Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě mladé herečky se do sebe zamilují při natáčení lesbické milostné scény, po několika měsících se rozejdou a pak jsou nuceny se znovu sejít, aby milostnou scénu natočily znovu kvůli distribuci filmu. (FunDinDung)

Recenze (6)

Beagle 

všechny recenze uživatele

Romantika veliká, ale scénář je děravý jako řešeto a to na téměř hodinu a půl filmu nestačí. Bohužel. ()

JannieMc 

všechny recenze uživatele

Hola Guys! =´) Vůbec bych se nebála vystřelit tomuto filmu hvězdy čtyři - potenciál tam je. Jenže...děravý scénář - ano, to fakt občas bolelo ;) - a zmiňovaný potenciál zůstal naprosto nenaplněn. Ve scénách, které měly být nejsilnější chyběla energie a chemie a vybrané schéma ("něco se stalo, ale tohle se odehrává až poté"), které viselo právě na energii a chemii mezi herečkami, tak zůstalo osamoceno jako naprosto neopodstatněné vyznání lásky mezi tvůrci filmového snímku...ach jo! A přitom závěrečná scéna mohla celý film poslat do scénáristického "polo"nebe! (Jak bylo očividně zamýšleno.) ()

luciasce 

všechny recenze uživatele

Takový nízkonákladový za pár kaček, ale celkem koukatelný, nebylo to špatný, i ten scénář byl celkem poslouchatelný, ale hodně věcí bych si tam dokázala představit lepších. Ale herečky nebyly vůbec špatně obsazené. ()

silvusaak 

všechny recenze uživatele

Mne to prislo celkem realny, slo videt, ze je to porad fikce, ale scenar by dle mych ocekavani splnil podobnou realitu. I celkove ten cas plynul spis pomalu, nez ze by nebyl zaplneneny. Zvlastni film, znovu se asi dlouho nepodivam, ale budu si ho pamatovat. ()

Reklama

Reklama