Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Coleovi se podařilo získat virus a nyní ho musí zničit. Ale osud mu nepřeje a virus je vypuštěn přímo před jeho očima... (TV Prima)

Recenze (2)

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To mě zajímá, co tam bude dál. Jestli jsem to správně pochopil, tak touhle epizodou se časová smyčka uzavřela a jestli Cole v Čečensku doopravdy umřel, tak opravdu netuším, o čem by další epizody mohly být. No, nechám se překvapit. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto byla zatím asi nejzajímavější episoda, která sebou nesla tižené emoce. Jaká si časová smyčka kde jsme byli svědky konce a teprve potom jsme se dozvěděli co k němu vedlo. Každopádně tohle vypadá na velice povedený a zajímavý seriál. Jelikož první série je nejhůře hodnocena a nejvíce kritizovaná a považovaná za nejhorší a i přes to mě docela baví, tak jsem zvedav co se vyklube dál. Ale věřím, že z toho bude další vynikající seriál i přes to, že nemá moc dobře hodnocení. To je ovšem ovlivněné první serkou, která se údajně moc nepovedla a diváci na seriál zanevřeli, ostatní co vydrželi tak právě potom dostali porci slušné kvality. A jelikož mě tyhle teoretizace s časem a realitou, posuny v čase a ještě tématika apokalypsy a viru bavej, tak to vypadá na další topovej seriál ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama