Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adam (Björn Kjellman) a Eva (Josefin Nilsson) jsou manželé již čtyři roky. Jenže z jejich vztahu se vytratila romantika a nahradila ji nuda a rutina běžného života. Když Adam potká Jackie (Dubrilla Ekerlund), okamžitě ho přitahuje. Mají spolu poměr, ale Adam si řekne, že jsou jen přátelé. Když Eva zjistí, že má milenku, tak ho opustí. Adam se snaží přesvědčit sám sebe, že je opět volný, ale brzy si uvědomí, že je stále do Evy zamilovaný a musí ji získat zpět... (Zetwenka)

(více)

Recenze (8)

aciss 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film je naprostá bomba. Dostal mě už když ho dávali na čt2, byl jsem nemocný a náhodou jsem to na něj přepnul. Celý film jsem se náramě bavil, film mě dostal svojí srdečností a upřímností. SPOILER: Scéna v hotelovém pokoji na závěr filmu měla za následek probuzení všech našich sousedů bujarým smíchem. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Opravdu výborná komedie plná v pravém slova smyslu vtipných situací - škoda, že většina diváků si musela na její zhlédnutí počkat až na pozdní hodiny kdy kvalitní filmy dnes uvádí i CT. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý snímek, tak trochu ze života. Netradiční úvod se závěrečnými titulky může diváka zmást, ale hned po nich začne film normálně běžet. Myslím, že v rolích Adama a Evy se může poznat spousta z nás nebo z našeho okolí. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to tváří všelijak, ale ve finále se z toho vyklube velmi poctivá, severská komedie. Plná bláznivých situací, které se těm dvěma tak trošku vymkly z rukou. Přes počáteční ohnivou jiskru, po krizi, která se zdá být úplně definitivní tečkou. Ale nebudu předvídat, uvidíte sami, rozhodně to stojí za to. První hodina je velmi dobrá, závěrečných dvacet minut úplně skvělých a konec veskrze originální. Lepší čtyři hvězdy. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama