Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Claire je krásná, inteligentní a žádaná. K dokreslení dokonalého obrázku jí chybí snad jen jedno rozhodnutí - zvolit svého budoucího manžela. Jak může učinit takovou volbu, když miluje tři muže najednou? Až je bude mít všechny vedle sebe na svém narozeninovém večírku, určitě se rozhodne. Pouhá jedna nehoda ale spouští řetěz dalších. Romantický večer se náhle mění v noční můru... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

mortak 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se celý film. I když lze vytýkat mnohé - někdy díky chaotickému stylu nevíte co se děje (viz první "vražda"), někdy dostane logika ránu (hořící "mrtvola", která po probrání se k životu nemá nejmenší stopy popálenin) - v bláznivé komedii to podle mě až tak nevadí. A nová verze Only you je opravdu vynikající! ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Ne, že by tato černohumorná komedie o jedněch ne zcela vydařených námluvách postrádala vtip a pár povedených gagů, ale tak nějak jsem čekala, že to bude ještě o něco zábavnější a naopak o něco méně předvídatelné. Taková lepší trojka. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Velmi romantická komedie. Občas podobné věci by člověk rád provedl vlastnoručně - pro úlevu duše. Kdybychom pak ožívali jako Wolverine nebo roztleskávačka Hayden, byli bychom asi všichni duševně zdraví nebo alespoň vyrovnaní a v pohodě. Ale asi bychom se nenaučili sebeřízení, sebeovládání, sebekázni, sebespoutání, sebeomezení. Nechápu však, co je na těchto dovednostech dobrého. Omezení je omezení, ať již je vysvětlované a odůvodňované jakkoliv - přírodním, božským nebo lidským zákonem. A tím nemám na mysli morální nebo trestní zákaz vraždy, ale jakékoliv omezení. ___ Důvtipně rafinovaná filmařská hříčka neboli k čemu je dobrý mixer, brusle a konec konců i samotná večeře. ()

Reklama

Reklama