Reklama

Reklama

12 opic

(seriál)
Trailer 1
Dobrodružný / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 33 h 45 min (Minutáž: 41–47 min)

Hrají:

Aaron Stanford, Amanda Schull, Kirk Acevedo, Noah Bean, Tom Noonan, Željko Ivanek, Emily Hampshire, Shannon Lucio, Ramon De Ocampo, Barbara Sukowa (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(47)

Obsahy(1)

James Cole je poslán z budoucnosti, aby zachránil lidstvo před virem, který v roce 2017 zabije 7 miliard lidí. Musí najít a zabít muže, který virus vypustil... (TV Prima)

Recenze uživatele KevSpa k tomuto seriálu (1)

12 opic (2015) 

Seriálová podoba dnes už kultovního sci-fi filmu mě nechávala až do premiéry zcela chladnou. K mému překvapení nám ale SyFy naservírovala svižnou podívanou, která se sice od filmu celkem dost liší hlavně atmosférou, přesto mě od prvních okamžiků dokázala vtáhnout do dění. Uvidíme, zda tvůrcům nedojde dech. První dva díly - 80% Pokud jste schopni se od filmové předlohy alespoň částečně oprostit, užijete si nadupanou konspirační podívanou, ve které se to časovými paradoxy jen hemží a jež vám nejednou pořádně zamotá hlavu. Řešit tu logiku konání postav mi přijde vzhledem k tématu trochu... inu, nelogické. K dokonalosti to má sice daleko, sem tam jsou ty časové skoky příliš časté a maličko rozmělňují děj, ale rozhodně jsem se u toho královsky bavila. Jen je třeba nebrat to smrtelně vážně. 1. série - 80% ()

Související novinky

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

11.06.2018

Zatímco hodnocení kritiků nebylo v případě Sebevražedného oddílu nijak oslnivé, po finanční stránce se filmu dařilo. Momentálně tak vzniká pokračování, které do kin pošle zkušený režisér Gavin O… (více)

Reklama

Reklama