Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavními "hrdiny" tohoto snímku jsou dva pubertální hoši, kteří tráví svůj volný čas čicháním ředidla nebo lovem koček, které pak prodávají do čínské restaurace. Jejich mentální schopnosti jsou na hranici svéprávnosti a totéž lze říci i o ostatních figurkách, které se filmem mihnou. Dlužno podotknout, že některé jsou na tom i hůře. Celým příběhem nás, jako červená nit, provází špinavý chlapec v trenýrkách s růžovou maskou zajíčka, který mlčí nebo kouří. (mutace)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Hex6

Hex6 (hodnocení, recenze)

proboha to má být komedie, bylo mi zle.....je velice těžké hodnotit toto dílo, ale rozhodla jsem se asi tak ,pokud tohle má být komedie, tak je to velmi špatné....

Uživatel Hex6 smazal svůj příspěvek.

ash99

ash99 (hodnocení, recenze)

Tak uz davno som nevidel tak skvely kontroverzny odvazny snimok !

Yettipunk

Yettipunk (hodnocení, recenze)

Nádherný film. Jsem strašně moc rád,že jsem ho sehnal do své filmotéky.

raskey

raskey (hodnocení, recenze)

Asi nechapem, nechapem ako niekto kto si trufne hodnotit FILMY moze tuto vec oznacit ako odpad. Milujem to nehranie v tomto filme, dokumentarnost, deja vu ktore z toho mam, ten cerstvy vzduch aj ked obcas pachne.

Perfo

Perfo (hodnocení, recenze)

Tento film mě hluboce zasáhl svým naturalismem a přímočarým popsáním toho, jak to chodí na tipickém americkém buranském venkově.To že tady někteří uživatelé označují film za odpad, nebo pseudouměleckou blbost by jsi měli uvědomit, že film má plnit i jinou funkci, než zábavnou a oddychovou.Po filmařské stránce zajímavě zpracováno.Korine se nebojí a za to mu vzdávám hold.

epony

epony (hodnocení, recenze)

nezavislych filmov som videla na mraky, tento patri do mojej "top" zbierky :)

 (hodnocení, recenze)

znechuceni..vsech co ohodnotili tento film ne moc privetivě....je jen pouze odraz nevedomi a odmitani veci,ktere se dejou a stale budou dit.....myslim ze tvurce tohoto filmu se neostycha zobrazit zde nejhorsi zivotni situace a politovanihodne veci,ktere se ale vsude stale deji a bude tomu i nadale...jiste,patri k tomu i zechuceni nad ne zcela beznyma vecma,ale co neni bezne dnes bude bezne zitra..a co se neda snest dnes...zitra bude snesitelne...myslim si ze film vyjadruje pravdive pojednani o tom...kam se svet vyviji..a zaroven je umelecky zajimave zpracovan.

Reklama

Reklama