Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po nervy drásajícím zvratu ke konci zápasu se indickému kriketovému týmu podaří dostat do finále, kde ho čeká závěrečná bitva s pákistánským mužstvem. Pár hodin před utkáním se ale ztratí klíčový indický hráč Viraj Sharma (Saqib Saleem) a na internetu se objeví video šíleného fanouška, který Viraje unesl, aby zajistil vítězství Pákistánu. Z Indie proto přijíždí elitní policista Kabir Shergill (John Abraham), aby zachránil hráče i výsledek zápasu. Na pomoc si vybere policejního nováčka, který má u sboru pověst nešiky a prosťáčka, Junaida Anasariho (Varun Dhawan). Vydají se spolu na misi, která prověří jejich policejní instinkty i bojové schopnosti. (rikitiki)

(více)

Recenze (10)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to film pro kluky. S honičkami, auty, loděmi, výbuchy, zbraněmi všeho druhu a nebezpečnou sexy kráskou v otrhaných lacláčích. Hlavní neohrožený geroj hláškuje jak o život. A občas do toho nějaká holka svůdně zatančí. O logiku se nestarejte, ta při výrobě filmu neasistovala. Je to prostě jen taková testosteronová macho blbinka. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nudný buddy movie. Ústredné duo mi nebolo sympatické, zápletka je nezaujímavá a akcie je prekvapivo minimum. Aspoňže je v nej viac dôraz na kaskadérske kúsky ako nekonečné CGI orgie. Celkovo príliš tuctový film v každom ohľade. 4/10. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Spíš průměrný indický akčňák se slušnou akcí, jednoduchým příběhem a vtipným začátkem kopírujícím posledního skauta. John slušný drsňák, ale jeho kolega mi nesedl. Chybí mi tu i zajímavější songy. 50% :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Indická podívaná, která se zase jednou snaží tvářit moc cool, což vlastně nakonec i je, ale má jeden základní problém. Příběh postrádá něco víc, o co by se divák mohl opřít, co by ho zaujalo na celé dvě hodiny. Příběh o tom, jak nesourodá dvojice policajtů pátrá po hráči kriketu, není až tak nápaditý. Jedině v tom kriketu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Akčné filmy nemusím, ale raz za čas na prestriedanie si nejaký pustím. Väčšinou ma znechutia zakaždým tie prehnané akčné scény a hyperbolizované vizuálne efekty, a inak to nebolo ani v tomto prípade. Zápletka bola slabučká, hoci spočiatku som myslel, že by sa z toho mohol vykľuť nejaký zaujímavý thriller, no bohužiaľ, nevykľul... Jacqueline Fernandez ma akosi vôbec nebavila, takže ani ženská "hrdinka" nezlepšila celkový dojem z filmu. Ale tak nebolo to zas až tak úplne na zahodenie, niektoré veci boli vcelku fajn. Najviac sa mi asi páčili kulisy (väčšinou Abu Dhabi, ale aj ikonické Aït Benhaddou), takže aspoň toto chválim. Ale inak, žiadna sláva... ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľa som od tohto filmu nečakala, ale napodiv sa mi veľmi páčil vrátane Abrahama, asi prvý jeho film kde sa mi páčil bez výhrad. Tento štýl mu myslím sedí a mal by sa ho držať. S Varunom vytvorili príjemnú dvojicu. Akshay bol milým spestrením v malej úlohe. Piesní nie veľa, ale zato pekne rytmické a fakt dobré. No áno, príbeh dosť vlastenecký, aj keď sa odohrával mimo Indiu, ale to mi už na Indii príde normálne. Ja som sa bavila.... nenáročný film. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Uff, ako s týmto naložiť. S radosťou som si to pustil kvôli Abrahamovi a Fernandezke. Ale jej tam bolo celkom málo a on sa celú dobu tváril jak vysteroidované vemeno, tak si to celé ukradol blbečka hrajúceho Varun. Dosť odkazov (alebo v tomto prípade to označím za.... ehm... "inšpiráciu" Miškom Bayom a Shanom Blacková) ma ale dostatočne zmanipulovali, aby som si to išiel s nimi. A tak aj bolo. Hlúposť na entú, ale sympaticky hravá. Silnejšie 3. ()

Luksa 

všechny recenze uživatele

Další indická napodobenina hollywoodu, která ale nabídla dost málo muziky. Provedením je film slaboučký, mnohé scény na sebe nenavazují, akční honičky nemají žádnou dynamiku. Nemluvě o prostinkém příběhu a lajdácky napsaných postavách a nulových motivacích. Abraham je tradičně zakaboněná horda svalů, Dhawan tradičně dělá humory a Fernandézka je tradičně mimo a otravná. Občas se povede nějaká hláška nebo vtípek, ale jinak i přes to, že se pořád něco děje a někam se utíká, je to docela nuda. Z cameo rolí mě zaujal Akshay Kumar hrající teplouše a vyhublá Parineeti Chopra, která od svého posledního filmu musela shodit tak 15kg, asi aby se vešla do požadavků pro supermodelku. ()

Gagin 

všechny recenze uživatele

Takhle pokud se těšíte na akční nářez stačí se podívat na trailer, jsou tam všechny akční scény. + mezi dvěma policajty to funguje parádně + občas jsou tam vtipné scény + pěkné prostředí - akční scény jen v traileru, nic navíc - jak to u Indie bývá občas přehnanené akce, mega nástupy herců ()

Reklama

Reklama