obyvatelé proti zlému mistru Ho (Carl Ng) a jeho zločinným nohsledům. S pomocí Thaddeuse se z nerozhodného Kunga stane ve fi lmu nabitém akčními scénami opravdový neohrožený bojovník. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (29)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Krystalickému béčku - imitujícímu zašlá čínská wuxia céčka - nesluší moderní angličtina ani rapové soundtrackové rytmy, natož zkoprnělý černoch v titulní roli a "indiánské" (resp. thajské) typy v komparzu - však také okoralou zápletkou připomíná spíš tradiční western. Ovšem režisér zvládá prodat thajské exteriéry vysoko nad rámec mizivého rozpočtu a v dlouhé závěrečné, nejspíš za odpoledne secvičené bitvě dokonce i lehce dějově překvapit. Až tak, že mi vyloudil přiblblý úsměv na tváři a já najednou nevím, jestli toto "GP" na 3 hvězdičky nenadhodnotit. :-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby za predaj Blu-ray v USA $524,261 //počet predaných kusov 14,422Tržby za predaj DVD v USA $870,339 //počet predaných kusov 27,877║ už len rutinná béčkovina bez vyšších ambícii narozdiel od prvého dielu /40%/ ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

O hvězdičku horší než jednička, ale přesto se pořád jedná o velmi dobrý film. Opět je zde spousta kung-fu soubojů a do toho nám hraje hudba od RZA, která je snad ještě lepší než v prvním díle. Já jsem spokojený, mám hrozně rád tyto kung-fu filmy. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

O kapku lepší jako jednička ale pořád to nemění nic na těchhle soubojích které neumí přesvědčit škoda. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotka mi nesadla. Zapletka bola dost chaoticka a stylizacia miestami az prilis WTF. No a ani bitky v ktorych sa neustale lietalo neoblubujem. V tomto smere je na tom dvojka lepsie. Zapletka je jednoducha. Nie je tu bambilion postav a hned mate prehlad kto a za co vlastne bojuje. Cele to je tentoraz pojate seriozne, takze tu nenajdete ziadne vtipy. No a bitky su tiez tradicne pojate, pokial nebojuje RZA. Vtedy sa bohuzial stale lieta a pouzivaju rozne trikove vylepsenia. Ked bojuju hlavne hviezdy, tak su zostrihane dost dynamicky, aby sa zakryla jednoducha choreografia, ale ked bojuju nejakí no name thajski kaskaderi, tak sa dockame aj par slusnych chvatov. Co je trochu blbe. Od RZA som nejake kvalitne bitky necakal, ale mrzi ma, ze nic poriadne nepredvedie ani Dustin Nguyen. Najviac sa mi na celom filme pacili lokacie a pôsobive kamerove najazdy vdaka ktorym ta dedinka vyzerala fakt pekne. Celkovo je technicka stranka na urovni. Vzhladom na rozpocet film vyzera velmi pekne. Ale väcsina slabych bitiek a nezazivna zapletka potapaju tento nadejny filmy do hlbin mierneho podpriemeru. Co mi je luto, lebo Roel Reiné patri medzi tych lepsich videobeckovych reziserov. 4/10, ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

RZA je prostě frajer a tahle již série mu celkem sedla. Pokud máte rádi béčko, samozřejmě, protože tohle není nic jiného, než stylizovaný samurajský film bez samurajů, ale zato s černochem, co má opravdu pořádné pěsti. Příběh je v tomhle případě jednoduchý, ale mě tohle spojení kultur prostě baví. Hudba sem sedne dokonale. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Původnímu filmu jsem dal trojku jen s přimhouřením oka, ovšem pokud to nejlepší v pokračování představuje vypůjčená hudba E.Morriconeho z Hodný, zlý a ošklivý tvořící podkres jakési mátožné "bitvě" na poli, tak nelze jinak. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Po negrovi prebral réžiu rutinér béčkoidných filmov a tak to aj dopadlo. Nie úplne na zahodenie, dokonca to malo aj dej a asi jeden dobrý súboj, ale inak nič, čo by nadchlo. A od ocelových nôh som čakal viac. 2 z 5 ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

