Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Věčný dobyvatel ženských srdcí Doug Munford se na pohřbu své babičky dozví, že zdědil milion dolarů. Není to však tak jednoduché, jak se na počátku příjemného šoku domníval. Peníze může získat jen tehdy, když deset jeho bývalých milenek přijme omluvu za to, že je kdysi opustil. Na dodržování přesně stanovených podmínek závěti má také neustále dohlížet právní zástupce, kterým se stala neobyčejně přitažlivá tmavovláska Anna Lockheartová. Ani jedno se Dougovi příliš nezamlouvá, vyhlídka na tak obrovské dědictví ale nakonec zvítězí i nad jeho přehnaným sebevědomím a neochotou čemukoliv se přizpůsobovat. Společně s Annou se tak vydává autem "hledat stopy" svých dávno zapomenutých milostných dobrodružství... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

marti 

všechny recenze uživatele

Námet by nebol zlý, ale scenáristicky nedotiahnutý. Málo vtipných okamihov a hlavne mi unikala pointa - hlavná dvojica nezostala spolu, potrestanie za minulé poníženie nejako vyšumelo a hlavne putovanie od jednej bývalej milenky k druhej bolo bez skutočného nápadu. A nápad s nájdenou dcérou mi do filmu vôbec nezapadal. ()

Yoss 

všechny recenze uživatele

Bad Boy nie je ničím výnimočný, pôsobí popleteným dojmom, ale kritériá priemernosti spĺňa. Záver, pri ktorom sa Leary a Hurley nedali dokopy, som nepochopil, ale neva. Neskorý príchod Denisa na pohreb babičky a následné balenie “chicks“ na pohrebnej párty malo svoje “balls“. Dvojica Leary - Hurley je zohratá, potvrdili to aj v jednej z častí The Job a bohovskom Double Whammy. Ak niečo spolu ešte spáchajú, budem len rád. ()

Reklama

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Většinou nevtipné a občas i celkem nechutné (např. žena předělaná na muže nutí hlavní postavu ať si prohlédne její/jeho nový penis). A když k tomu připočteme hromadu klišé a celkem průhledné vyústění filmu, vyjde myslím každému, že by svět kinematografie neutrpěl žádnou újmu, kdyby toto dílo nevzniklo... ()

k212 

všechny recenze uživatele

Nu dobrá ... bavila jsem se i přes ohraná klišé a předpokládanou pointu. A má na tom velkou zásluhu Denis Leary. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Poměrně vtipná a svižná komedie s ne tak očekávaným koncem o proutníkovi, který může po babičce zdědit milion babek, když se dvanácti z nich omluví a oni omluvu přijmou. Nad tím vším dohlíží mladá žena, kterého s tímto mužem ale pojí jedno tajemství. Vskutku příjemná a oddychová podívaná s částečným ponaučením. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama