Reklama

Reklama

12 opic

(seriál)
Trailer 1
Dobrodružný / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 33 h 45 min (Minutáž: 41–47 min)

Hrají:

Aaron Stanford, Amanda Schull, Kirk Acevedo, Noah Bean, Tom Noonan, Željko Ivanek, Emily Hampshire, Shannon Lucio, Ramon De Ocampo, Barbara Sukowa (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(47)

Obsahy(1)

James Cole je poslán z budoucnosti, aby zachránil lidstvo před virem, který v roce 2017 zabije 7 miliard lidí. Musí najít a zabít muže, který virus vypustil... (TV Prima)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (74)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Pilot: Na film zabudnite. Hlavne pretože cestovanie v čase tu má (iné) dôsledky na budúcnosť a tým sa proste mení všetko. Mená scenáristov pre mňa skôr zneistia, Nikita ani Terra Nova nie sú práve chytré veľdiela a veľmi rýchlo začali nudit. Na základe pilotu ale zatiaľ vôbec nedokážem povedať, aká bude dynamika jednotlivých epizód, pilot rozhodne spád mal a nenútil ani k posmešným úškrnom popod nos. Inak postapo budúcnosť neveľmi zaujímavá, do tej rozpočet rozhodne nešiel. Herci dobrí, i keď dúfam, že si nebudú držať len tie dva výrazy (zmätený a v-bolestiach-ale-odhodlaný) dlho. Zatiaľ určite pozriem ďalej. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

I pres prvotni rozpaky vubec ne tak spatne, jak jsem cekal. Trosku dele mi trvalo vstrebat hlavniho pro me ne zrovna charismatickeho hrdinu. Pokud clovek nesrovnava s filmovou predlouhou, muze si uzit neurazejici zanrovou zabavu + snad uz tisicatou az vtipne klisovitou roli nesympatickeho parchanta od Željko Ivanka. Vzdycky pobavi... ()

Reklama

lucifrid 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem lepší průměr, ale chytlo mě to a značně. Dobře napsané postavy, skvělé drama a jako bonus cestování časem. Film je sice kultovní, ale jeho temnota a bezútěšnost mi nedovolí zařadit ho mezi mé nejoblíbenější filmy, i když oceňuju jeho přínos. To seriál je jiná dimenze. Je zábavný, pořád se v něm něco děje - hluchá místa tu nenajdete -, a když u toho nebudete moc přemýšlet, tak se budete skvěle bavit. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Jako sorry, ale takhle doslova a do písmene zprasit takovou kulťárnu, jakou je 12 opic film, tomu říkám průser. Udělali z toho naprosto nesmyslnou patlaninu, kde se furt cestuje v čase, aniž by to mělo nějakej význam a pro jistotu se tam i hodně střílí. Naprostý zneuctění a nepochopení smyslu originálního filmu. Todle je zhola zbytečný. A navíc ještě zcela necharismatickej Cole, no s timdle se fakt jděte bodnout. ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

12 opic bych se nebál označit jako jeden z nejvíce podceňovaných seriálu všech dob. Většina diváků se totiž nechá odradit průměrnou první sérií, která je spíš takové sci-fi béčko, ale druhou a čtvrtou sérii by si žádný fanoušek sci-fi a hlavně cestování časem neměl nechat ujít. První Série 3,5/5. Druhá série 5/5. Třetí série 4/5. Čtvrtá série 5/5. ()

Galerie (507)

Zajímavosti (2)

  • Pilotní díl se natáčel v Detroitu v Michiganu a další díly v kanadském Ontáriu. V rámci čtvrté série se filmaři podívali i do České republiky (zejména do Prahy). (lost815)
  • Psychiatrické centrum, ve kterém je umístěna Jennifer (Emily Hampshire), se jmenuje "J.D. Peoples Psychiatric Treatment Center", pojmenovaný podle scenaristů filmu 12 opic (1995) - Janet a David Peoples. (lost815)

Související novinky

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

11.06.2018

Zatímco hodnocení kritiků nebylo v případě Sebevražedného oddílu nijak oslnivé, po finanční stránce se filmu dařilo. Momentálně tak vzniká pokračování, které do kin pošle zkušený režisér Gavin O… (více)

Reklama

Reklama