Reklama

Reklama

12 opic

(seriál)
Trailer 2
Dobrodružný / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 33 h 45 min (Minutáž: 41–47 min)

Hrají:

Aaron Stanford, Amanda Schull, Kirk Acevedo, Noah Bean, Tom Noonan, Željko Ivanek, Emily Hampshire, Shannon Lucio, Ramon De Ocampo, Barbara Sukowa (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(47)

Obsahy(1)

James Cole je poslán z budoucnosti, aby zachránil lidstvo před virem, který v roce 2017 zabije 7 miliard lidí. Musí najít a zabít muže, který virus vypustil... (TV Prima)

Recenze uživatele noriaki k tomuto seriálu (1)

12 opic (2015) 

S filmem to doopravdy moc společného nemá. Jak už jsem nejednou napsal, do logiky cestování časem rýpat nehodlám, protože nikdo neví jak přesně funguje. Jestli ovšem předloha nastavila nějaké paradigma, nota bene takové na němž stojí celá pointa, měla by ho adaptace respektovat. Pro scenáristy by to byla určitě výzva a pro znalce Gilliamova díla bohužel velký spoiler. To by byla jen jedna výtka. Postupné zamotávání a vaření z vody na principu "fáze očekávání přechází do fáze zklamání" je ta druhá. Děj běží odnikud nikam. Sotva skupina zlikviduje jednu hrozbu, zhmotní se jiná, která popírá vývoj situace a dosažený pokrok. Zajímalo by mě jak dlouho to diváci vydrží, protože další série jsou némlich to samé, jen ještě zamotanější. K hercům napíšu jen to, že jakkoliv jsem rád že Amanda Schull dostala šanci zazářit v hlavní roli, směřování její postavy jí hází klacky pod nohy, Tom Noonan je úchyl a Kirk Acevedo mě překvapil. Zbytek nestojí za zmínku. ()

Související novinky

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

11.06.2018

Zatímco hodnocení kritiků nebylo v případě Sebevražedného oddílu nijak oslnivé, po finanční stránce se filmu dařilo. Momentálně tak vzniká pokračování, které do kin pošle zkušený režisér Gavin O… (více)

Reklama

Reklama