Reklama

Reklama

12 opic - Série 1

(série)
Trailer 1
Dobrodružný / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2015, 9 h 20 min (Minutáž: 41–47 min)

Hrají:

Aaron Stanford, Amanda Schull, Noah Bean, Kirk Acevedo, Barbara Sukowa, Emily Hampshire, Ramon De Ocampo, Robert Wisdom, Željko Ivanek (více)
(další profese)

Epizody(13)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (5)

Pajas92 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí první sezóny jsem byl docela překvapen v závěru, uvidíme nabídnou nové epizody. Zatím seriál nabízí perfektní akci a super zábavu. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Po třetí epizodě, nic extra, čtvrtá už vyloženě slabá. Překombinované a herci povětšinou postrádají charizma. Nejsvětlejším bodem je překvapivě uvěřitelná, neznámá herečka Emily Hampshire, v roli "šílené" dcery šéfa virové laboratoře. ()

Reklama

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předlohu jsem neviděl, nebo si ji již vůbec nepamatuji, takže nemám srovnání. Tento seriál není špatný, ale to neustálé skákání v čase, kdy cokoliv se stalo se může zase odstát je poněkud divné. A stát se může opravdu cokoli, takže později diváka už nic nepřekvapí. Postavy jsou celkem dobré, zvláště Amanda Schull. Uvidíme co druhá řada. Na konci řady první se dozvídáme, že prozatím šlo vše podle plánu, až na konec řady samotné. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I kdybych to nesrovnával s původním filmem, je i tak první série strašně mizerná. První jeden, dva díly, ještě jdou. Zvlášť jako trochu nostalgický vzpomínání na legendární film, ale potom se to zmotá v takový guláš, že nemůže chutnat snad vůbec nikomu. Nezajímavé postavy, šílený herci (i moje oblíbená Amanda Schull nezvládá) a scénář jak po lobotomii. V každém díle se skočí v čase minimálně 5x a mě to ve druhý polovině série už začalo vyloženě s*át. Uvidíme co dál... ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady se něco nepovedlo. První série byla do 11. epizody docela zajímavá sci-fi s hrátky s časem, mírně šmrncnutá 12. opicemi, které za nijak kultovní nepokládám, takže toliko k mému přístupu k seriálu. Bohužel od 11. epizody to šlo těžce do kolen. Nesmyslné chování, přeplácáno paradoxy a nesmysly. Druhou sérii už mám, tak snad se to nějak zvrtne do něčeho smysluplnějšího. Škoda těch posledních dílů téhle série. ()

Galerie (160)

Reklama

Reklama