33%, 7 komentářů - víc si tohle zbytečné pokračování nezaslouží. Po neortodoxním původním filmu, kde se RZA vypovídal ze své vášně ke kung-fu filmům se pokusil neštastně o pokračování a jediný magor, který do toho šel byl akce chtivý neposeda Roel Reiné, který potřeboval vykázat činnost a z něčeho platit hypotéku. ()

divak84 

všechny recenze uživatele

je to blbost no...někde jsem četl pochvalný komentař obsahující větu " .... bezchybná choreografie soubojů..." tomu se musí člověk zasmát.... dotyčný asi neviděl Raid .. Rza a jeho divný hiphopový kungfu filmeček choreografii nemá a pokud má tak pomalou jak zemanovou chůzi ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Jednička je paráda, dvojka je tak trošku někde jinde. Je vidět velká snaha, ale co krok, to šlápnutí vedle. Příroda krásná, číňanky radost pohledět, ale jinak lehká katastrofa. Bitky jsou celkem slušný, ale když už přišla na řadu krev a létající končetiny, tak to se režisérovi fakt nevedlo. A celkově to vlastně bylo o ničem. RZA toho moc nepředvedl, krom hudby. 37% ()

animario 

všechny recenze uživatele

Oh my god Bobby, ty železný pazoury ti sakra zrezly nebo tě vážně uštknul škorpjón do koulí. Jednička měla svý mouchy,ale byla cejtit nadšením černýho kluka ze slumu,co miluje starou kung-fu produkci. Uštknutí škorpióna je kung-fu-nuda o několik levelů níž. První nekonečnou půlku,kterou jsem pracovně nazval trampoty ze života čínských horníků éry Ho, jsem skoro prospal doufaje,že v tý druhý konečně přijde nějakej kompenzační kung-fu nářez. A vono houby. Slabá akce/choreografie,nezajímavý postavy,shame on you nigga. Ale nehážu pěsti do šrotu,věřím že Bobby najde svoji čchi,natře pracky antikorozním lakem a vrátí se v monumentální trojce napravit si raputaci,aby mohla sága pokračovat,muhah. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Druhý snímek o pěstech ze železa vzdává hold filmům zabývajících se soubojů v aréně. A jak jinak, dějově se jedná o pomstu. Předchozí snímek měl ve vínku jistou uhrančivost a nadsázku, což se tady o něčem takovém říci nedá. Spíše to vypadá na pošetilé drama doprovázené kratšími souboji, což zrovna moc s ohledem na žánr nepotěší. A nepomůže tomu ani hromadná bitva někde na poli ke konci příběhu, která spíše vypadá jako podivný mumraj všelijakých individuí. I když souboj u skalky s vodopádem vypadá po obrazové stránce pěkně, celkově je to prostě hodně málo. Mělo se daleko více bojovat a méně kecat aby to za něco stálo. Soundtrack naznačuje popkornovou zábavu s komiksovým nadhledem. A to je snad jediné, co stojí za zváženou. Šlo to dolů a je to škoda. ()

martinpk 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto hovorím prúser. V popisu chýba kolonka komédia. Bojové scény na hrane paródie. Lietajúce časti tiel..., no strašné :)). Jedna hviezdička za hudobný doprovod. ()

Darckol 

všechny recenze uživatele

Človek niekedy ozaj nevie, prečo film zapne. Ale čuduje sa najmä tomu, prečo ho potom nevypne. 1,5/10 Jeden z tých prípadov. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Pevne dúfajme, čo je v našom obecnom záujme, aby RZA už konečne našiel Chi. Lebo ak ho nenájde, bude Trojka. Nekonzistentnosť tohto škorpióna je prvoradým prvkom gloriálnej nudy, a vymyslenej konečnej bitky každého s každým, bez predchádzajúcich súvislostí. Bez osudu, dôstojnosti, s hanbou a nervozitou. "Tarantino" a iné vplyvy s ako-takej jednotky sa vytratili a zostal nektár horký ako blen. (videné 19.04.2015,BDrip) ()

Reklama

Reklama